- 7 Nisan 2022
- 3.337
- 2.956
- 53
- 30
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #6.921
Ayy bayilirım bendeHamile kizlarda var simdi burdaçaktırma bende simdi kuru patlican, biber karisik yaptim. Benim en sevdiğim yemektir etli dolmalar. Sarmalarida severim. Hatta dogum yaptim eve geldim dedimki bana dolma yapin iç hazirlarim koyarim dolaba haftada 2-3 sefer kesinlikle pişer. Eşimde rejim yapiyor zaten pilav yiyemedigi icin aksam porsiyonlarinda 1-2 tane minik yer. O sevmezdi simdi yapmayayım istiyor. Ama yaprak sarmasi cok zor yaa ugrasamam onla
Kız mayonezli salatalar severmisin?Hamile kizlarda var simdi burdaçaktırma bende simdi kuru patlican, biber karisik yaptim. Benim en sevdiğim yemektir etli dolmalar. Sarmalarida severim. Hatta dogum yaptim eve geldim dedimki bana dolma yapin iç hazirlarim koyarim dolaba haftada 2-3 sefer kesinlikle pişer. Eşimde rejim yapiyor zaten pilav yiyemedigi icin aksam porsiyonlarinda 1-2 tane minik yer. O sevmezdi simdi yapmayayım istiyor. Ama yaprak sarmasi cok zor yaa ugrasamam onla
Kuzum severim. Ama ben biraz garibim sade yoğurt yemem ayran icerim, mayonezli yoğurtlu salatalari yerim. Peynir yemem hic. Değişiğim benKız mayonezli salatalar severmisin?
Ayy kuzum her sıkıntının ardından bi güzellik gelir muhakkak inşallah bu güzellik bebişin olurİnsallah canim insallah. Gerçekten cok skntili bi ay oldu benim icin.
İnsallah canim insallahAyy kuzum her sıkıntının ardından bi güzellik gelir muhakkak inşallah bu güzellik bebişin olur❤❤
Sana bi tarif vericemm bi dene istersin,bizim burada Mimoza salatası derizzKuzum severim. Ama ben biraz garibim sade yoğurt yemem ayran icerim, mayonezli yoğurtlu salatalari yerim. Peynir yemem hic. Değişiğim ben
En kisa zamanda deneyeyimSana bi tarif vericemm bi dene istersin,bizim burada Mimoza salatası derizz
4tane patates,3 havuç,4yumurta,1adet tavuk göğsü,(hepsi haşlanmış olarak kullanilicak)
İlk olarak patatesi rendeden geçir üzerine tuz ve mayonez sür, üzerine havucu rendele tuz ve mayonez sür, üzerine tavuk göğsü mayonoz,en son üst kısmına yumurtayi rendele mayonezini sür,cevizi rendenin en küçük gözünden geçir üzerine serpiştir
Çok ama çok güzel tadı oluyor
Geçmiyorrrrr dayanamiyorrrrrYaa baş ağrın geçseydi iyiydi kuzum ya kıyamamayy kuzum insan stres olmamaya çalıştıkça daha çok strese sokuyolar insanı ya olucağın önüne geçilmiyo bebeğim üzülme sağlık olsun bi daha yapmazsın öyle bişey sıkma kendini
Ayy gebe değilim ama Canım çekti karışık kuruşuk şeyler severimSana bi tarif vericemm bi dene istersin,bizim burada Mimoza salatası derizz
4tane patates,3 havuç,4yumurta,1adet tavuk göğsü,(hepsi haşlanmış olarak kullanilicak)
İlk olarak patatesi rendeden geçir üzerine tuz ve mayonez sür, üzerine havucu rendele tuz ve mayonez sür, üzerine tavuk göğsü mayonoz,en son üst kısmına yumurtayi rendele mayonezini sür,cevizi rendenin en küçük gözünden geçir üzerine serpiştir
Çok ama çok güzel tadı oluyor
Mutlaka deneEn kisa zamanda deneyeyim
Evet canim dene ben , eşim, arkadaşlarim çok seviyoruzAyy gebe değilim ama Canım çekti karışık kuruşuk şeyler severimbende deniycem aşko
Kuzu 2 tane agri kesici ictim bugun ogleden once basladi hala agriyor. Gecen pazar hastanelik oldum gece 2 de ve herkes bas agrisindan sikayetciGeçmiyorrrrr dayanamiyorrrrrevet hep korktugum başıma gelir ama napalim buda kulağıma küpe olur
İlaç içtin mi kuzum ? Korktuğun şeyi kendine daha çabuk çekersin aşko unutma seni korkutan şeyler aklına geldi mi hemen değiştir başka şeyler düşünGeçmiyorrrrr dayanamiyorrrrrevet hep korktugum başıma gelir ama napalim buda kulağıma küpe olur
Ya herkesin ya başı ağrıyo ya dişi ağrıyo kimden duysam öyle nedir bu anlamadımKuzu 2 tane agri kesici ictim bugun ogleden once basladi hala agriyor. Gecen pazar hastanelik oldum gece 2 de ve herkes bas agrisindan sikayetci
Allah yardimcin olsun canim,benim bugün 4 gün oldu hiç azalmadı,neden oldu bilmiyorumKuzu 2 tane agri kesici ictim bugun ogleden once basladi hala agriyor. Gecen pazar hastanelik oldum gece 2 de ve herkes bas agrisindan sikayetci
Evet canim saat 9du içtim yine tık yokİlaç içtin mi kuzum ? Korktuğun şeyi kendine daha çabuk çekersin aşko unutma seni korkutan şeyler aklına geldi mi hemen değiştir başka şeyler düşün
Ayy ben kalıcı eyeliner istiyodum ama an itibariyle vazgeçtimKız dudak simetrisinin altindan olmus cizgi boya benimkinde dudagim sisince dengeleyememis rötuş yapmasi gerekliydi ama dedim ki asla yaptirmam o kadar iskenceki asla önermiyorum dudak renklendirme.
Gitme işte gitmeeeğğEvet canim saat 9du içtim yine tık yok
Çalışıyorum aşko becere bildigim kadar kötü düşünceleri uzak tutuyorum kendimden
Ama bazen şeytan gel bana yavrumm diyobende gidiyom
Ensenin uzeri kafa arkasinda basliyor migren sonra gözlere dogru vuruyor dayanilmaz bi agri anltamam iste buna migren deniliyor. Bende migren atagi geciriyorum hemde aurali yani mide bulantisi gozlerim acilmiyor o halde pazar gecesi bu şekildeydim cocuklari uyur yatakta biraktik yani düşün o derece dayanacak gibi degildim. Sabah cok iyi uyandim. İki gündür yokluyor bugun yine arttı. Arveles cok iyi geliyor ama parol harici icmek istemiyorum.Allah yardimcin olsun canim,benim bugün 4 gün oldu hiç azalmadı,neden oldu bilmiyorum
Migren ağrısı aniden ola bilir mi? hiç migren ağrım olmadi,google da baktim kafanın arka kısmi,ense hissesinden agriyorsa migrenmiş
O cok acimiyo yaa. Ben diplenir yaptirdim ama yaptircaksan kalin eyeliner yaptir. İnce guzel durmuyo bide cabuk siliniyoAyy ben kalıcı eyeliner istiyodum ama an itibariyle vazgeçtim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?