- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #9.761
Aa o neymiş kuzum benide bilgilerndirirmisin türkiyedemi yaşıyorsun bu aradaKuzum ikili tarama cok doğru sonuc vermiyomus güvenilir bulmuyo doktorum bidaha üçlü ayrıntılı vs hepsine ayrı ayrı baktırıp stres olcagıma fetal dna da bütün kromozomlar vs herşey tek seferde cıkıyormus tabi cinsiyeti dediğerlerine gerek kalmıcak ileride daha güvenilir ve doğru sonuc verdigi için doktor önerdi salı günğ eve gelip kan aldılar 24 doktor randevum var o zamana kadar yetişirmiş
İnşallahhSanki onu duydum He ay ins bar kız inss kuzumBizde beklemedeyiz bende 20 ci döngüdeyim dün ovulasyon yaptım şişenin üstündeki sabah cektim kurumuş hali testi gün yaptım bak kız
Aman yap kanka bişey olmaz napalımHakkımızda hayırlısı biz bu haftaya tamamlayalım bide gittim dün saçıma keratin yaptırdım iki gün banyo yapma dedi vallla bugun ılıskı var yapcam banyo abdest
Kuzum ben ovulasyon yapmadım mfk yaptım mfk yaptığım için ovulasyona gerek yokmuş dünde öyle ypayım dedimİnşallahhDaha önce yumurtlama gördün mü pekii ? Benim bu ay 20. Günde pik oldu
Valla 21 de yumurtlama bar diyolar sen 19 dasınAman yap kanka bişey olmaz napalımya hadi size bir soru acaba 21. gün yumurtlamasımı yaşıcam yoksa spermler mi geri geliyor? gerçi bukadar gelmezdi heralde dimi aşırı yoğun şeffaf ve bayağı uzayan akıntım var bu gün bayağı yoğun nedenki Mucizemmm16 Demgey3
UmarımBence doktorlar ilk önce kötüyü söylemeye bayıldıkları için öyle söylüyor ki çizgi koyulaşıyor diyorsun belirti var diyorsun değerde güzel çıkar umarmNe zaman çıkıcakmş sonuç
Anladım canım ama çokkk iyi değerlendir bence bugün yarın çatlayacakKuzum ben ovulasyon yapmadım mfk yaptım mfk yaptığım için ovulasyona gerek yokmuş dünde öyle ypayım dedim
Bizde de bıllik derlerBöllük değil kız büllükçok komik hakkaten yaa erkek çocuklara küçükken büllüğünü yirim falan demeler
Kız 14 günde bir ıyumurtlarım iki kere mi olmus onzaöan banaAnladım canım ama çokkk iyi değerlendir bence bugün yarın çatlayacak
Yeniden yumurtluyo olabilirsin aşkoAman yap kanka bişey olmaz napalımya hadi size bir soru acaba 21. gün yumurtlamasımı yaşıcam yoksa spermler mi geri geliyor? gerçi bukadar gelmezdi heralde dimi aşırı yoğun şeffaf ve bayağı uzayan akıntım var bu gün bayağı yoğun nedenki Mucizemmm16 Demgey3
Aaaa ama koyu duruyor sanki çatlamaya yakın gibiKız 14 günde bir ıyumurtlarım iki kere mi olmus onzaöan bana
Yeniden yumurtluyo olabilirsin aşkobenimde dün gece ekşından sonra şeffaf uzayan akıntım vardı normalde yumurtlama zamanlarında olur zaten dün gece ekşından kalanlarla birlikte geldi
Valla 21 de yumurtlama bar diyolar sen 19 dasın
Kafam da deli sorular sen athena içiyomuydın
Kızzzz oyun zaten hepsi bitti herkes oyuncaklarını alıyor işteeeeeTakıları istemiş hoşttttttt
Bende bugün baş ağrısıyla uyandım dün değerlendirme günüydü ama olamadı heyecandan yapamadık iyimiAşkolar benimle batı aynı olanlar ne durumdasınız
M Mavimiresliyilikperisi92 _Umutlu_Pozitif_ Lale95 R Random3
Bende şuan tahminen yumurtlama üzerinden 9gün geçti
Akıntı yok varsa da beyaz krem şeklinde
Ve baş ağrısı var 2 gündür
Ekşından kalmaz bebeğim bugüne kadar bence hemde kalsa bile bu şekilde şeffaf olmazAy acabamı aşko bak dün ekşında yoktu bende bu gelenler sperm falan olamaz dimiay eğer öyleyse bu ikinci denk gelişim cidden 21. Güne denk gelcek galiba
Ben ne zaman yumurtlama oldu onu bile bilmiyorumBende bugün baş ağrısıyla uyandım dün değerlendirme günüydü ama olamadı heyecandan yapamadık iyimidün şeffaf alıntı oldu hiç öyle olmamıştı kız.hcg testim hala aynı bu arada Ovulasyon testim istenilen kızarmaya gelmedi benim yumurta nazlı mı nazlı
Sperm geri gelmez doğası gereği o içeri doğru yol alır onu taşıyan sıvı ise dışarı akabilir o normalAman yap kanka bişey olmaz napalımya hadi size bir soru acaba 21. gün yumurtlamasımı yaşıcam yoksa spermler mi geri geliyor? gerçi bukadar gelmezdi heralde dimi aşırı yoğun şeffaf ve bayağı uzayan akıntım var bu gün bayağı yoğun nedenki Mucizemmm16 Demgey3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?