Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaptım ben ama negatif sanırım. Elli açıdan foto çektim neredeyse. İnceden sızı şeklinde çizgi var gibi yok gibi. Gözüm mü oyun oynuyor bilmiyorum ama yiter yaa :)

Eklentiler

• D6B375F1-6B1D-404C-9AE1-253021EE6F70.webp
    D6B375F1-6B1D-404C-9AE1-253021EE6F70.webp
    48,6 KB · Görüntüleme: 44
  • A4EF1616-B012-440A-B049-7CE3A0B2312D.webp
    A4EF1616-B012-440A-B049-7CE3A0B2312D.webp
    34,9 KB · Görüntüleme: 50
  • B1F092D5-D770-424E-BCD5-FE84DF4CF377.webp
    B1F092D5-D770-424E-BCD5-FE84DF4CF377.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 51
Günaydın kızlar, biliyordum ben o yüzden bekledim inanmadım test yaptım testi beklerken kırmızılar geldi adet oldum nasip değilmiş 😥😥 _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ Mucizemmm16 Mucizemmm16 miraclebeyb miraclebeyb R raainbow fnd_50 fnd_50 Lale95 Lale95 Ginnys Ginnys M Mavimiresl iyilikperisi92 iyilikperisi92 M melek076 R Random3 G Gzmyts53 M Minicikfzt ve diğer canlarım
Günaydın kuzum ,sakın üzülme Rabbim en kısa zamanda nasip edecek sana da bu sevinci,zamani var sadece
Önümüzdeki ayı deyerlendirirsin bigüzel

Canım üzülme hayırlısı olsun önümüzdeki maçlara bakacağız ben de yaptım ama negatif paylaştım hatta gördün mü bilmiyorum
Bu kadar gecikince umutlanmıştım ama kısmet değilmiş 🤷🏻‍♀️😥 görmedim kuzum bakayım hemen
Yaptım ben ama negatif sanırım. Elli açıdan foto çektim neredeyse. İnceden sızı şeklinde çizgi var gibi yok gibi. Gözüm mü oyun oynuyor bilmiyorum ama yiter yaa :)
Kuzum bende bilemedim çok çok ince bir çizgi var gibi ama inşallah vardır gecikmeyi bekle 2 gün sonra tekrar test yap 😘❤️

Günaydın kuzum ,sakın üzülme Rabbim en kısa zamanda nasip edecek sana da bu sevinci,zamani var sadece
Önümüzdeki ayı deyerlendirirsin bigüzel
Teşekkür ederim canım inşallah 😥 bu kadar gecikme olunca çok umutlanmıştım 😥 kısmet değilmiş diğer aylara bakacağız artık

Teşekkür ederim canım inşallah 😥 bu kadar gecikme olunca çok umutlanmıştım 😥 kısmet değilmiş diğer aylara bakacağız artık
Ben aslında biliyordum kuzum regl olacağını dün ateşini söyleyince anladim,buraya yazıp da moral bozmak istemedim
Senin gecikmen psikolojik,mevsim değişikliyinden veya yumurtlama gec olduğu için oldu

Tatlim senin bat ne zaman? Zor bela silik çizgi gördüm sanki
Ama siliklere tam güvenemeyiz,2-3gün geçsin bidaha yap

Ahahaha o test işine hiç girmeyelim 🤣🤣 bayram tatili 9 gün boyunca bizde bişey yok 10. U gün döküldük 😂 eşim sabah grip olcam galiba diyerek işe gitti iş çıkışı test vermeye gitmiş ne olur ne olmaz diye benimde o gün başım nasıl ağrıyor kafam kalkmıyor hiç bişey yapamadım evde halsizim ama adam grip oldu diye kalktım zorla bi çorba yaptım yattım migren sanıyorum ben bi baktık akşam eşim pozitif çıkmasın mı kendim test yaptıramadan yatak döşek evde yattım sonuçlarımda 10 tane negatifim var bir tane pozitifim yok eşim sayesinde🤣🤣🤣
Benimde yok hahahha🤣🤣 benim eşimde sabah öyle çıktı evden sonra geldi az uyudu sayıklayarak uyanmıştı uykusundan teste bi baktık pozitif hemen odadan attım onu🤣🤣🤣

Günaydın kızlar, biliyordum ben o yüzden bekledim inanmadım test yaptım testi beklerken kırmızılar geldi adet oldum nasip değilmiş 😥😥 _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ Mucizemmm16 Mucizemmm16 miraclebeyb miraclebeyb R raainbow fnd_50 fnd_50 Lale95 Lale95 Ginnys Ginnys M Mavimiresl iyilikperisi92 iyilikperisi92 M melek076 R Random3 G Gzmyts53 M Minicikfzt ve diğer canlarım
Canım benim modumuzu düşürmek yok, en güzel zamanda sağlıkla gelecek inşallah. Her regl olduğumuzda umutsuzluğa kapılsak da her ay yeniden çiçekleniyoruz 🌸 hayırlısı olsun tatlım

Back
X