- 24 Haziran 2022
- 4.406
- 5.321
- 78
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #7.681
Ay birşey kaçırmamışız hatta keşke bende okumasaydım daraldım bunaldım valla daha fazla okumadım kapattımMucizemmm16 aşko haklıymışsın ya boğdu beni valla
Amin canim benim Allah razi olsunCiddi bir sağlık sorununa sebep olmadan,başında anlaşılması bile şükür sebebi inan.Allah şifa versin canım, kolaylıkla geçsin gitsin
En önemli şey sağlık, sağlığın yerinde olsun doktorun vereceği süre biter bitmez keyifli bebiş haberlerini alalım inşallah
Ruhum daraldı be okurken bide acayip ayar oldum bende tamamını okuyamadımsinir sistemim kaldırmadı
ayy gerçekten yaa kırk yıllık arkadaşlarımmış gibisiniz çok güzel burası maşallah maşallahTopigimizi okuyup üfleyelim kendi nazarimiz deyicek
Gerçekten burda olan kızlar bir başka yaa
kıızz aşkoo manşetlere çıkıyormuymuşuz magazinlerdee duyduk duymadık demeyin gezmeyen tavuklar topiğğinde hamile kalmaya çalışan kadınlardan biri cem yılmazın akrabası çıktıı şuan merak konusu adı ne kimlerden ve nerede yaşıyorAhahaha sizi güldürebiliyorsam ne mutlu bana aşko severim insanları güldürmeyi biraz genetik bizde söylemedim hiç daha önce Cem ylmaz kuzenim olurahahaha ciddiye almayın canlar tabiki şaka yarın linç yiyormuşum cem yılmazdan ahahahah vallahi şaka aşkolar
ayy yeni geldim kafamı yastıktan kaldırtmıyo bu bebe bana ve belim inanılmaz ağrıyor sabırsızlıkla cumayı bekliyorumUyanamıyorum benuyanıyorum beş dk sonra yine uykum geliyor sabah tekrar kan tahlili vericez bakalım neler olmuş sonra yine okul yolu bana ebebekten hamile yastığı aldım onu çok sevdim belimi rahatlattı sen neler yapıyorsun
oh valla ne güzel benimki bilmiyor kimle konuştugumu burdanda haberi yok anlamaz benimki anlayışsız azcık delimisin kimle konusuyon orda der amaan ona laf anlatana kadar söylememek en iyisiAynen öyle yok sağolsun psikolojime saygı duyuyor salıyor beni şuan bile adı kadar emin sizle yazıştığıma hahahaa
ayy gerçekten yaa kırk yıllık arkadaşlarımmış gibisiniz çok güzel burası maşallah maşallah
kıızz aşkoo manşetlere çıkıyormuymuşuz magazinlerdee duyduk duymadık demeyin gezmeyen tavuklar topiğğinde hamile kalmaya çalışan kadınlardan biri cem yılmazın akrabası çıktıı şuan merak konusu adı ne kimlerden ve nerede yaşıyor
oh valla ne güzel benimki bilmiyor kimle konuştugumu burdanda haberi yok anlamaz benimki anlayışsız azcık delimisin kimle konusuyon orda der amaan ona laf anlatana kadar söylememek en iyisi
kuzumm ben çok emin olamadım yaa bence 2-3 gün gecikme olunca yap güzel haber verirsin inşallahYaptım ben ama negatif sanırım. Elli açıdan foto çektim neredeyse. İnceden sızı şeklinde çizgi var gibi yok gibi. Gözüm mü oyun oynuyor bilmiyorum ama yiter yaa :)
aaa cidden mi hepimiz çizgi görmüştük sanki bide bu kadar geciktin kimyasal falanmıydı acabaGünaydın kızlar, biliyordum ben o yüzden bekledim inanmadım test yaptım testi beklerken kırmızılar geldi adet oldum nasip değilmiş_Umutlu_Pozitif_ Mucizemmm16 @Safiye19 R raainbow @fnd_50 Lale95 Ginnys M Mavimiresl @iyilikperisi92 @melek076 @Random3 G Gzmyts53 @Minicikfzt ve diğer canlarım
Bencede ilk başta bana öyle geldi trol gibi ne biliyim çözüm arayan çaresiz kalan insan bunu yapmazHepsini okudum teşhisi koydum sessizce çıktım öylesiyle uğraşılmaz iyi bişey desende kötü algılayan tip ben iki msjlaşmaya dil altı hapı yutarım heralde uğraşılmaz küçük yaşta psikolojisi bozulmuş diyorum yada trol
Benim için sorun yok be ben söylerim görür sorarsa görmez sormazsa gerek yok bilmesede olur yaniAslında çok basit anlatın be kadınlar kulübü diye bir yer var kadınlar arası muhabbet bilgilendirme falan içeriyor diyiverin işte
ahhh canımm çok üzüldüümm anlatamam gözlerim doldu
Acil okuduklarımızı unutuyoruz çok acilMillete nefret kusmuş kız ay valla tüm enerjimi aldı
Kuzum sağ salim atlat bu dönemi inşallah
Bence başka kimse okumasınAyyy okudum bende nerden okudum kızya biri kadınlar kulübünde trolleme yapmaya çalışıyor yada anlattığı gibiyse küçük yaşta psikolojisi çok iyi değil bilemedim
evet kuzum gölge belliydi sanırım kimyasal oldu benimde aklıma geldikuzumm ben çok emin olamadım yaa bence 2-3 gün gecikme olunca yap güzel haber verirsin inşallah
aaa cidden mi hepimiz çizgi görmüştük sanki bide bu kadar geciktin kimyasal falanmıydı acabaama neyse kuzum canını sıkmamaya çalış inşallah bu ay güzel uğurlu gelir size hepimiz burdayız birbirimize destek olmak için Allah bekletiyorsa güzelleştiriyordur eminim sağlıklı gebelik versin hayırlı zamanda inşallah
Bomba gibi dönüyoruz sahalara aşko salmak yokGaliba yumurtlama geç oldu kuzum ondan haklısın, bende aslında dün anladım ağrım vardı ve bende aslında regl olacağımı biliyordum testlere o yüzden inanmadım hiç hayırlısı böyleymiş
Aynen kuzum nasip değilmiş ne yapalım artık önümüzdeki maçlara bakacağız
Benim için aslında hiç normal değil canım bende acaba kimyasal mı dedim ama hiç bilmiyorum ki kimyasalı da
Evettt canım çok teşekkür ediyorum evet insan üzülüyor ama tekrar umutlanarak yeni aya yeni değerlendirmelere devam ediyorum inşallah vakti zamanı geldiğinde gelecekler
evet vardı ama bende çok inanmamıştıminşallah canım çok bekletmezler inşallah
Bencede ilk başta bana öyle geldi trol gibi ne biliyim çözüm arayan çaresiz kalan insan bunu yapmazbi yerde bi şeylik var anladın sen aşko
Beynimi resetlemeye çalışıyorum aşko Allah’tan devam etmedim okumayaAcil okuduklarımızı unutuyoruz çok acil
Askolarim S sultansultan90 G Gzmyts53 M MiuLegoOlsun aşko yanımda havuç götürdüm iş yerine
Sırayla sigara havuç sigara havuç sigara havuç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?