Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sagol kuzum benı tanısanız üzülmeme ayrı üzülürsünüz cunku hep pozitifim belli etmem felan geliyor işte bazen insana sabırlı olmaya devamke

Ahh kuzumm yaa bende doluyordum bazen öyle bide insanların her gördüklerinde eee çocuk çocuk demeleri vardı haklısın yani ama üzülmemeye çalış Rabbim en güzel zamanda verecektir eminim bende bir yıl bekledim biliyorum o duyguyu sabret sen en yakın zamanda gelsin bebişin inşallah Biz birazda bilinçaltımızı doldurdugumuz için zorluyoruz süreci çok düşünüyoruz fazla düşünüyoruz düşüncelerde çok önemli çünkü Ben herkesin dediği gibi umudumu kestiğim ayda hamile kaldım artık olmıcak herhalde demiştim baya kafamdan çıkarmştım biraz kafayıda boşaltmak lazım sanırım

Canım ben kan testım 321 cıktıgında ertesı gun reglım baslamıstı sonra gıt gıde düştü..

Herkes öyle diyor bilinç altı bende atcam gene iyiyim tatile felan gittik iyi gledi aslında yine iyiyim de arada iştr oluyor bakalım bneolacak bu mfk da olmadı asılama yaptırıcam bu senenin sonuna doğru :) kafadan atarım tamamen

Eveeeeet günaydın aşkolarım bu sabah test yaptım yine silik bir çizgim yok 10. Gün yine gölgeler aldı beni inatla her sabah teste devam

canımm günaydın,
çok ıyı anlıyorum senı, bazen doluyoruz bır nokta oluyor ve aglamak ıyı gelıyor.
bızımde 16eylulde 4.yılımız.. 3 yıldır gebelık ıcın cabalıyoruz.
bılıyorsun kımyaslım ve dıs gebelıgım var..
bende cok uzuluyorum bazen umutsuzluga dusuyorum ama sonra nasıp vardır Allahımın bır bılgıdı dıyıp tekrar devam edıyoruz..
herseyde bır hayır vardır ınsallah Rabbım daha fazla bekletmesın ..

Yavrum hic dikkat etmiyosun ki kendine ayda 3 sefer hastasın.
Kuzum ediyorum üşümesin ayaklarım diye çoraplarımı bile çıkartmadım rahatsız ediyo olmasına rağmen ama geçen gece çok üşüdü ayaklarım yataktayken birden başladı buz tutmuşlar gibiydi napsam ısıtamadım sonra da bu hale geldim ayy

Canim benim kızım diyor ki keske ananem senden 4 tane dogursaydi cok seviyorum seni anne bende onlari oyle severim keske sizden 2 ser tane dogursaydim daha cok sevseydim sizi hep sevseydim diye. Oglum cok soguktur ama kızım cok sevecen emerdi kucukken emmesi biterdi boynumu yüzümü öper sarilir yatar uyurdu

Alacam seni elime valla. Yavrum dikkat et. Zaten bünyen zayıf senin. Takviye al mutlaka

Ben yine çok geç gördüm nasıl oldun aşkoo iyimisin ben ayaklrımı üşütünce çorap giyip sıcak su torbası koyuyordum iyi geliyordu
Valla bebeğim gece uyuyakalmışım kızı okula yollıyim sıcak su yapcam süt kaynatıp içicem ağrıyo çok fazla bide gaz çok var karnımda oda iyice ağrımıyo sağa sola gezdikçe

Yaa günaydın kuzum gece ben uyuyakalmışım yine napıyosunuz bebeğim _Umutlu_Pozitif_ aşkoo napıyosun

İnşallah mfk işe yarar kuzum yaa
Nasıl oldun kuzum iyi misin ?
Ay boğazlarım acımaya başldı ya halsizliğin yokta boğazlar gidiyor yavaş yavaş sen nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…