Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayyyy yavrum benim sıcak su torbasına sıcak suyu koy ayaklarının altına koy bebeğim sonrada o şekilde yat uyu çok güzel dinlendiriyor biraz terlemen gerekiyor ki vücut atsın kendine gelebilmen için
Sağol bebeğim kalkıp yaparım şimdi ayy gitti yine bebe hayalleri ağrı kesici içmek istemiyorum ya ama dayanamıyooomm sıcak su yapayım en iyisi ben teşekkür ederim bebeğim❤

Sağol bebeğim kalkıp yaparım şimdi ayy gitti yine bebe hayalleri ağrı kesici içmek istemiyorum ya ama dayanamıyooomm sıcak su yapayım en iyisi ben teşekkür ederim bebeğim❤
Hayır hayır ağrı kesici içme bak şimdi sıcak suyu yapmadan öncede süt kaynat evde varsa içerisinde de biraz bal koy sıcak sıcak iç benim üşütmelerimde aşırı iyi geliyor vücudu dinlendiriyor Birde çorap giy ayaklarının altına da sıcak su torbası koy sabaha bişeyin kalmaz inşallah bebeğim

Aşko ayaklarından soğuk almışsın sen evet Demgey3 doğru söylüyor sıcak su iyi gelir ayağına seni rahatlatır gaz sancısı var sende galiba bebe hayalleri gitmez aşko daha vaktin var

Ahahaha aşko ozaman git yanına belki ağrın geçer

Aşko ayaklarından soğuk almışsın sen evet Demgey3 doğru söylüyor sıcak su iyi gelir ayağına seni rahatlatır gaz sancısı var sende galiba bebe hayalleri gitmez aşko daha vaktin var
Aynen kuzum Mucizemmm16 bebe hayalleri niye gitsin yarına geçer hemen inşallah sadece bu süreçte tekrar üşümemeye çalış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…