- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #6.961
Ayy ne biliyim aşkooo bence bebeğe zararı yoktur diye düşünüyorum ama bi doktor görüşü almak lazım diye düşündüm@FangDemgey3 Mucizemmm16 Lale95 _Umutlu_Pozitif_ bitliKedi ve diger kizlar ben kaşlarimi sildirip (microblading) ama şekli iyi degil bide tenime göre koyu.. iste bunu sildirip yeniden kaş yaptırmak istiyorum silme ile iyilesip kaş yenileme arasi en az 15-20 gün olmali. Sizce bebek yoksa bu ay. Regl olmadan önce test yapsam negatif ise. sildirsem kaşımı 1 hafta regl dongu gunu 15-20 arasi da yaptirsam gebelik varsa zararı olurmuki 2.seans 1 ay sonra olur. Ona gitmesemde olur hamilelik olursa bi fikir verin bana yaa. Hatta bana kalsa yarin gidip sildiresim var. Ama gebeysem kaşsız gezemem 9 ay bu arada neredeyse kaşım hic yok benim
Ayy kız ne bilelim gebelik süreci bebe bekleme aşaması başımıza vurduysa ama sen deli bunlar hoşbuldm de geçKız benn basından beri burdayım yeni gelmişim gibi niye bana davranıyor herkes olsun hosbuldumcano burası guzel doğru diyosjn seni diğer başlıklar dan da hatırlaıdmm
Çok garip yaKız bariZ kuruma cizgisi. Soldan bakiyorum kirmizili arkadan bakiyorum grili gibi7eylulde pik gördüm ayni gün catladi büyük ihtimal
Okumaadımkii okumadımkiii okumadan geçtiiiimm canım hiçbişeey istemedikiiiiHamile kizlarda var simdi burdaçaktırma bende simdi kuru patlican, biber karisik yaptim. Benim en sevdiğim yemektir etli dolmalar. Sarmalarida severim. Hatta dogum yaptim eve geldim dedimki bana dolma yapin iç hazirlarim koyarim dolaba haftada 2-3 sefer kesinlikle pişer. Eşimde rejim yapiyor zaten pilav yiyemedigi icin aksam porsiyonlarinda 1-2 tane minik yer. O sevmezdi simdi yapmayayım istiyor. Ama yaprak sarmasi cok zor yaa ugrasamam onla
Evetbendr de beyaz akıntı var cano test yaptım ovulasyon silik çıktı benım ki çatlamış sen naptın değerlendırdın mı
Şimdi ben uyucam bi saate hepiniz ayaklancaksınız ayıp demen bişey var yane zaman denk gelcem ben sizle özlüyorum ama böyle
Amaa benim uykum geliyor aklımda buralarda kalıyor sabaha kadar çok konuşuyorsunuz hepsini okuyamıyorum önemli noktalara benide bi etiket yapın gece konuştuklarınıza göreyim bence nolur sankiAhahaha valla ben yeni geldim
Kız benn basından beri burdayım yeni gelmişim gibi niye bana davranıyor herkes olsun hosbuldumcano burası guzel doğru diyosjn seni diğer başlıklar dan da hatırlaıdmm
Amaa benim uykum geliyor aklımda buralarda kalıyor sabaha kadar çok konuşuyorsunuz hepsini okuyamıyorum önemli noktalara benide bi etiket yapın gece konuştuklarınıza göreyim bence nolur sanki
Ayy bebeğim duş aldım simdi çok yorulmuşum be heryerin ağrıyo ekşınlı bir gece olcak kaçıp kendimi nasıl kurtarabilirim de uyuyabilirim diye düşünüyorumNapıyosunuz canlaaar nasılsınız girdim baktım ara ara ama çok dahil olamadımMucizemmm16 Lale95 Demgey3 iyilikperisi92 miraclebeyb Childdevelopment
Ayy bebeğim duş aldım simdi çok yorulmuşum be heryerin ağrıyo ekşınlı bir gece olcak kaçıp kendimi nasıl kurtarabilirim de uyuyabilirim diye düşünüyorumkavga mı etsem hahahahaha sen napıyosun
Yaa nolur ki kaçsam ayy kaçılmıyodaYoooo yoooo kaçmak yoook gole devambende eve yeni geldim canım dışarıdaydık eşim arkadaşlar eşleri falan güzel bir gün geçirdik aşırı uykum var erken kalktım Demgey3 in testini görcem diye bir daha uyuyamadım sonra hep dışardaydık yoruldum benim ekşın günü yarın bugün rahat rahat yatıcam ahahaha
Yaa nolur ki kaçsam ayy kaçılmıyodadün bekliyodu daha bitmedi dedim bide trip atıyo hey Allahım vurcan ağzına bitane oohh sefan olsun aşko Bende dün gece uyuyakalmıştım hatta bayılmıştım yatağın keyfini çıkar bebeğim
Planın güzel canım bence bir sıkıntı olmaz inşallah gebe kalırsın da 2. Seansa gitmezsin hatta inşallah hiç gitmeden hamile kaldığını öğrenirsin@FangDemgey3 Mucizemmm16 Lale95 _Umutlu_Pozitif_ bitliKedi ve diger kizlar ben kaşlarimi sildirip (microblading) ama şekli iyi degil bide tenime göre koyu.. iste bunu sildirip yeniden kaş yaptırmak istiyorum silme ile iyilesip kaş yenileme arasi en az 15-20 gün olmali. Sizce bebek yoksa bu ay. Regl olmadan önce test yapsam negatif ise. sildirsem kaşımı 1 hafta regl dongu gunu 15-20 arasi da yaptirsam gebelik varsa zararı olurmuki 2.seans 1 ay sonra olur. Ona gitmesemde olur hamilelik olursa bi fikir verin bana yaa. Hatta bana kalsa yarin gidip sildiresim var. Ama gebeysem kaşsız gezemem 9 ay bu arada neredeyse kaşım hic yok benim.
Sana giren çıkan yok hahahhahah bende diyorum öyle ayy çok iyiydi yalnız değilmişimAhahahaha adam beklemekten sabır taşına dönmüş sen kaçmaktan bahsediyorsunbazen insanın hali kalmıyor tabi ama değerlendirme olmuş olur kaçma boşver ilk evlendiğimiz zamanlar benimkide trip atardı dedim sana giren çıkan yok insan insanı anlamalı yarın olsa ne oluyor Yani diyordum alıştı zaten şu 8 aydır adam bayram ediyor değerlendirme ayağına
İyiyim kuzu yeni eve geldim sayılır komşu çağırdı 40 günlük bebeği var ateşi var diye tedirgin oldu beni çağırdı ateş ölçer aldım evden gittim Allah'ım cok güzel bir bebek ateşi de yok annesi korkmuş öyle yarım saat bebekle oynadımNapıyosunuz canlaaar nasılsınız girdim baktım ara ara ama çok dahil olamadımMucizemmm16 Lale95 Demgey3 iyilikperisi92 miraclebeyb Childdevelopment
Sana giren çıkan yok hahahhahah bende diyorum öyle ayy çok iyiydi yalnız değilmişimvalla benim ki de aynı bayram ediyo
Ya bu hep güne bağlıAzalt Canim azalt önce kendin için sonra bebiş içinben azalttım şükür bide tamamen bitirsem müthiş olar
İyiyim kuzu yeni eve geldim sayılır komşu çağırdı 40 günlük bebeği var ateşi var diye tedirgin oldu beni çağırdı ateş ölçer aldım evden gittim Allah'ım cok güzel bir bebek ateşi de yok annesi korkmuş öyle yarım saat bebekle oynadımBebek görünce özlemişim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?