- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #9.121
O belli olmaz kuzum beta değeri değil düzenli artış takibiyle ve muayene ile anlıyorlar şimdi sakin kal sen bolca
Evet kızlar artış önemli biliyorum ama 5+1 için yine de az gibi geldi çünkü öncekinde doktorum 5+1de 180 değerim için geriden geliyor vs demişti hemen. Neyse ben umudumu kaybetmemeye çalışıyorum şimdilik, yarın tekrar kan vericem umarım düzenli artarBanada az gelmişti ama burdaki kızlar ve doktor önemli olanın kaçla öğrendiğimiz değil düzenli artış olduğunu söyledi bu sayfada gebeliğini 16yla öğrenen arkadaşımız bile varİçini ferah tut sen inşallah birdaha yaşamazsn bakma bende tedirgindim insanlar 400-500 betalardan bahsediyor benimkide 116ydı 4+3 de öyle düşün inşallah sağlıklı olurlar bidahaki kan verme ne zaman
5+1 mi şuan haftalığıEvet kızlar artış önemli biliyorum ama 5+1 için yine de az gibi geldi çünkü öncekinde doktorum 5+1de 180 değerim için geriden geliyor vs demişti hemen. Neyse ben umudumu kaybetmemeye çalışıyorum şimdilik, yarın tekrar kan vericem umarım düzenli artar
Eve geldim aşko sigarayla balkona oturdumBeni unutmşsn ama küsmedim cevap vercemkız uyuma bakalım sağda solda napalm grip boğaz şişliğiyle mücadele ev süpürdüm sildim şimdi oturdm anam heryer batmş sen nasılsın bitcek gibimi bugün
Evet aşko baktım ki bebişim olmuyor o işe gireyim dedimAhahaha aşko sen cinsiyet işlerine mi giriştin
Sen bence kız annesinin yaBana ne hissediyorsun
Yani evet ama değilsem bile yeni bir yumurtam fırlamış bu bir kaç güne kendisini gösterecek bu kalınlık onun içinde olabilir dediYani kalınlaşması iyi birşeymi doğrumu anladm hamile olma ihtimalindemi var gibi oluyor şuan
Kızz içme şu zıkkımıEve geldim aşko sigarayla balkona oturdum
Sen kendine bol bol çay yap ve 3 litre suyu bitir
İyiyim seni sormalı
Uykudan unuttum seni tüh
Küstüm sana yaSen bence kız annesinin yaöyle geldi bana
Bu tahmin ettiğim kızlar ultrason fotosunu atarsınız aşkolar belki fikrim değişirama sanmam hislwrde eminim
İnşallah hamilesindir ama değilsen bile inşallah bu ay güzek haberlerle gelirsinYani evet ama değilsem bile yeni bir yumurtam fırlamış bu bir kaç güne kendisini gösterecek bu kalınlık onun içinde olabilir dedi
Aşko hislerm çok nadir yanılır ama onu da yaz orayaŞey dermişim sana küstümhislerin tutuyordu senin demi psikolojiyi buna alıştıraym yavaş yavaş ben
Yazmıcam işteAşko hislerm çok nadir yanılır ama onu da yaz oraya
Eve geldim gün geçmek bilmedi beAyyy aşko geç gördüm mesajınıııı temizliğe başladım hala da çok işim var devam edeceğim ama canlarım napıyor diye geldim size bakmayaOyy kuzum kolay gelsin çok zordur ya uykusuzluk hele ki çalışırken
Bunlar iyi haberler aşkoCanım rahimim kalınlaşmış bu gebelikte olabilir çünkü 10 mm olmuş beklenen regliye 4 gün var ama idrar testinde çıkmadı.bunun yanı sıra solda bir yumurta fırlamış oda 15-16mm olmuş bu gebelik olsaydı bu yumurta fırlamazdı dedi bunuda değerlendir dedi bugün cuma cumartesi.birde bana hayıt otunun bir ilacını verdı bunu gebe kalana kadar kullan dedi yumurtlama görünce bırak falan demedi.sabah akşam bana güven kullan bunu dedi çok sıcakta kalma bu ara dedi eşinde sende dedi böyle işte balım herşeyin normal dedi fsh lh dan düşük yumurtam gelişmezse dedim yok gelişir o zaman bu kadar büyümezdi dedi.onu da geçtim kızlar benim rahim 4mm den 1 mm kalınlaşmazdı 10 mm çok iyi gebelik olunca kalınlaşıyor birde yumurtlamaya doğru kalınlaşıyor regli olacakken inceliyor amaaaa yumurta döllenmişseeee kalın kalıyor benden haberler ve bilgiler böyle ben delireceğim mutluluktan sanki hamileyim taövbe tövbe acaip mutluyum
O çok nadir yanılma bende olur inşallahAşko hislerm çok nadir yanılır ama onu da yaz oraya
Aşko nedense erkek hissetim ekşin günlerine de bakarsakKüstüm sana yabana bi şunu demedin bence sen kız annesisn diye belki tipimi görseydn fikrin değişirdi değişmezmi bidaha bi bak sağdan soldan önden arkadan aşağıdan yukarıdan
Bak yine küstümAşko nedense erkek hissetim ekşin günlerine de bakarsak
Küsme bana lazımsınızbence çok tatliş birisinin o belli göbek var mı aşko
Ne verecen bana doğru çıkarsa hissim ne verecenO çok nadir yanılma bende olur inşallahilk seni etiketlicem cinsiyet öğrendiğimde yol daha uzun ama olsun
İns güzel haberler alcazamiinnn kuzum aminnnn..
bende öyle düsünüyorum
Ee karar verBak yine küstüm
Yok aşko göbek bende spordan kalma karın kası var sbaah kocama ağlıyodm gitcek bu kaslarımm incecik belim gitceeek bidaha gelcek miii diyekız mı yani
Sana hislerin yanlış çıkarsa hediye vercemNe verecen bana doğru çıkarsa hissim ne verecen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?