Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ayyy inşallah aşılamalara gerek kalmadan gelir bebişin sağlıkla çünkü baya var aşılamalara bu süreçlerde hamile kalanları çok duydum hadi inşallah
İnsallah canim. Ya iste bir ay daha letu tedavisi dedi mecburen. 2. Ay yapicm dedi. Hayirlisi olsun. En azindan adım adım ilerliyorum. Yerimde saymiyorum.

ahahahah olmaz diyemem mümkün çünkü bu gidişle biri patlayabilir hepimizin kocası o başlık altında toplanabilir

yoook öyle bi dünya bende alıştım valla hayır girme derse diyelim 2 gün girmem dır dır tepesinde konusurum yürü git arkadaşlarına yaz der kendi bilir valla

Mucizemmm16 Demgey3 dır dır dedi duydunuz ben demedim o dedi başlıklara bakın bizim raainbowun kocişi topik açmış olabilir

Oyyy miniğe bak sen nasıl etkiliyor annesiniiii hepsinin sebebi çok tatlı ama insan seve seve çeker tüm ağrıları Kuzum hep dua edelim inşallah bu süreç hepiniz için çok sağlıklı geçer inşallah

Adam enerji patlaması yaşamasın aşko dikkat et bak adetin bitmesine yakın yedirmeye başla bari kazaya kurban gitme

Ahahahah Benimkide açabilir çünkü galiba biraz ben de çok konuşuyorum

hiç sorma susam kadar haliyle koca bünyeyyi sarsıyor valla aman o sağlıklı olsunda ağrısıda uykusuda başımüstüne inşallah kuzum bende hepimiz için aynı duayı ediyorum

Hic birine gerek kalmadan güzel haberler bekliyorummm sendennn

Kuzum normalde 26 günde bir regli oluyorum 2 aydır 28 günde bir olmaya başladım bakalım bu ay nasıl olucak bilemiyorum ki o yüzden 26 günde bir gibi düşündük ama garanti olsun diye 15. Günde dedik hatta 14 15 16. Günler olsa fena olmaz garanti olayını zirveye taşımak için

Kuzum inşallah hiç birşeye gerek kalmadan bebiş gelir Ay inşallah regl gelmez de bebek gelir ya
İnanki umudum o yönde. İnsallah
Hadi hayırlısı canım..belkide bir mucize olur
Mucizelere ihtiyacimiz var sen nasilsin bu arada nasil oldun
Aşko inşallah gerek kalmadan bebiş gelir çünkü çok var öğle aşılama İçin çatlatma iğnelerini olup aşılamayı tamamlamadan hamiş kalan Güzel gidiyorsun hadi bakalım hayırlı haberlere
Yaa doktor her gitmeme bu ay umutluyum senden diyor ama bakalim

Kesinlikle iyi geliyor bide cinsel isteği artırıyor ya istesen de kurtulamicaksin ahdhshhd gerçi sende yiyormussun kiiizz

Ya sorma bide dün kendimi ifşaladım memleket mahalle ne varsa yazdım bi tanıdık denk gelip okusa ne yaptığımı nereye gittiğimi hep konuştuk Ya kız parçaları birleştirir vallah bu bizim komşu ahanda çocuğumu olmuyormuş kulüplerde çare arıyoo bak bak görüyonuzmu diye bir avuç içi şehirde dedikodumu çıkarırlar inanki ben etrafımda sağlıklı birey görmediğim için

Hiç gerek kalmayacak eminim aşko
Dualarımdasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…