Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay birşey kaçırmamışız hatta keşke bende okumasaydım daraldım bunaldım valla daha fazla okumadım kapattım Mucizemmm16 aşko haklıymışsın ya boğdu beni valla

Ayyy okudum bende nerden okudum kız ya biri kadınlar kulübünde trolleme yapmaya çalışıyor yada anlattığı gibiyse küçük yaşta psikolojisi çok iyi değil bilemedim

Amin canim benim Allah razi olsun

Ruhum daraldı be okurken bide acayip ayar oldum bende tamamını okuyamadım sinir sistemim kaldırmadı

Hepsini okudum teşhisi koydum sessizce çıktım öylesiyle uğraşılmaz iyi bişey desende kötü algılayan tip ben iki msjlaşmaya dil altı hapı yutarım heralde uğraşılmaz küçük yaşta psikolojisi bozulmuş diyorum yada trol

Topigimizi okuyup üfleyelim kendi nazarimiz deyicek
Gerçekten burda olan kızlar bir başka yaa
ayy gerçekten yaa kırk yıllık arkadaşlarımmış gibisiniz çok güzel burası maşallah maşallah
kıızz aşkoo manşetlere çıkıyormuymuşuz magazinlerdee duyduk duymadık demeyin gezmeyen tavuklar topiğğinde hamile kalmaya çalışan kadınlardan biri cem yılmazın akrabası çıktıı şuan merak konusu adı ne kimlerden ve nerede yaşıyor

ayy yeni geldim kafamı yastıktan kaldırtmıyo bu bebe bana ve belim inanılmaz ağrıyor sabırsızlıkla cumayı bekliyorum seninkide uyutuyor seni belli ayy kesin kan tahlili vermişsindir yeni okuyorum topiği ben ne çıktı güzelmi nasıl ilerliyor

Aynen öyle yok sağolsun psikolojime saygı duyuyor salıyor beni şuan bile adı kadar emin sizle yazıştığıma hahahaa
oh valla ne güzel benimki bilmiyor kimle konuştugumu burdanda haberi yok anlamaz benimki anlayışsız azcık delimisin kimle konusuyon orda der amaan ona laf anlatana kadar söylememek en iyisi

Ahahahahaaha aşko ben dün o msjı arkalarda bırakmıştım sen niye çıkarıyorsun kız böyle yaparsak tabi manşetleriniz ahahahahha

oh valla ne güzel benimki bilmiyor kimle konuştugumu burdanda haberi yok anlamaz benimki anlayışsız azcık delimisin kimle konusuyon orda der amaan ona laf anlatana kadar söylememek en iyisi

Aslında çok basit anlatın be kadınlar kulübü diye bir yer var kadınlar arası muhabbet bilgilendirme falan içeriyor diyiverin işte

Yaptım ben ama negatif sanırım. Elli açıdan foto çektim neredeyse. İnceden sızı şeklinde çizgi var gibi yok gibi. Gözüm mü oyun oynuyor bilmiyorum ama yiter yaa :)
kuzumm ben çok emin olamadım yaa bence 2-3 gün gecikme olunca yap güzel haber verirsin inşallah
aaa cidden mi hepimiz çizgi görmüştük sanki bide bu kadar geciktin kimyasal falanmıydı acaba ama neyse kuzum canını sıkmamaya çalış inşallah bu ay güzel uğurlu gelir size hepimiz burdayız birbirimize destek olmak için Allah bekletiyorsa güzelleştiriyordur eminim sağlıklı gebelik versin hayırlı zamanda inşallah

Bencede ilk başta bana öyle geldi trol gibi ne biliyim çözüm arayan çaresiz kalan insan bunu yapmaz bi yerde bi şeylik var anladın sen aşko

4 gun sonra beta 932 cikti kizlar. Doktorum igne yaparak dusurucek. Rahim disi bir gebelik olmus. Dis gebelik teshisim konuldu. Bugun yatis yapacagim R raainbow canim senide etiketliyorum haber olsun
ahhh canımm çok üzüldüümm anlatamam gözlerim doldu rabbim size güç kuvvet sabır versin inşallah bu son olsun Rabbim hayırlısyla sağlıklı gebelik nasip etsin inşallaah

4 gun sonra beta 932 cikti kizlar. Doktorum igne yaparak dusurucek. Rahim disi bir gebelik olmus. Dis gebelik teshisim konuldu. Bugun yatis yapacagim R raainbow canim senide etiketliyorum haber olsun
Kuzum sağ salim atlat bu dönemi inşallah sen sağlıklı ol iyi ol sağlıkla huzurla bebiş haberini vereceksin inanıyorum ❤❤

Ayyy okudum bende nerden okudum kız ya biri kadınlar kulübünde trolleme yapmaya çalışıyor yada anlattığı gibiyse küçük yaşta psikolojisi çok iyi değil bilemedim
Bence başka kimse okumasın bence yaşı çok küçük ondan dolayı herşeyi yoğun yaşıyor kız daha ergen ya birde çocuk yapmış yazık
evet kuzum gölge belliydi sanırım kimyasal oldu benimde aklıma geldi yok kuzum iyiyim artık sabah üzüldüm biraz ama şimdi iyiyim amin inşallah kuzummm Rabbim isteyen herkese hayırlı zamanda versin inşallah

Bomba gibi dönüyoruz sahalara aşko salmak yok ekşın dıkşına devam

Olsun aşko yanımda havuç götürdüm iş yerine
Sırayla sigara havuç sigara havuç sigara havuç
Askolarim S sultansultan90 G Gzmyts53 M MiuLego Demgey3 bitliKedi Mucizemmm16 Ginnys Lale95 _Umutlu_Pozitif_ Niqu ve diger arkadaslarim. Dr kontrolünden ciktim yumurta falan yok catlamis döngü günüm 15. Az bi miktar sivi vardi karin icinde hatta asistan kıza gosterdi. Dr bana Biraz daha sabretmeni istiyorum dedi. Adet olma bebek bekliyorum senden ama olursanda eğer uzulme son letu tedavisini uyguluycam dedi ve regl gunume göre ekim sonu, kasım gibi aşılama yapicam dedi. Letu kullanmam gerekliymis çünkü prosedürleri o sekildeymis ucretsiz asilama olacagi icin 3 kutu kullanmam gerekliymis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…