Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
O belli olmaz kuzum beta değeri değil düzenli artış takibiyle ve muayene ile anlıyorlar şimdi sakin kal sen bolca
Evet kızlar artış önemli biliyorum ama 5+1 için yine de az gibi geldi çünkü öncekinde doktorum 5+1de 180 değerim için geriden geliyor vs demişti hemen. Neyse ben umudumu kaybetmemeye çalışıyorum şimdilik, yarın tekrar kan vericem umarım düzenli artar

5+1 mi şuan haftalığı İnşallah yarın güzel sonuç çıkar değerin düzenli ve yeterli seviyede artarsa içini ferah tut bence yarın doktorda içini rahatlatcaktır emin ol benide etiketle mutlaka beta sonucuna bazen giremiyorum göremiyorum kaçıyor yazılanlar ama seni iyi anlıyorum ne olursa olsun benm içimde de var o endişe inşallah güzel ilerler ama ikimiz içinde süreç

Beni unutmşsn ama küsmedim cevap vercem kız uyuma bakalım sağda solda napalm grip boğaz şişliğiyle mücadele ev süpürdüm sildim şimdi oturdm anam heryer batmş sen nasılsın bitcek gibimi bugün
Eve geldim aşko sigarayla balkona oturdum
Sen kendine bol bol çay yap ve 3 litre suyu bitir
İyiyim seni sormalı
Uykudan unuttum seni tüh

Eve geldim aşko sigarayla balkona oturdum
Sen kendine bol bol çay yap ve 3 litre suyu bitir
İyiyim seni sormalı
Uykudan unuttum seni tüh
Kızz içme şu zıkkımı zaten çişim çok geliyor ne olsun istiyorsun sen 3 litre içip klozet üstündemi uyuyaym sen beni unutursun ben heryerden çıkarım

Sen bence kız annesinin ya öyle geldi bana
Bu tahmin ettiğim kızlar ultrason fotosunu atarsınız aşkolar belki fikrim değişir ama sanmam hislwrde eminim
Küstüm sana ya bana bi şunu demedin bence sen kız annesisn diye belki tipimi görseydn fikrin değişirdi değişmezmi bidaha bi bak sağdan soldan önden arkadan aşağıdan yukarıdan

Eve geldim gün geçmek bilmedi be

Bunlar iyi haberler aşko

Küstüm sana ya bana bi şunu demedin bence sen kız annesisn diye belki tipimi görseydn fikrin değişirdi değişmezmi bidaha bi bak sağdan soldan önden arkadan aşağıdan yukarıdan
Aşko nedense erkek hissetim ekşin günlerine de bakarsak
Küsme bana lazımsınız bence çok tatliş birisinin o belli göbek var mı aşko

Aşko nedense erkek hissetim ekşin günlerine de bakarsak
Küsme bana lazımsınız bence çok tatliş birisinin o belli göbek var mı aşko
Bak yine küstüm
Yok aşko göbek bende spordan kalma karın kası var sbaah kocama ağlıyodm gitcek bu kaslarımm incecik belim gitceeek bidaha gelcek miii diye kız mı yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…