Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya loirily de erkek gibi geldi bana sende ilişki günlerine göre tahmin edeceğim de bakalım ne zaman ekşınlandın

Bende loirily ye de öyle dedim işte kız istiyorum dedi bende erkek olacak dedim kesin

Kızlar doktora doğru yola çıktık hem heyecanlı hem korkulu garip hislerdeyim inşallah bu heyecan korku vs orada geçer gider

Canım ben de vallahi bütün evi temizledim kendime de bir şeyler hazırladım şimdi bir şeyler yiyorum kahve keyfi yapacağım birazdan ama felaket uykum var gece uyuyamadım gündüz çok erken kalktım uyku gözümden akıyor

Bende aynı durumdayım aşko şuan kahvemi sigaramı içiyorum
Bugün de mesaiye kalacağım gibi gözüküyor
Uyuya kalırsam şaşırmayın

Günaydın aşko
Normal praxis mi yoksa hastaneye mi?

y
Hastane de değil bu geçen haftadan belki hamile olursam diye vermişti tamir ertelemişti.jinekolog doktor.ama bir yandan hastane doktoru da bulacağım bakacağım ama zaman alacak tabiki mağlum Dr bulmak başlı başına zor randevuyu bulmak ayrıca zor

belkı ıgne etkısınden olabılır canım,
benımde gogus sıskınlıgım gecmıstı bır kac gun sonra adetım baslamıstı ..
kuzu normal surdu benım 5 gün. diğer adetlerimde sukur gecıkmedı 28.günde adet oldum.

Evet Mannheim büyük bir şehir illaki yoğunluk vardır
Erkenden almak gerek
Ben doktorumdan çok memnunum ama 6 yıl sonra emekli olacakmış
Bende 6 yıl geçemeden doğumları bitirmem lazım

Bende aynı durumdayım aşko şuan kahvemi sigaramı içiyorum
Bugün de mesaiye kalacağım gibi gözüküyor
Uyuya kalırsam şaşırmayın
Dikkat edin kendinize uyku çok önemli gebelik için hoş bende doktor heyecanından uyuyamadım.bekliyorum bakalım ne zaman alıcak

Dikkat edin kendinize uyku çok önemli gebelik için hoş bende doktor heyecanından uyuyamadım.bekliyorum bakalım ne zaman alıcak
Aşko çıkınca beni mutlaka etiketle iyi haberlerle gel
Ben işe devam etmek durumundayım
Sonra konuşuruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…