Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
M Mavimiresl kuzum ben biraz araştırma yaptım “microblading, hamilelere veya hamilelik şüphesi olanlara uygulanmayan bir işlem.” Yazıyor kuzum her yerde istersen test yap negatif çıkarsa yaptır yine sen bilirsin

Aşko tıpta utanma olmaz ki bu zaten normal birşey artık herkes yaptırıyor eğer doktora soramam diyorsan araştıralım bi illa ki soran olmuştur
Aynen kuzum. Ben simdi gorustum işlemi yapacak olan kişiyle sıfırdan bembeyaz olmuyck ten rengin gibi olmuycak hemen dedi. Hamile kalirsan dogum sonrasi yeni kaşını yapariz, suan zaten kaş kalemi surekli kullaniyosun renginden dolayi ozamana kadarda o sekil idare edebilirsin şeklini hemen kaybetmiyor zaten dedi. Eger hamile kalmazsanda duruma göre yeni kaslarını yaparim dedi. Ama vakit gecirmeden sildirmem gerekli pzrtsi gitcem insallah

Aynen kuzum suan suphe edecek kadar gebe degilim anca bat yanastikca şüphe edebilirim az biraz vaktim var diyorum en azindan sildirmek için

Anladım canım orayla konuşman iyi olmuş onlar daha iyi bilirler aynen aynen riskli zamanlar gelmeden hemen hallet kuzum

Aşko bebek varsa daha ona işlemez bişey bence yerleşme bile olmamıştır daha aşkım süresi zaten 6-12 gün arası yerleşmenin dimi yanlış bilmiyorum bence bişey olmaz ama illa için rahat etsin istiyosan doktora bi sor bakalım ne diycek❤

Evet bendehele 3baci dediyimiz dolma var ,patlican,biber ve domates dolması offf tadina doyum olmuyor
Hamile kizlarda var simdi burda çaktırma bende simdi kuru patlican, biber karisik yaptim. Benim en sevdiğim yemektir etli dolmalar. Sarmalarida severim. Hatta dogum yaptim eve geldim dedimki bana dolma yapin iç hazirlarim koyarim dolaba haftada 2-3 sefer kesinlikle pişer. Eşimde rejim yapiyor zaten pilav yiyemedigi icin aksam porsiyonlarinda 1-2 tane minik yer. O sevmezdi simdi yapmayayım istiyor. Ama yaprak sarmasi cok zor yaa ugrasamam onla

Aşko sen takıl bize nasıl gidiyor değerlendirmeler aynen bende öyleyim bugün yine akıntı başladı ne oluyor anlamadım yumurtlama bu ay değişik

Asko pazrtsi sildircem en azindan rengi acilmis olur. Bana kalirsa benimki zaten koyu ve derine yapilmis 5 senedir cikmadi silinmedi bekliyorum silinsin diye ama tenimde boyayi seviyor. Tek seansta silinmez ama en aşından baslangic olur rengi acilir biraz. Dövmem var milletinki gri olur benimki hala ilk gunku gibi simsiyah masallah o nazar olmasın. Dudak renklendirme yaptirdim hemde tek seans 2.ye gitmedim aşırı acili ve dudaklarim cok sisiyor tepki veriyor. Sistigi icin simetri elde edilemiyor sacma sapan oluyor. Rotusa gelmezsen 5-6 ayda silinir dedi benimki hala yepyeni gibi 1 seneden fazla olacak hatta simetrisi bozuk duruyor rujla dengeliyorum bida asla yaptirmam cok aciyor. Bu arada ayni yere kuzenim yaptirdi dudak renklendirme hemde 3 seans hic renk kalmadi dudaginda ayni zamanda yaptirmistik.

Yaa baş ağrın geçseydi iyiydi kuzum ya kıyamam ayy kuzum insan stres olmamaya çalıştıkça daha çok strese sokuyolar insanı ya olucağın önüne geçilmiyo bebeğim üzülme sağlık olsun bi daha yapmazsın öyle bişey sıkma kendini

Ayy maşallah ne güzel aşko işte silinmemesi daha iyi değil mi uğraştırmaz sürekli şanslısın o zaman bebeğim hem silinmemiş hem gerek kalmamış ikinci ye demekki tenden tene fark ediyo kuzum kuzeninin cabuk silinmiş hemde üç seansa gitmiş keşke oda tek seansa gitseymiş aşko işin sırrı belki ordadır

Kız dudak simetrisinin altindan olmus cizgi boya benimkinde dudagim sisince dengeleyememis rötuş yapmasi gerekliydi ama dedim ki asla yaptirmam o kadar iskenceki asla önermiyorum dudak renklendirme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…