Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arveles cık bebeğim içme ağrı kesiyo evet ama hoşlaşmıyorum ondan

Evet kuzum aynen benimde öyle bulantim yok,ama ensenin üzerinde kafamin arkasından ağrıyor öyle bi ağrı sanki kafam patlayacak ,tuvaletini sıkıp saklayinca totosun nasil gerilir kafam da aynen öyle geriliyor
Ağır agrikesiciler de içtim banamısın demedi

Beni etiketlememişsin alacağın olsun ama ben böyle görürüm işte bebişin sana el sallıyor gülümse bebek bu kuruma çizgisi değil ben su damlattım benimki gitmişti. Çok sevindim senin adına ya

Kızlar ya ben az önce kötü düştüm hamile miyim bilmiyorum hiç test yapmadım bişey olmaz dimi bebek tutunma aşamasında falansa bende bişey yok ama kötü düştüm
Canım Allah onu korur sen merak etme bşr şey olmaz Allah’ın izniyle rahat ol. Sen iyi ol

Evet bebeğim bende güvenemedim o yüzden gittim su damlattım genelde kuruma çizgisi sudan sonra gidiyor hatta geçen ay benimkide gitmişti ama bu gitmedi daha belirdi ama evet kuzum salı gibi tekrar yapacağım
Merhaba canım inşallah hamilesindir ki bence var benimde dün adetime 6 gün varken yaptım artimed kaset test ilk yaptıgımda cektim rengini sabitledim bi tek oynamadım testle 1 saat sonra oynamadan cektım en son ki de artık bi kaç saat sonra durmus hali bende adetimi bekliyorum artimed güvenilir mi?

Eklentiler

• B3CC221B-22CD-4FB6-A5E4-3FB4F2DD4284.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 39
  • 5163C369-DA11-4103-80B6-D8889514FE3D.webp
    81,9 KB · Görüntüleme: 44
  • DE70A0CC-F38C-4B4B-9541-953398885F47.webp
    105,5 KB · Görüntüleme: 42
Bu gebelik değil mi çizgi çıkmış işteeeee bu ne arkadaş kuruma çizgisiyse ikinci foto görüşün bugün dava edicem valla firmaları böyle kuruma mı olur ki gri değil bildiğin pembe

Evetbendr de beyaz akıntı var cano test yaptım ovulasyon silik çıktı benım ki çatlamış sen naptın değerlendırdın mı
Aşko sen takıl bize nasıl gidiyor değerlendirmeler aynen bende öyleyim bugün yine akıntı başladı ne oluyor anlamadım yumurtlama bu ay değişi

Hoşgeldiiinn burasının hızına bazen yetişilmiyo bakınız ben zor yetişiyorum az buçukta deli dolu ama herkes çook çook iyi çok destekci kimse birbirini kayırmıyor ay çok seviyorum burdaki kızçelerimii yaaa sende sevceksin kesin inşallah güzel haberlerini bu topicte alırız

Kız benn basından beri burdayım yeni gelmişim gibi niye bana davranıyor herkes olsun hosbuldum cano burası guzel doğru diyosjn seni diğer başlıklar dan da hatırlaıdmm

271 çıktı beta sata göre 4+0 bugün henüz doktor bakmadı sadece mesajlaştık. Pazartesi günü tekrar beta baktırıcam duruma göre gelmem gereken günü söyleyecek
Yaa çok güzel kuzum
Ama bende 4+1 de öğrendim betam 62 çıktı neden o kadar düşük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…