Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet Mannheim büyük bir şehir illaki yoğunluk vardır
Erkenden almak gerek
Ben doktorumdan çok memnunum ama 6 yıl sonra emekli olacakmış
Bende 6 yıl geçemeden doğumları bitirmem lazım
Ooo ozaman elini çabuk tutacaksın demektir çünkü doktor zor bulunuyor kıtlık yemin ediyorum kalbim ağzımda şuan neyse sanki kız altı üstü görüş alacağız muayene fln ama elim ayağım abuuuuu tir tir titriyorum resmen

Cok iyi canim herseyin yolunda gitmesine sevindim hsg nasil cikti cekildin mi ?
İgne etikisi uzuntu hepsi karıştı demekki canim. Tansiyonum dusuk baya yatıyorum.
Evet cok sis ve hassastı bugun iyi siskinligi indi baya dusuyordur insallah degerlerim.
İnsallah benim adet donemim iyi gecer biraz korkuyorum asiri olur mu acaba diye

evett olabılır sen yat dınlen canım..
dun hsg cektırdım sukur temız cıktı tüpler açık..
bende cok korkmustum cok olur mu ne oalcak vs dıye hıc korktugum gıbı olmadı hatta normal regl gıbıydı..
ınsallah sende saga salım atlatacaksın süreci kuzum

Evet ya havalarda bi iyi bi kötü hasta oluveriyoruz doktoru aradım elimdeki ilacı kullanabilirmyiim diye danışacaktım ilk önce kbb muayene ol onlarn verdiği ilacı yorumlarm diyo zaten onlar verdi sadece spreyi kullamabilirmiyim onu sormak istiyorm dedim öneride bulunamıyorum diyo sinir oldm doktoru değiştircem ahh o kediler amaçları ordaki ağrıyı hastalıgı almak ama işte farketmeden daha çok acıtıyorlar haberleri yok
Evet evet herşeyden önce sağlıklı olsuun tek isteğim kız erkek farketmicek evlat sevilir ama biyer ağır basıyor işte bazı sebeplerdn yaa evet baba sevgisinden yoksun olunca insan biraz deliliğe vuruyor yada ucundan deliriyor malesef

Kuzum boğaz için sürekli sıcak şeyler iç ama normal suyunu bile sıcak iç birde propolis çok iyi geliyor boğaza aman çok dikkat et bünyen şuan zayıf başka hastalık kapmasın
Öyle yapıyorum herşeyi ılık sıcak içmeye çalışıyorum bi geçseydi iyiydi ya daha kötü olmasnda böyle atlatırım yavaş yavaş sağol kuzuum sen naslsn
Aaa biz iki elimiz kandada ekşını başarısız bırakırmıyız alkoı
Kıızz aşkooo gece kuşuu ne çok uyumuşsun şaşırttın ekşınlar yordu seni herhalde

Ya @loirily de erkek gibi geldi bana sende ilişki günlerine göre tahmin edeceğim de bakalım ne zaman ekşınlandın
Hemen yazıyorım aşkoo 8 agustos son bat tarihimdi 12sidne bitti sonraaa ☺
15 - 17 - 21 - 23 sadece bu günleri değerlendirdk yumurtlama hissettiğimde de 19-20 falandı erkek dersen bayılcam

Beni unutmşsn ama küsmedim cevap vercem kız uyuma bakalım sağda solda napalm grip boğaz şişliğiyle mücadele ev süpürdüm sildim şimdi oturdm anam heryer batmş sen nasılsın bitcek gibimi bugün

Ne demek öneride bulunamıyorum herkes üşütük ya valla tövbe estağfirullah ay ondan mı artık başka şeyden mi kuzum ama çok değişik davranıyo hayırdır inşallah diyorum bişey diyemiyorum başka

Ucundan azacuk delirmiş olabilirim

Ay çok aradayım ama sanki 21 tutmuş gibi geldi bana onun için korka korka erkek diyorum
Hemen yazıyorım aşkoo 8 agustos son bat tarihimdi 12sidne bitti sonraaa ☺
15 - 17 - 21 - 23 sadece bu günleri değerlendirdk yumurtlama hissettiğimde de 19-20 falandı erkek dersen bayılcam

Ahahaha e yani biraz Buda can bende şaşırdım kendime aşko şimdi işlerimi yapıyorum yemek benden değil bugün ona ayrı sevindim eşim yapacakmış öyle msjl attı beyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…