- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 198
- 33
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #8.961
Sağol bebeğim kalkıp yaparım şimdi ayy gitti yine bebe hayalleriAyyyy yavrum benim sıcak su torbasına sıcak suyu koy ayaklarının altına koy bebeğim sonrada o şekilde yat uyu çok güzel dinlendiriyor biraz terlemen gerekiyor ki vücut atsın kendine gelebilmen için
Kıyamam sana beeenValla tek rakibiniz THYaman napıyım ya zorla ayakta tutuluyorum benimki uyandı beni uyutmuyor benimle otur diyor ayakta uyuyorum sen napıyorsun demiyorum çünkü biliyorum
Hayır hayır ağrı kesici içme bak şimdi sıcak suyu yapmadan öncede süt kaynat evde varsa içerisinde de biraz bal koy sıcak sıcak iç benim üşütmelerimde aşırı iyi geliyor vücudu dinlendiriyorSağol bebeğim kalkıp yaparım şimdi ayy gitti yine bebe hayalleriağrı kesici içmek istemiyorum ya ama dayanamıyooomm sıcak su yapayım en iyisi ben teşekkür ederim bebeğim❤
Valla tek rakibiniz THYaman napıyım ya zorla ayakta tutuluyorum benimki uyandı beni uyutmuyor benimle otur diyor ayakta uyuyorum sen napıyorsun demiyorum çünkü biliyorum
Kalk aşko kalan sağlar bizimdir
Valla benimki kıyıyor daha yeni teklif ettim uyuyorum ben olur mu diye hemen duygu sömürüsü yapıyorKıyamam sana beeendizine uzan çaktırmadan uyu aşko
Sağol bebeğim kalkıp yaparım şimdi ayy gitti yine bebe hayalleriağrı kesici içmek istemiyorum ya ama dayanamıyooomm sıcak su yapayım en iyisi ben teşekkür ederim bebeğim❤
Ben yedim bileBende şimdi bir paket jelibon yedim öyle yatacam
Aşko işe gidiyor ama bugün akşam 7den gece 12 ye kadar uyuyunca beyefendi uykusu gelmez tabiAhahaha bende sigara içiyorum şuan aşkoseninki işe gitmiyor mu yarın bu saate iyi uyumuyor
Valla benimki kıyıyor daha yeni teklif ettim uyuyorum ben olur mu diye hemen duygu sömürüsü yapıyorAllahım ne kadarda fedakarım yok aşko başımı yastığa koydurmuyor koltukta oturuyorum resmen Çin işkencesi
Aşko işe gidiyor ama bugün akşam 7den gece 12 ye kadar uyuyunca beyefendi uykusu gelmez tabi
Aynen kuzumAşko ayaklarından soğuk almışsın sen evetDemgey3 doğru söylüyor sıcak su iyi gelir ayağına seni rahatlatır gaz sancısı var sende galiba bebe hayalleri gitmez aşko daha vaktin var
Kız regl olmasam sabahlar olmasın derdikte reglim işte boş boş tv izliyoruzAhahaha aşko ozaman git yanına belki ağrın geçer
yok ben birazdan giderim büyük ihtimalde küser banaOzaman sabahlarsınız siz canım anlaşıldı
Noooo kızlar aklınızda bulunsun sakın karnınıza sıcak su torbası koymayın çok sıcak suyla duş bile almayınAşko sıcak su torbası varsa karnına koy ayaklara da iyi gelir
Canımı çektirdinizAhahaha bende sigara içiyorum şuan aşkoseninki işe gitmiyor mu yarın bu saate iyi uyumuyor
Kız regl olmasam sabahlar olmasın derdikte reglim işte boş boş tv izliyoruz
yok ben birazdan giderim büyük ihtimalde küser bana
Doğru ya bebişi unuttuk bi anNoooo kızlar aklınızda bulunsun sakın karnınıza sıcak su torbası koymayın çok sıcak suyla duş bile almayın
Doğru ya bebişi unuttuk bi an
O kadar umursamaz olmuşum demekkiUnutulur mu kız hayatımız bebiş oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?