Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ahahahahaaha aşko ben dün o msjı arkalarda bırakmıştım sen niye çıkarıyorsun kız böyle yaparsak tabi manşetleriniz ahahahahha
ahahahahah napıyım yetişemiyorum artık geriden geliyorum idare ediverin azıcık zaten cuma gelmek bilmiyor stres doluyum
Aslında çok basit anlatın be kadınlar kulübü diye bir yer var kadınlar arası muhabbet bilgilendirme falan içeriyor diyiverin işte
ben onu anlatanaaa kadaaar o da anlayanaa kadar en temizi anlatmamak görürse söyleriz sonra bana bi dünya dırdır gidiyon orda saçma şeyler okuyon geliyon burda kuruntu yapıyon vs vs uğraşamam
Benim için sorun yok be ben söylerim görür sorarsa görmez sormazsa gerek yok bilmesede olur yani
bencede sormazsa gerek yok herşeyide bilmesin

Ayy kuzum inşallah aşılamaya gerek kalmaz ❤❤ asıl o sıvı ne sıvısıymış ki asistana gösterdi merakım depreşti şuan da

Aşko inşallah gerek kalmadan bebiş gelir çünkü çok var öğle aşılama İçin çatlatma iğnelerini olup aşılamayı tamamlamadan hamiş kalan Güzel gidiyorsun hadi bakalım hayırlı haberlere

tabiki insan her seferinde üzülüyor bekliyoruz sonuçta amiin amiinn hayırlı zamanda sağlıklı gebelikler nasip etsin

Kuzum inşallah hiç birşeye gerek kalmadan bebiş gelir Ay inşallah regl gelmez de bebek gelir ya

Hadi hayırlısı canım..belkide bir mucize olur

Ahahaha tercih sizin aşkolar buraya girmenize kimse kızmasın engel olmasınlar yeter bana çok alıştım size aman diyim

ayyy inşallah aşılamalara gerek kalmadan gelir bebişin sağlıkla çünkü baya var aşılamalara bu süreçlerde hamile kalanları çok duydum hadi inşallah

R Random3 taktiği uyguluyorum bu ay 9. 10. Ve 12.13.Günlerde ekşın dıkşın yapcam aşko hatta 14 15 16 Allah ne verdiyse bide eşime zorla keçi boynuzu özü yediriyorum o unutuyo bende yiyorum bakalım keçi boynuzu özü iyi geliyormuş özellikle erkekler için kuzum

Ahahaha tercih sizin aşkolar buraya girmenize kimse kızmasın engel olmasınlar yeter bana çok alıştım size aman diyim
yoook öyle bi dünya bende alıştım valla hayır girme derse diyelim 2 gün girmem dır dır tepesinde konusurum yürü git arkadaşlarına yaz der kendi bilir valla

Amin inşallah kuzum isteyen herkese sen nasılsın bebeğim nasıl gidiyor bebişli günler
valla uykum geliyor hep bi yatsam tüm gün uyurum bide bel ağrım çok fazla cuma kontrolüm var her ne kadar sevinsemde bi yanım duada inşallah sağlıklı süreçtir diye keseyi görene kadar içimdeki kuşkuyu atamıyorum malesef

Hemen Cem Yılmaz’ın akrabası _Umutlu_Pozitif_ bizi güldür

Aşko başlık milletin dırdır yapan kocası biz yazmadık bizim kocamızda değil çok şükür boşverin ama karım çok dırdır yapıyor diye başlık görürseniz hemen etiketleyin dikkatimi çekebilir neden çünkü bizimkilerden biri olur nemelazım denk gelir falan lan bu başlığı hangimizin kocası açtı diye düşünürüz ahahahaha

Bende burdan çok geriden geliyorum ya kaçırdığım çok mesaj vs var batları kaçırdım mesela en son yine burdan yazması zor oluyo bide herkes yazdıklarımızı okuyo ya kızlar neyseki essah isimlerle değiliz yoksa aman Ya Rabbi

Aşko çok erken değil mi o günler ya sonrasında yumurtlama olursa ay bende bu ay eşime yedirmeye çalıştım ama zar zor yani tadını hiç sevmiyor ama önümüzde ay iyice düzenli yedircem inşallah iyi gelir bende duydum çok iyi geldiğini hatta bugünden başlarım yedirmeye

Heeehh kesin o benimki çıkar kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…