- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 198
- 33
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #6.941
Arveles cık bebeğim içme ağrı kesiyo evet ama hoşlaşmıyorum ondanEnsenin uzeri kafa arkasinda basliyor migren sonra gözlere dogru vuruyor dayanilmaz bi agri anltamam iste buna migren deniliyor. Bende migren atagi geciriyorum hemde aurali yani mide bulantisi gozlerim acilmiyor o halde pazar gecesi bu şekildeydim cocuklari uyur yatakta biraktik yani düşün o derece dayanacak gibi degildim. Sabah cok iyi uyandim. İki gündür yokluyor bugun yine arttı. Arveles cok iyi geliyor ama parol harici icmek istemiyorum.
Cok ağır bi agri kesiciArveles cık bebeğim içme ağrı kesiyo evet ama hoşlaşmıyorum ondan
Sagol canim,evet tansiyonumu hep kontrol ediyorum normalGitme işte gitmeeeğğay kuzum çok geçmiş olsun tansiyonuna falan baktın mı oda baş ağrısı yapabilir
İnşallah bebeğim bakalım kısmet inşallah yaptırabilirsem öyle yaptırırım aşkoO cok acimiyo yaa. Ben diplenir yaptirdim ama yaptircaksan kalin eyeliner yaptir. İnce guzel durmuyo bide cabuk siliniyo
Kaaçç? Yükselmesi de baş ağrısı yapar bebeğim o yüzden sormuştumSagol canim,evet tansiyonumu hep kontrol ediyorum normal
Hem ağır hem yan etkileri de ağır uzun süreli kullanımda ciddi zararları varCok ağır bi agri kesici
Evet kuzum aynen benimde öyle bulantim yok,ama ensenin üzerinde kafamin arkasından ağrıyor öyle bi ağrı sanki kafam patlayacak ,tuvaletini sıkıp saklayinca totosun nasil gerilirEnsenin uzeri kafa arkasinda basliyor migren sonra gözlere dogru vuruyor dayanilmaz bi agri anltamam iste buna migren deniliyor. Bende migren atagi geciriyorum hemde aurali yani mide bulantisi gozlerim acilmiyor o halde pazar gecesi bu şekildeydim cocuklari uyur yatakta biraktik yani düşün o derece dayanacak gibi degildim. Sabah cok iyi uyandim. İki gündür yokluyor bugun yine arttı. Arveles cok iyi geliyor ama parol harici icmek istemiyorum.
117- 75 kuzumKaaçç? Yükselmesi de baş ağrısı yapar bebeğim o yüzden sormuştum
Rica ederşm ne demek güzel haberler bekliyorumYa çok teşekkür ederim yapıcam inşallah
Olmaz olur mu be çok güzel masallahKoyulasma varr demii2 gün arayla bu iki test
Beni etiketlememişsin alacağın olsun ama ben böyle görürüm işteAşklarım @000umutlu000Mucizemmm16 R raainbow @Safiye19 M Mavimiresl M melek076 @Minicikfzt Lale95 @Gzmyts53 ve diğer canlarım sabah ben aynı zamanda kaset testte yaptım iki ayrı test olmuş olsun diye ona çok dikkatli bakmadım ama az önce baktım üzerinden çok saat geçti evet ama kuruma gibi değilde pembe çizgi gibi bir çizgi vardı su damlattım özellikle gitmedi. Bu doğru bir sonuç değildir değil mi?Eki Görüntüle 3128026 Eki Görüntüle 3128027 Eki Görüntüle 3128029
Canım Allah onu korur sen merak etme bşr şey olmaz Allah’ın izniyle rahat ol. Sen iyi olKızlar ya ben az önce kötü düştüm hamile miyim bilmiyorum hiç test yapmadım bişey olmaz dimi bebek tutunma aşamasında falansa bende bişey yok ama kötü düştüm
E normalmiş kuzum düşük tansiyonun yoksa sorun olmaz benim var normalde 9a 6 yada 7 hep 11 e çıkınca başım falan çok kötü oluyorum sersem gibi ağırlık oluyo başımın arkasında mesela o yüzden sordum117- 75 kuzum
Merhaba canım inşallah hamilesindir ki bence var benimde dün adetime 6 gün varken yaptım artimed kaset test ilk yaptıgımda cektim rengini sabitledim bi tek oynamadım testle 1 saat sonra oynamadan cektım en son ki de artık bi kaç saat sonra durmus hali bende adetimi bekliyorum artimed güvenilir mi?Evet bebeğim bende güvenemedim o yüzden gittim su damlattım genelde kuruma çizgisi sudan sonra gidiyor hatta geçen ay benimkide gitmişti ama bu gitmedi daha belirdi ama evet kuzum salı gibi tekrar yapacağım
Bu gebelik değil mi çizgi çıkmış işteeeee bu ne arkadaş kuruma çizgisiyse ikinci foto görüşün bugün dava edicem valla firmaları böyle kuruma mı olur ki gri değil bildiğin pembeAşklarım @000umutlu000Mucizemmm16 R raainbow @Safiye19 M Mavimiresl M melek076 @Minicikfzt Lale95 @Gzmyts53 ve diğer canlarım sabah ben aynı zamanda kaset testte yaptım iki ayrı test olmuş olsun diye ona çok dikkatli bakmadım ama az önce baktım üzerinden çok saat geçti evet ama kuruma gibi değilde pembe çizgi gibi bir çizgi vardı su damlattım özellikle gitmedi. Bu doğru bir sonuç değildir değil mi?Eki Görüntüle 3128026 Eki Görüntüle 3128027 Eki Görüntüle 3128029
Aşko sen takıl bizenasıl gidiyor değerlendirmeler aynen bende öyleyim bugün yine akıntı başladı ne oluyor anlamadım yumurtlama bu ay değişi
Hoşgeldiiinn burasının hızına bazen yetişilmiyo bakınız ben zor yetişiyorum az buçukta deli doluKızlar mabersınız :) öbür başlıklar cok sıkıcı herkes birbirini etıketlıyoçokta yorum yapmak istemiyorum yoksa kavgacı ruhum kabaracak kimler hamiş ben 15 ci gündeyim bu Ay kaşık agrım olmadı ya ona taktım mfk tam gaz devam hem takviyelere hem günlere : 2 3 2
Kız benn basından beri burdayım yeni gelmişim gibi niye bana davranıyor herkes olsun hosbuldumHoşgeldiiinn burasının hızına bazen yetişilmiyo bakınız ben zor yetişiyorum az buçukta deli doluama herkes çook çook iyi çok destekci kimse birbirini kayırmıyor ay çok seviyorum burdaki kızçelerimii yaaa sende sevceksin kesin inşallah güzel haberlerini bu topicte alırız
Yaa çok güzel kuzum271 çıktı betasata göre 4+0 bugün henüz doktor bakmadı sadece mesajlaştık. Pazartesi günü tekrar beta baktırıcam duruma göre gelmem gereken günü söyleyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?