- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #9.061
YaKıızz o nee yeni bilgi ahaee ben nerden bilcem hangisi olduğunu yaa rabbim sağlıklı bebiş nasip etsinde kız çocugu çok isterim ben yaa aileyle bağları çok başka benim için bi his varmı aşko kız mı erkek mi ne hissediyorsan çekinme söyle
Hemen araştırıyorum kuzum sağol valla
Bende yiyemeyenlerden aşkoBen stres olunca yiyenlerdenim aşko dünün stresi gerginliği mideme vurdu heralde ahahaha
BendeAyy bende kendimi bildim bileli kız istiyorum Allahın bildiği kuldan saklanmazSağlıklı olsunlar öncelikle ama Rabbim gönlümüze göre verir inşallah bi kalp atışını duyaydık bide sevimsiz insanlar var kız çok istiyorsun ya o yüzden oğlan olcak diyen ne uyuzlar ya
yKızlar doktora doğru yola çıktık hem heyecanlı hem korkulu garip hislerdeyim inşallah bu heyecan korku vs orada geçer gider
Canım ben de vallahi bütün evi temizledim kendime de bir şeyler hazırladım şimdi bir şeyler yiyorum kahve keyfi yapacağım birazdan ama felaket uykum var gece uyuyamadım gündüz çok erken kalktım uyku gözümden akıyorGünaydın canlarım aşklarım nasılsınız bakalımBen öğlen arasına çıktım ortada bez gibi dolanıyorum uykudan
M Mavimireslloirily Lale95 azeri kardeşimi Mucizemmm16 Ginnys M mucizeOldu Demgey3 ve unuttuğum kızlar affedin uykum var unutmuş olabilirim
Whats up ladyyss
Bende yiyemeyenlerden aşkosakin ol bebeğim geçti gitti şuana odaklan ❤❤
Ayy benimde süpürmem lazım bebeğim toz almam lazımSakinim aşko evi toparlıyorum temizlik yapmam lazım
Ayy ya benim bile uykum var aşko senin gayet normal uykunun olmasıGünaydın canlarım aşklarım nasılsınız bakalımBen öğlen arasına çıktım ortada bez gibi dolanıyorum uykudan
M Mavimireslloirily Lale95 azeri kardeşimi Mucizemmm16 Ginnys M mucizeOldu Demgey3 ve unuttuğum kızlar affedin uykum var unutmuş olabilirim
Whats up ladyyss
Kolay gelsin kuzum❤❤Sakinim aşko evi toparlıyorum temizlik yapmam lazım
Bende aynı durumdayım aşkoCanım ben de vallahi bütün evi temizledim kendime de bir şeyler hazırladım şimdi bir şeyler yiyorum kahve keyfi yapacağım birazdan ama felaket uykum var gece uyuyamadım gündüz çok erken kalktım uyku gözümden akıyor
Ayy ya benim bile uykum var aşko senin gayet normal uykunun olmasıoturuyorum aşko kız servise bindi şimdi az oturup kalkıp iş yapcam bebeğim
Keşke deseydin aşko bir güncükten bişey olmazdıSabah zorla uyandımaz kalsın arayıp ben hastayım diyecektim de demedim
Hastane de değil bu geçen haftadan belki hamile olursam diye vermişti tamir ertelemişti.jinekolog doktor.ama bir yandan hastane doktoru da bulacağım bakacağım ama zaman alacak tabiki mağlum Dr bulmak başlı başına zor randevuyu bulmak ayrıca zorGünaydın aşko
Normal praxis mi yoksa hastaneye mi?
y
Ya zaten her gün hep enerjiye gitmen lazım işeKeşke deseydin aşko bir güncükten bişey olmazdı
belkı ıgne etkısınden olabılır canım,Tansiyonum dusuyor canim sürekli bunla alakalimi bilmiyorum basim dönüp duruyor bugunde ise gitmedim evdeyim. Cuma kontrolum var bakalim kaca duscek yada dustumu. Goguslerimin siskinligi ve hassaslığı gecti gibi o yuzden dustu diye dusunuyorum.
Adet baslayinca kac gun suruyor canim normal mi geciyor ?
Evet Mannheim büyük bir şehir illaki yoğunluk vardırHastane de değil bu geçen haftadan belki hamile olursam diye vermişti tamir ertelemişti.jinekolog doktor.ama bir yandan hastane doktoru da bulacağım bakacağım ama zaman alacak tabiki mağlum Dr bulmak başlı başına zor randevuyu bulmak ayrıca zor
Dikkat edin kendinize uyku çok önemli gebelik için hoş bende doktor heyecanından uyuyamadım.bekliyorum bakalım ne zaman alıcakBende aynı durumdayım aşkoşuan kahvemi sigaramı içiyorum
Bugün de mesaiye kalacağım gibi gözüküyor
Uyuya kalırsam şaşırmayın
Aşko çıkınca beni mutlaka etiketle iyi haberlerle gelDikkat edin kendinize uyku çok önemli gebelik için hoş bende doktor heyecanından uyuyamadım.bekliyorum bakalım ne zaman alıcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?