- 24 Haziran 2022
- 4.406
- 5.321
- 78
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #8.981
O kadar umursamaz olmuşum demekki
Benim bacaklarımda agrı var ve baş agırsı var bugün yatamıyorum şuan
Yarın nasıl kalkacağım ya
Aynen aşkolarrrr sakın sakınnnn hep ayaklara koyunnnNoooo kızlar aklınızda bulunsun sakın karnınıza sıcak su torbası koymayın çok sıcak suyla duş bile almayın
Yok aşko yatak odasına terfi yaptım uyuyacağım şimdiAman yat yanına tvye bakarken uyuyakal aşko en tatlı uyku
Aynen aşkolarrrr sakın sakınnnn hep ayaklara koyunnn
Yok aşko yatak odasına terfi yaptım uyuyacağım şimdiiyi geceler aşkolar valla çok bile kaldımmm
İyi geceler kuzum sanadaaaİyi geceler canısı bende uyuyorum
Canım bende lekelenme harici hamileliğe dair belirti olmadıG Gzmyts53 @sultansultan90 @ucge kizlar biraz erken olacak bu soru için ama sizde de oldu mu. Regle 12 13 gün kala meme hassasiyetim basladi damarlar falan bayağı belirginlesti şuan 7 günüm var ama yine de cok belirgin geliyor bana
Senın. Bat ne ? Aynı durum bende de var damarlar ve hassasiyet benım bat 27 EylülG Gzmyts53 @sultansultan90 @ucge kizlar biraz erken olacak bu soru için ama sizde de oldu mu. Regle 12 13 gün kala meme hassasiyetim basladi damarlar falan bayağı belirginlesti şuan 7 günüm var ama yine de cok belirgin geliyor bana
İnşallah canım test yapsanaFoto aldım eşime sabah baktırayım bu arada geçen gün başlayan tavuk kanat iştahım şuan tavuk suyuna çorba ve tavuklu pilavda artış gösterdi eğer hamile değilsem bu neyin nesi neyin fesi iştaha gel gece gece şuan olsa dalarım valla billa içine öyle böyle değil diyeceksiniz ki bu kadar erken olutmu ilkinde Olmuştu ağlamıştım kısır diye bu evde kısır giyemeyecekmişim diye kahvaltı da anneme hönküre hönküre ağlayıp kahvaltıda kısır yemiştim turşuylainşallah gebelik vardır
Günaydın canım ve canım kızlarGünaydınn kızlar
Gece kendı kendıme döküldüm
Ağladım valla
Neden kalamıyorum diye 2 gündür kafam da sorular var
3 bucuk yıl olacak evleneli
2 yıldır korunmuyoruz
Hafi ben ona da 1 bucuk yıl diyim adam akıllı doktora ara verdim bu ay mfk denıyorum ama ya olmazsa yine doktora gidip o tripleri yasamak istemiyorumnormal de böyle olumsuz biri değilim de insanın da dolma noktası var
İnşallah ya cok da umutlanmak istemiyorum ama tuhaf geldiOoooo bu güzel durum bekle hele bebek gelir bence
20 Eylül benimSenın. Bat ne ? Aynı durum bende de var damarlar ve hassasiyet benım bat 27 Eylül
Degil degil 12. Gun catlamanin yumurtlama nin varsa cikar zaten yoksa umutlar baska baharaAşkom çok erken be ya
Yavrum hic dikkat etmiyosun ki kendine ayda 3 sefer hastasın._Umutlu_Pozitif_ Demgey3 @Lale95 M Mavimiresl @melek076 aşkolar çok feci ayaklarımı üşütmüşüm böbreklerim beli kopuyo şuan ağrıdan nasıl geçicek ya
İlkk öncee günaydınnnAaaa bizi sakın unutma seni özleriiizzzçocuklarımızı da beraber büyüteceğiz nereye gidiyorsunnnnn
Valla alır seninki bize cevapta yazar bizimkileride yorumlar bekliyorum ben eniştedenAhahahha aman aman hiç birini okumasın yaaynen aşko yoksa benim buradaki yerimi benim koca devralır
Kıızz o nee yeni bilgi ahaAşko bence sen yumurtlama öncesi ilişki yaptığın için kızı tutturmuşsun
Çok severim kız çocuğu
Çok merhametlidir bence
Hemen araştırıyorum kuzum sağol vallaKendin de yapa bilirsin canim, çok kolay
Ayy aşkoo sabah sabah ne güldüm size yaYok aşko bekliyoruz gitmediler halen çok komik haldeyiz eşim msj atıyor bana mutfağı bari toplada vakit kaybetmeyelim saat geç oldu diye ahahaha
Kıızz kıyamam ayyy tamam sende artık bir tatlı kaşığı verAllah aşkına iki gram canım var oda bebek uğruna gitcek
Ahh aşko ahhh ben gribimle ve uykumla boğuşuyordum bebeek geliyorum demezi rüyamda izledim benKızlar kanal d de bebek geliyorum demez var açsanıza @Lale95Demgey3 _Umutlu_Pozitif_ M Mavimiresl R raainbow çok komik
Ayy bende kendimi bildim bileli kız istiyorum Allahın bildiği kuldan saklanmazHadi bakalım hangisi gelecekkendimi bildim bileli kız bebek çok istiyorum Allah kalbimi biliyor hayırlısı bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?