- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #6.981
Ye aşko
HahaDimi Ya miniciktir o şimdi aman olmasın bişeycik bebelere Allah korusunevet genelde çocuğu olanlar ikinciyi üçüncüyü bebek özlemleri gelince yapıyorlar benim komşum var 4 çocuğu var bebek özleniyor diyor özledikçe yapmış iyi cesaret dedim
Bizim geldi suratı beş karış tutmayın beni dövücemAma aşko o zamanlar canım çıkıyordu yataze gelin alışmamışım günde 2-3 yaşam enerjim yok oluyordu sonra şükür düzene oturdu şikayetim yoktu ama şu bebiş çalışmaları işine geliyor adam her değerlendirme günü hazır olurmu ya gerçi olsunlar Allah güçten düşürmesin onlar bize lazım şuan ahahahaha
Hahaarkasımda geçen bana rahmim kaynıyor dedi dedim kaynıyor ne demek bebek istiyor rahmim diyor ay yarıldım yere 3 çocuk istiyor
Bizim geldi suratı beş karış tutmayın beni dövücemönceden hiç istemiyodum gerçi hala çok istediğim söylenemez ama bebiş çalışması diye yani yoksa hiç istemiyorum benimde ya şimdi eşim diyo ki yaşlanmışız hahahahaha
Son ovu bu yine ayni saate ya 15 yada 23 ye yaparım genelde
Sanırım çatlamış
Zaten bu son ovulasyon testim
Yada yarın takvim dediğine göre acaba gerçekten mi yumurtlama arada kaldım
Eki Görüntüle 3128259
Yaaa kuzum bende diyorum birini unuttum ama kusuruma bakma aşkımBeni etiketlememişsin alacağın olsun ama ben böyle görürüm iştebebişin sana el sallıyor gülümse bebek bu kuruma çizgisi değil ben su damlattım benimki gitmişti. Çok sevindim senin adına ya
Olacak inşallah ben senden bekliyorum bu ay güzel haber vereceksinAy bi bizim rahimler kaynayamıyor bi biz yandık rahimler boş ahahahah
Merhaba canım inşallah kuzum herkese nasip etsin inşallahMerhaba canım inşallah hamilesindir ki bence var benimde dün adetime 6 gün varken yaptım artimed kaset test ilk yaptıgımda cektim rengini sabitledim bi tek oynamadım testle 1 saat sonra oynamadan cektım en son ki de artık bi kaç saat sonra durmus hali bende adetimi bekliyorum artimed güvenilir mi?
Valla kuzum aynen pembeydi yani kuruma değildi acaba kuruma mı diye su damlattım 6-7 damla gitmedi kaybolmadıBu gebelik değil mi çizgi çıkmış işteeeee bu ne arkadaş kuruma çizgisiyse ikinci foto görüşün bugün dava edicem valla firmaları böyle kuruma mı olur ki gri değil bildiğin pembe
Ahahaha durun şimdi bunu kabullenmenin zamanı değil gençsiniz turp gibisiniz maşallah hadi devam bebiş gelecek bebiş
E ozman gebelik var sabah bi git kan ver anam ne olacak bizde öğrenelim hem böyle durumda kaç çıkıyor diyeMerhaba canım inşallah kuzum herkese nasip etsin inşallahartimed bence çok güvenilir sanki senin testte çok silik var gibi kuzum ama çok erken yapmışsın kaset test gecikmeden sonra belli oluyor ancak
Valla kuzum aynen pembeydi yani kuruma değildi acaba kuruma mı diye su damlattım 6-7 damla gitmedi kaybolmadı
Anlamadım gittiAşko bakma değerlendir değerlendirebildiğin kadar bu ay hepimiz değişik yumurtluyoruz hayır olsun inşallah
Ahahah yerim seni benim için uykusundan vazgeçtiYoooo yoooo kaçmak yoook gole devambende eve yeni geldim canım dışarıdaydık eşim arkadaşlar eşleri falan güzel bir gün geçirdik aşırı uykum var erken kalktım Demgey3 in testini görcem diye bir daha uyuyamadım sonra hep dışardaydık yoruldum benim ekşın günü yarın bugün rahat rahat yatıcam ahahaha
İçime düştü bi an yap dedi sanki yaptım normalde yapmayan biriyim böyle olunca da acaba mı dedimMerhaba canım inşallah kuzum herkese nasip etsin inşallahartimed bence çok güvenilir sanki senin testte çok silik var gibi kuzum ama çok erken yapmışsın kaset test gecikmeden sonra belli oluyor ancak
Valla kuzum aynen pembeydi yani kuruma değildi acaba kuruma mı diye su damlattım 6-7 damla gitmedi kaybolmadı
Kız kıymetini bil ne güzelAma aşko o zamanlar canım çıkıyordu yataze gelin alışmamışım günde 2-3 yaşam enerjim yok oluyordu sonra şükür düzene oturdu şikayetim yoktu ama şu bebiş çalışmaları işine geliyor adam her değerlendirme günü hazır olurmu ya gerçi olsunlar Allah güçten düşürmesin onlar bize lazım şuan ahahahaha
Kuzum pazartesi test yapacağım iyice belirgin olursa hemen kan vermeye gideceğimE ozman gebelik var sabah bi git kan ver anam ne olacak bizde öğrenelim hem böyle durumda kaç çıkıyor diye
kuzum bence biraz daha bekle sonra tekrar yap hatta erken gebelik testi ile yap inşallah vardır yaaaİçime düştü bi an yap dedi sanki yaptım normalde yapmayan biriyim böyle olunca da acaba mı dedim
Ciddi mi kız :) hamile. Misin kuzumAyy ne biliyim aşkooo bence bebeğe zararı yoktur diye düşünüyorum ama bi doktor görüşü almak lazım diye düşündüm
Ayy kız ne bilelim gebelik süreci bebe bekleme aşaması başımıza vurduysa ama sen deli bunlar hoşbuldm de geçayy topic topic gezen deliyim ben nerde görsen hatırlarsın ama artık hamileyim inşallah
Bizim var bugun ilişkiDeğerlendirdim akıntı geldiği gün zaten değerlendirme günümdü 3-2-3-2 yönlerini yaptığım İçin devam ediyoruz bakalım inşallah tutar bu ay seviniriz hep beraber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?