Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydınn kızlar
Gece kendı kendıme döküldüm
Ağladım valla
Neden kalamıyorum diye 2 gündür kafam da sorular var
3 bucuk yıl olacak evleneli
2 yıldır korunmuyoruz
Hafi ben ona da 1 bucuk yıl diyim adam akıllı doktora ara verdim bu ay mfk denıyorum ama ya olmazsa yine doktora gidip o tripleri yasamak istemiyorum normal de böyle olumsuz biri değilim de insanın da dolma noktası var

Canım bende lekelenme harici hamileliğe dair belirti olmadı

Senın. Bat ne ? Aynı durum bende de var damarlar ve hassasiyet benım bat 27 Eylül

İnşallah canım test yapsana

Günaydın canım ve canım kızlar Çok normal böyle düşünmen zaman sinirlerimizi yıprattı çünkü ama mutlaka bişeyleri yanlış yapıyoruzdur yada çok istediğimiz için orda direnç oluşturuyoruz o yüzden keşke akışına bırakabilsek hemen oluverir hep hamile olanlar diyorlar ya bu ay vazgeçmiştik oldu diye işte bu yüzden Canım benim ağlamışsın iyi yapmışsın toparlan her yeni gün umut demek mucize gibi bi gün hafta ay ve yıl Olsun bizler için diye sabah duamı edip kalkayım şu yataktan

Aaaa bizi sakın unutma seni özleriiizzz çocuklarımızı da beraber büyüteceğiz nereye gidiyorsunnnnn
İlkk öncee günaydınnn tabii ya biyere gittiğim yok birlikte büyütcez inşallaah
Ahahahha aman aman hiç birini okumasın ya aynen aşko yoksa benim buradaki yerimi benim koca devralır
Valla alır seninki bize cevapta yazar bizimkileride yorumlar bekliyorum ben enişteden

Aşko bence sen yumurtlama öncesi ilişki yaptığın için kızı tutturmuşsun
Çok severim kız çocuğu
Çok merhametlidir bence
Kıızz o nee yeni bilgi aha ee ben nerden bilcem hangisi olduğunu yaa rabbim sağlıklı bebiş nasip etsinde kız çocugu çok isterim ben yaa aileyle bağları çok başka benim için bi his varmı aşko kız mı erkek mi ne hissediyorsan çekinme söyle
Kendin de yapa bilirsin canim, çok kolay
Hemen araştırıyorum kuzum sağol valla

Hadi bakalım hangisi gelecek kendimi bildim bileli kız bebek çok istiyorum Allah kalbimi biliyor hayırlısı bakalım
Ayy bende kendimi bildim bileli kız istiyorum Allahın bildiği kuldan saklanmaz Sağlıklı olsunlar öncelikle ama Rabbim gönlümüze göre verir inşallah bi kalp atışını duyaydık bide sevimsiz insanlar var kız çok istiyorsun ya o yüzden oğlan olcak diyen ne uyuzlar ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…