Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Biraz daha iyiyim bebeğim hafifledi kalktığımda epey ağrım vardı şimdi daha iyi kuzum sen nasılsın iyi misin
Oh ohhh çok sevindim kuzum kendini bol bol sıcak tutmaya çalış bende iyiyim bebeğim ağrılarım geçti çok şükür ama kanamam da çok azaldı nedendir bilmem daha 3. Gün bugün

Geçmiş olsun canım kendine dikkat etsene biraz sen kızcam valla biraz enerji almaya bak salmışsın kendini gibi geliyor bana yoksa neden sürekli hastalanasın ki
Kuzum ben genç kızkende böyleydim ayaklarım üşüyünce bu hale geliyorum işte çokta dikkat etmiştim ama o gece ayaklarımda buz torbası varmış gibi çok üşüdü uyumak üzereydim kalktım çoraplarımı geri giydim yinede ısınmadı

Oh ohhh çok sevindim kuzum kendini bol bol sıcak tutmaya çalış bende iyiyim bebeğim ağrılarım geçti çok şükür ama kanamam da çok azaldı nedendir bilmem daha 3. Gün bugün
Yaa kuzum normalde nasıl oluyo ? benimde öyle oluyo bazen 3. Günüm 4. Veya 5. gün gibi geçiyo ama neden bilmiyorum belki kanaman ilk iki gün yoğun muydu ondandır belki azalması

Nasılsın kuzumm
Tansiyonum dusuyor canim sürekli bunla alakalimi bilmiyorum basim dönüp duruyor bugunde ise gitmedim evdeyim. Cuma kontrolum var bakalim kaca duscek yada dustumu. Goguslerimin siskinligi ve hassaslığı gecti gibi o yuzden dustu diye dusunuyorum.
Adet baslayinca kac gun suruyor canim normal mi geciyor ?

Günaydın canım
Sperm ve hormon testi yaptırdıysan demekki zamanını beklioypr mucizen
Hepimiz aynı durumdayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…