- 12 Mart 2022
- 4.281
- 3.539
- 48
- 31
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #8.201
Benım de 2 de başlıyor adetin ne zaman bitti kız benım 2 Eylül de bitti basladım cunku kurumuştumAşko benim böyle tarih listesi![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benım de 2 de başlıyor adetin ne zaman bitti kız benım 2 Eylül de bitti basladım cunku kurumuştumAşko benim böyle tarih listesi![]()
Su an yapsan çıkar erken gebelık de felan kuzum sen bilirsin valllla test işi bana göre bazenn pişmanlık da olabiliyo üzülmemek adınanHayırlı akşamlar canım kızlar .. adetime 2,3 gün kaldı tahminim 3 gün yumurtlamın üstünden 12 gün geçti tam bugün sizce sabah gebelik testi denemelimiyim çok belirtim oldu ama geçen aylardada aynılarını yaşadığım için yanılmamak adına çok üstünde durmadım ama öte git dendiğinde bile ağlıcak bi duygusallık var üstümde . Çok aşır oda 1 hafta önce başladı anlam da veremiyorum çok gülen eğlenceli biriyim halbuki . Kısaca korkuyorum test yapıymı sabah ilk idrarla![]()
Mucizemmm16 @000umutlu000
iyilikperisi92 ve kullanıcı adı aklıma gelmeyen diğer canlar ..
![]()
Senın ki şler cok farklı ya bize temel eş paketi verdiAşko bi tek athena yok bende eş paketi panacea bee fodega minera flora tıradoxin benim ek olarak advictor adendo eşimde ek olarak azoperm kullanıyor hayırlısı olur inşallah bu ay![]()
Kuzum şimdi okudum yazılarını cok gecmıs olsunGunaydin kizlar. Sabah beta hcg icin kan aldılar igneden sonra 896 düşmüş. Dun sabah 932 çıkmıştı. İnşallah yeterli olur igne@Papatyamveben-Mavi
Evet canim hastanedeyim halaKuzum şimdi okudum yazılarını cok gecmıs olsun
Yatıyo musun su an da hastahane de
Ben senı çoktan kafam dan çıkarttım diğer hamiş torpillerw de olursun diye ah canım kuzm hep bu yolda beraberdik cok sevinmiştim sanaEvet canim hastanedeyim haladış gebelikmis degerlerim yeterince artmadı.
Teşekkür ederim Allah razi olsun![]()
Evet 7 ci haftaya girmistik ama nasip degilmis çok üzüldüm Allah'ım sağlıklı gebelik nasip etsin çok zorBen senı çoktan kafam dan çıkarttım diğer hamiş torpillerw de olursun diye ah canım kuzm hep bu yolda beraberdik cok sevinmiştim sana
Bunda da bi hayır vardor ins bi an önce düşsün kuzum rabbim şifa versin
Bence de sen once bi ordan kurtul da kuzum gerisi gelir kimyasal dan sonra cok gebe kalan var hem bak sen kalabılıyorsun oda bişi ve çikolata kistim var demişsin hersey de hayır var ya sağlıksız olsaydo çocuk hersey de hayır varEvet 7 ci haftaya girmistik ama nasip degilmis çok üzüldüm Allah'ım sağlıklı gebelik nasip etsin çok zorkendi sagligimi duzeltmem gerek bundan sonra
Canisi Allah bir mani keder vermez ise kendilerini ayın 1 inde bekliyorum .İnşallah bu ay güzel haberler verirsin bebeğim❤❤ bat tarihini yazar mısın kuşum listeyi güncelliyim
![]()
Sen yine degerlendir mutlakaAşkolar ben bugün bayağı yumurtluyorum galibaben bu ay kaç kere yumurtlayacağım çok merak ettim
geçen bir gün gördüm uzayan şeffaf akıntı sonra beyaz akıtmıyordu bitti şuan bayağı yoğun gördüm nihayet heh dedim geldi iki gözümün çiçeği neyse bugün 18 saat önce ilişki oldu bugün değerlendirme yapamam mfk ya göre yarın zaten değerlendirme günüm denk geliyor galiba ya
![]()
Mucizemmm16
Lale95 @Demgey3 M mucizeOldu R raainbow M Mavimiresl
Hadi bakalım güzelliklerle gelsinTeşekkür ederim bebeğim anladım şimdi bende 3-2-3-2 yaparım hesaplamalara göre zaten yumurtlamaya denk geliyor gibi
ay canım çok üzüldüm ya seninki daha büyükmüş ağrısı da daha çoktur eminimevet evet hissettiriyor zaten bugün gün boyu kalkamadım ki hiç
inşallah bu ay olacak kuzum
![]()
Teşekkür ederimMfk takviyelerini içiyoruz aynı zamanda ilişki günleri var 3 2 3 2 diye![]()
Bizde iyiyiz kuzum nasıl olalım herşey yolunda çok şükür. Geçen hafta eşimle son kez çocuksuz baş başa bir tatil yapalım dedik Akdenize doğru indik :)) Yarında ayrıntılı ultroson randevumuz var heyecanlıyız biraz. Geçenlerde kızlara yazdım seninde kullanıcı adı değişmiş bulamadım üzülmüştüm . Neyse yenisini öğrendim takipteyim artık seni :)) Maalesef her doktora güvenemiyorsun canım. Kürtaj olan gebeliğimde bende doçent bir doktora gidiyordum beni bildiğin 8 hafta oyaladı 8 hafta sonunda çok büyük ihtimal boş gebelik dedi ben şok oldum. hemen kendimi devlet hastanesine attım ve sonuç 4mm bir bebek var. Onlarda öncesini bilmediklerini için gelişimi ve kalp atımı için 2 hafta beklediler. Tabi o süreçte olan bizim psikolojiye oldu maalesef. Doktor seçimi gerçekten çok önemli.Bir doktora yolladık sonucu coraspin başlasın dedi ve de hamile kalınca iğne başlanacak yazmış. Allah’a havale ediyorum bu sosyal medya doktorumu. Sen nasılsın çiçeğimiz yeğenimiz nasıl?
Çok emin olamadım ya ikinci söylediğin markayı bende duymadım daha önce bitane güvenilir bir test alıp denesenmi acabaDoğrudur canım kimse cevap vermeyince üzüldüm bu testi yaptıgımda bat a 6 gün vardı dün yaptıgımda 4 gün ama dedıgım gibi dünkünde c bile pembeydi normalde kontrol çizgisi kırmızı olur ya degıldı o bile hafif silikti
Evet canim tek tesellimiz o bundada vardir bir hayır zamani var herseyin sagligimiz yerinde olsun yeterki. İlacla tedavi oldugum icin 3 veya 6 ay korunma olmasi gerekiyormus o surede bende toparlanirim insallahBence de sen once bi ordan kurtul da kuzum gerisi gelir kimyasal dan sonra cok gebe kalan var hem bak sen kalabılıyorsun oda bişi ve çikolata kistim var demişsin hersey de hayır var ya sağlıksız olsaydo çocuk hersey de hayır var
Kıızz neden yapmıyorsun boş geçmek yok ama belki yarım yamalak bebe tutar bellimi olurOcaktan beri korunmuyoruz
Ama deneme ayı olarak şuan cidden 4. Ay
Bıraktım bu ay yapmayacaktım zaten de birkaç defa yaptım o da yarım yamalak![]()
İnşallah canım ya inşallahAy inşallah en azından sevinirim sonrasında kolay olur diye
yok kuzum hsg çekilmedim aynen ya iyiymiş kızlarda söyledi ben korkmuştum ama inşallah içerisi temizleniyordur
İnşallah kistin atılmıştır kuzumİyice temizlenmiştir içerisi
ay inşallah kuzum ya galiba kimyasaldı herkes gördü çünkü silik çizgiyi inşallah en kısa zamanda hepimiz güzel haberler veririz
hsgden sonrada hamile kalanlar çok senden de güzel haberler gelecek inşallah tıpkı @Safiye19 gibiii
![]()