Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaa evet gerçekten bi başkalar küçücükken bile düşünceli kız çocukları bibaşka gösteriyor sevgilerini onlar benim aslında kız istememin sebebi babamla hiç güçlü bi bağım olmadı çok seviyorum baba kız bağlarını kızım olsunda yaşayamadıgımı eşimle kızımda göreyim istiyorum inşallah rabbim Nasp eder hoş ne olursa olsun sağlıklı olsun ilk isteğim o

İnşallah mfk işe yarar kuzum yaa

Ay boğazlarım acımaya başldı ya halsizliğin yokta boğazlar gidiyor yavaş yavaş sen nasılsın
Ay kıyamam kuzum inşallah kolayca atlatırsın kuzum ya ❤ havalar bi öyle bi böyle insan anlamiyo nasıl hasta oluyo iyiyim gibi kuzum kedi geldim habire karnıma atlamasa daha iyi olcam zaten hassas habire gelip üstüme atlıyo ağrıtıyo sonra yatıyo kucağımda keçileri kaçırdı hayvan

Canım beniim inşallah bebeğin sağlıklı olsun önce kız erkek farketmez Rabbim gönlünden geçeni nasip etsin inşallah ❤❤ seni çok iyi anlıyorum bende babasız büyüdüm kızım babasız büyümesin diyede zamanında çok şey atlattım biraz da ondan deliyim herhalde hahahahaha

İnsallah canim gonlune göre olur.

Amin. İns kuzum ne kadar yakınmışız cidden kız den 4 ben 3
İns sende bende yaptıklarımızın mukafatını yakında alırız kuzum rabbim kimseyi aratmasın

Amin. İns kuzum ne kadar yakınmışız cidden kız den 4 ben 3
İns sende bende yaptıklarımızın mukafatını yakında alırız kuzum rabbim kimseyi aratmasın
amınnn tatlımmmm,
hep dua eıdyorum herkes ıcın..
Rabbım hayırlı saglıklı evlatlar versın yuzlerımızı guldursun

İnşallah mfk işe yarar kuzum yaa

Ay boğazlarım acımaya başldı ya halsizliğin yokta boğazlar gidiyor yavaş yavaş sen nasılsın
Kuzum boğaz için sürekli sıcak şeyler iç ama normal suyunu bile sıcak iç birde propolis çok iyi geliyor boğaza aman çok dikkat et bünyen şuan zayıf başka hastalık kapmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…