- 24 Haziran 2022
- 4.406
- 5.321
- 78
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #9.101
Hemen yazıyorım aşkoo 8 agustos son bat tarihimdi12sidne bitti sonraaa ☺
15 - 17 - 21 - 23 sadece bu günleri değerlendirdk yumurtlama hissettiğimde de 19-20 falandı erkek dersen bayılcam
Sağol bebeğim sende dikkat et kendineİyi yaptın aşko hepten üşütme Yani dikkat et kendine canım
Cok sevindim canim sana hic bir zarari olmamis cok sukur insallah bende boyle atlatirim bu sureci.evett olabılır sen yat dınlen canım..
dun hsg cektırdım sukur temız cıktı tüpler açık..
bende cok korkmustum cok olur mu ne oalcak vs dıye hıc korktugum gıbı olmadı hatta normal regl gıbıydı..
ınsallah sende saga salım atlatacaksın süreci kuzum
Bana ne hissediyorsunAy çok aradayım ama sanki 21 tutmuş gibi geldi bana onun için korka korka erkek diyorum
inşaaallaahh, dualarımdasın canım..Cok sevindim canim sana hic bir zarari olmamis cok sukur insallah bende boyle atlatirim bu sureci.
Son adetimiz ve ilişki günlerimiz neredeyse aynı, gebeliğinizi ne zaman ve kaç değerle öğrendiniz acabaa?Hemen yazıyorım aşkoo 8 agustos son bat tarihimdi12sidne bitti sonraaa ☺
15 - 17 - 21 - 23 sadece bu günleri değerlendirdk yumurtlama hissettiğimde de 19-20 falandı erkek dersen bayılcam
Cidden üşütük doktorlarda bi garipleşti canım ülkemde artıkNe demek öneride bulunamıyorumherkes üşütük ya valla tövbe estağfirullah ay ondan mı artık başka şeyden mi kuzum ama çok değişik davranıyo hayırdır inşallah diyorum bişey diyemiyorum başka
Ucundan azacuk delirmiş olabilirim
Şey dermişim sana küstümAy çok aradayım ama sanki 21 tutmuş gibi geldi bana onun için korka korka erkek diyorum
Bak işte kuzum hemen kapmışsın şifayı dikkat et soğuğu ayaklardan alırız özellikle ayak bileği varya oraları sıcak tutmaya çalışBende sevmiyorum vallaEvet aşko bizim alt kat soğumaya başlamış bi kaç gündür baya soğuk oluyo
İyi Yapmışsın aşkoooo sürekli az uyumak zararlıdır yaValla bugün uyuyacağım dedim ve uyudum aşko az uyumak sersemleştiriyor beni
Kuzum normalde 4-5 gün yoğun oluyor sonra 6. Gün hafif hafif oluyor 7. Gün çok az leke geliyor bitiyor bu sefer böyle oldu ama anlamadım aslında korunmayı bırakalı genelde kısaldı önceden daha çok uzun sürerdi ondan herhaldeYaa kuzum normalde nasıl oluyo ? benimde öyle oluyo bazen 3. Günüm 4. Veya 5. gün gibi geçiyo ama neden bilmiyorum belki kanaman ilk iki gün yoğun muydu ondandır belki azalması
Oohh kolay gelsin bende ev süpürdüm belim ikiye ayrılıyorAhahaha e yani biraz Buda canbende şaşırdım kendime aşko şimdi işlerimi yapıyorum yemek benden değil bugün ona ayrı sevindim eşim yapacakmış öyle msjl attı beyim
Ahahah ay napıyım merak ettim edemezmiyim anayımmm ben anaAhahaha aşko sen cinsiyet işlerine mi giriştin
Ayyy aşko geç gördüm mesajınıııı temizliğe başladım hala da çok işim var devam edeceğim ama canlarım napıyor diye geldim size bakmayaGünaydın canlarım aşklarım nasılsınız bakalımBen öğlen arasına çıktım ortada bez gibi dolanıyorum uykudan
@miresl @loirily @Lale95 azeri kardeşimiMucizemmm16 Ginnys @mucizeyimben Demgey3 ve unuttuğum kızlar affedin uykum var unutmuş olabilirim
Whats up ladyyss
Ben gebeliğimi burdaki kızçelerimin zorla test yaptırmasıyla öğrendim yoksa ohooo daha öğrenemezdimSon adetimiz ve ilişki günlerimiz neredeyse aynı, gebeliğinizi ne zaman ve kaç değerle öğrendiniz acabaa?
İnşallah kuzum çok dikkat et kendine ve yeğenimizeeeÖyle yapıyorum herşeyi ılık sıcak içmeye çalışıyorum bi geçseydi iyiydi ya daha kötü olmasnda böyle atlatırım yavaş yavaşsağol kuzuum sen naslsn
Kıızz aşkooo gece kuşuu ne çok uyumuşsun şaşırttın ekşınlar yordu seni herhalde
Benim uygulama bat 7 eylül gösteriyordu. 8 ağustosta boş gebelik sebebiyle kürtaj oldum ondan sonra adet olmadım ve ayın 11inde silik çizgi çıktı dün de kan verdim beta 51 çıktı. Ama bana çok az geldi korkuyorum o yüzden. Önceki boş gebelikte de 8 gün gecikmeyle 180le öğrenmiştimBen gebeliğimi burdaki kızçelerimin zorla test yaptırmasıyla öğrendim yoksa ohooo daha öğrenemezdimbat 5 eylüldü iki gün gecikti 3. Gün kızlar test yap dedi öylelikle yaptm o gün hemen kan verdim erken öğrenmişim biraz 4+1 haftalıkyı beta 62.80 gibi bi değer çıkmıştı bana az geldi korktm ilk önce sonra 2 gün sonra kan verdim 116 küsür çıktı doktor gayet iyi dedi bu cumaya çağırdı tekrar kontrole gidicez bakalm inşallah sağlıklıdır senin ne zaman bat tarihin inşallah vardır bebiş sizde de
Canım rahimim kalınlaşmış bu gebelikte olabilir çünkü 10 mm olmuş beklenen regliye 4 gün var ama idrar testinde çıkmadı.bunun yanı sıra solda bir yumurta fırlamış oda 15-16mm olmuş bu gebelik olsaydı bu yumurta fırlamazdı dedi bunuda değerlendir dedi bugün cuma cumartesi.birde bana hayıt otunun bir ilacını verdı bunu gebe kalana kadar kullan dedi yumurtlama görünce bırak falan demedi.sabah akşam bana güven kullan bunu dedi çok sıcakta kalma bu ara dedi eşinde sende dedi böyle işte balım herşeyin normal dedi fsh lh dan düşük yumurtam gelişmezse dedim yok gelişir o zaman bu kadar büyümezdi dedi.onu da geçtim kızlar benim rahim 4mm den 1 mm kalınlaşmazdı 10 mm çok iyi gebelik olunca kalınlaşıyor birde yumurtlamaya doğru kalınlaşıyor regli olacakken inceliyor amaaaa yumurta döllenmişseeee kalın kalıyor benden haberler ve bilgiler böyle ben delireceğim mutluluktan sanki hamileyim taövbe tövbe acaip mutluyumAşko çıkınca beni mutlaka etiketle iyi haberlerle gel
Ben işe devam etmek durumundayım
Sonra konuşuruz
O belli olmaz kuzum beta değeri değil düzenli artış takibiyle ve muayene ile anlıyorlar şimdi sakin kal sen bolcaBenim uygulama bat 7 eylül gösteriyordu. 8 ağustosta boş gebelik sebebiyle kürtaj oldum ondan sonra adet olmadım ve ayın 11inde silik çizgi çıktı dün de kan verdim beta 51 çıktı. Ama bana çok az geldi korkuyorum o yüzden. Önceki boş gebelikte de 8 gün gecikmeyle 180le öğrenmiştim
Ayy sağol kuzuum ediyoruummİnşallah kuzum çok dikkat et kendine ve yeğenimizeeeBende iyiyim kuzum reglin bitmesini bekliyorum ekşınlar dıkşınlar için
Banada az gelmişti ama burdaki kızlar ve doktor önemli olanın kaçla öğrendiğimiz değil düzenli artış olduğunu söyledi bu sayfada gebeliğini 16yla öğrenen arkadaşımız bile varBenim uygulama bat 7 eylül gösteriyordu. 8 ağustosta boş gebelik sebebiyle kürtaj oldum ondan sonra adet olmadım ve ayın 11inde silik çizgi çıktı dün de kan verdim beta 51 çıktı. Ama bana çok az geldi korkuyorum o yüzden. Önceki boş gebelikte de 8 gün gecikmeyle 180le öğrenmiştim
Yani kalınlaşması iyi birşeymi doğrumu anladm hamile olma ihtimalindemi var gibi oluyor şuanCanım rahimim kalınlaşmış bu gebelikte olabilir çünkü 10 mm olmuş beklenen regliye 4 gün var ama idrar testinde çıkmadı.bunun yanı sıra solda bir yumurta fırlamış oda 15-16mm olmuş bu gebelik olsaydı bu yumurta fırlamazdı dedi bunuda değerlendir dedi bugün cuma cumartesi.birde bana hayıt otunun bir ilacını verdı bunu gebe kalana kadar kullan dedi yumurtlama görünce bırak falan demedi.sabah akşam bana güven kullan bunu dedi çok sıcakta kalma bu ara dedi eşinde sende dedi böyle işte balım herşeyin normal dedi fsh lh dan düşük yumurtam gelişmezse dedim yok gelişir o zaman bu kadar büyümezdi dedi.onu da geçtim kızlar benim rahim 4mm den 1 mm kalınlaşmazdı 10 mm çok iyi gebelik olunca kalınlaşıyor birde yumurtlamaya doğru kalınlaşıyor regli olacakken inceliyor amaaaa yumurta döllenmişseeee kalın kalıyor benden haberler ve bilgiler böyle ben delireceğim mutluluktan sanki hamileyim taövbe tövbe acaip mutluyum
Ayyy ağzından bal damlıyor aşkoooAyy sağol kuzuum ediyoruummayy bitsin regl sonra ekşın dıkşınlar boş geçmesiinn bizede yeğen gelsiin inşallaaah amiinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?