- 10 Ağustos 2021
- 5.751
- 4.507
- 103
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #9.081
Ooo ozaman elini çabuk tutacaksın demektir çünkü doktor zor bulunuyor kıtlıkEvet Mannheim büyük bir şehir illaki yoğunluk vardır
Erkenden almak gerek
Ben doktorumdan çok memnunum ama 6 yıl sonra emekli olacakmış
Bende 6 yıl geçemeden doğumları bitirmem lazım
Tamam canım beklerim uzun sürüyor bitince yazarım mutlakaAşko çıkınca beni mutlaka etiketle iyi haberlerle gel
Ben işe devam etmek durumundayım
Sonra konuşuruz
Cok iyi canim herseyin yolunda gitmesine sevindim hsg nasil cikti cekildin mi ?belkı ıgne etkısınden olabılır canım,
benımde gogus sıskınlıgım gecmıstı bır kac gun sonra adetım baslamıstı ..
kuzu normal surdu benım 5 gün. diğer adetlerimde sukur gecıkmedı 28.günde adet oldum.
evett olabılır sen yat dınlen canım..Cok iyi canim herseyin yolunda gitmesine sevindim hsg nasil cikti cekildin mi ?
İgne etikisi uzuntu hepsi karıştı demekki canim. Tansiyonum dusuk baya yatıyorum.
Evet cok sis ve hassastı bugun iyi siskinligi indi baya dusuyordur insallah degerlerim.
İnsallah benim adet donemim iyi gecer biraz korkuyorum asiri olur mu acaba diye
Evet ya havalarda bi iyi bi kötü hasta oluveriyoruz doktoru aradım elimdeki ilacı kullanabilirmyiim diye danışacaktım ilk önce kbb muayene ol onlarn verdiği ilacı yorumlarm diyo zaten onlar verdi sadece spreyi kullamabilirmiyim onu sormak istiyorm dedim öneride bulunamıyorum diyo sinir oldm doktoru değiştircemAy kıyamam kuzum inşallah kolayca atlatırsın kuzum ya❤ havalar bi öyle bi böyle insan anlamiyo nasıl hasta oluyo iyiyim gibi kuzum kedi geldim habire karnıma atlamasa daha iyi olcam zaten hassas habire gelip üstüme atlıyo ağrıtıyo sonra yatıyo kucağımda keçileri kaçırdı hayvan
Evet evet herşeyden önce sağlıklı olsuun tek isteğimCanım beniiminşallah bebeğin sağlıklı olsun önce kız erkek farketmez Rabbim gönlünden geçeni nasip etsin inşallah ❤❤ seni çok iyi anlıyorum bende babasız büyüdüm kızım babasız büyümesin diyede zamanında çok şey atlattım biraz da ondan deliyim herhalde hahahahaha
Kız ona ne şüpheGünaydın bebeğiiiiimmbenden daha iyi yorumlar
Ayy benimde süpürmem lazım bebeğim toz almam lazım
Sağol aşko sanada kolay gelsinKolay gelsin kuzum❤❤
Öyle yapıyorum herşeyi ılık sıcak içmeye çalışıyorum bi geçseydi iyiydi ya daha kötü olmasnda böyle atlatırım yavaş yavaşKuzum boğaz için sürekli sıcak şeyler iç ama normal suyunu bile sıcak iç birde propolis çok iyi geliyor boğazaaman çok dikkat et bünyen şuan zayıf başka hastalık kapmasın
Kıızz aşkooo gece kuşuu ne çok uyumuşsun şaşırttın ekşınlar yordu seni herhaldeAaa biz iki elimiz kandada ekşını başarısız bırakırmıyız alkoı
Hemen yazıyorım aşkoo 8 agustos son bat tarihimdiYa @loirily de erkek gibi geldi bana sende ilişki günlerine göre tahmin edeceğimde bakalım ne zaman ekşınlandın
Gelemez inşallah bu kez aşko Ekimde güzel haberler alırız inşallah bebeğimkırmızılar geldi bende canımcımMucizemmm16 yeni gelmeyesice bat 11 ekim
Ya evet kuzum sahiden öyle iyi dinlenmeyince zorlanıyo insan bu kezde mutsuz oluyoYa zaten her gün hep enerjiye gitmen lazım işe
Yoksa psikolojik çökme meydana geliyor
Beni unutmşsn ama küsmedim cevap vercemGünaydın canlarım aşklarım nasılsınız bakalımBen öğlen arasına çıktım ortada bez gibi dolanıyorum uykudan
@miresl @loirily @Lale95 azeri kardeşimiMucizemmm16 Ginnys @mucizeyimben @Demgey3 ve unuttuğum kızlar affedin uykum var unutmuş olabilirim
Whats up ladyyss
Kolay gelsin bebeğim bende şimdi kalkıp yapıcam az oturdum kardeşimle konuştum şimdi kalkcamSüpürdüm dinleniyorum silcem ahahaha çok yoruldum Ya bide bugün sıcak
Ne demek öneride bulunamıyorumEvet ya havalarda bi iyi bi kötü hasta oluveriyoruz doktoru aradım elimdeki ilacı kullanabilirmyiim diye danışacaktım ilk önce kbb muayene ol onlarn verdiği ilacı yorumlarm diyo zaten onlar verdi sadece spreyi kullamabilirmiyim onu sormak istiyorm dedim öneride bulunamıyorum diyo sinir oldm doktoru değiştircemahh o kediler amaçları ordaki ağrıyı hastalıgı almak ama işte farketmeden daha çok acıtıyorlar haberleri yok
Evet evet herşeyden önce sağlıklı olsuun tek isteğimkız erkek farketmicek evlat sevilir ama biyer ağır basıyor işte bazı sebeplerdn yaa evet baba sevgisinden yoksun olunca insan biraz deliliğe vuruyor yada ucundan deliriyor malesef
Hemen yazıyorım aşkoo 8 agustos son bat tarihimdi12sidne bitti sonraaa ☺
15 - 17 - 21 - 23 sadece bu günleri değerlendirdk yumurtlama hissettiğimde de 19-20 falandı erkek dersen bayılcam
Öyle yapıyorum herşeyi ılık sıcak içmeye çalışıyorum bi geçseydi iyiydi ya daha kötü olmasnda böyle atlatırım yavaş yavaşsağol kuzuum sen naslsn
Kıızz aşkooo gece kuşuu ne çok uyumuşsun şaşırttın ekşınlar yordu seni herhalde
Kolay gelsin bebeğim bende şimdi kalkıp yapıcam az oturdum kardeşimle konuştum şimdi kalkcambende üşüdüm hava serin burda aşko üstüne polarımı giydim belim üşümesin diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?