- 24 Haziran 2022
- 4.406
- 5.321
- 78
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #9.801
Sen kafana takma dıkşın yap eşin hemen çekilmesin ona dikkat et onun dışında düşünme akanı onlar spermsiniz olan kısım
Sen teste ne zaman başlayacaksın bekleyecekmisinYa genel olarak şuan havadan mıdır sudan mıdır bugün mutsuzum
Umarım bu ayı gebe olarak kapatırız da bu yorucu süreçten çıkarız hepimiz
Adet de bende 24 Eylül olacak cünkü erken yumurtlama oldu
Hayırlısı hayırlısı inşallahAynen aşko öyle yapıyoruz ay hadi hayırlısı
Canım bende görüyorum inşallah vardır çok erken yapmışsın 2 güne tekrarla istersen koyulaşabilirKızlar günaydın adete 7 gün var çatlamanın üzerindende 7 gün geçti ve benim test periler yine belirdiama sanki ince bi çizgi görüyorum ya kafayımı yiyiyorum
Aşkısı senin nasıl 9 gün geçti yahuAşkolar benimle batı aynı olanlar ne durumdasınız
@miresl @iyilikperisi92_Umutlu_Pozitif_ @Lale95 R Random3
Bende şuan tahminen yumurtlama üzerinden 9gün geçti
Akıntı yok varsa da beyaz krem şeklinde
Ve baş ağrısı var 2 gündür
Ayyy aşko olabilir yaaaa kasık ağrın var mı pekiiii ay inşallah ikinci yumurtlamadırr belki ikiz bebişler gelirrrAman yap kanka bişey olmaz napalımya hadi size bir soru acaba 21. gün yumurtlamasımı yaşıcam yoksa spermler mi geri geliyor? gerçi bukadar gelmezdi heralde dimi aşırı yoğun şeffaf ve bayağı uzayan akıntım var bu gün bayağı yoğun nedenki Mucizemmm16 Demgey3
Ay inşallah aşkoozaman geç adet olcam bak aklınızda bulunsun geç olacağımı unutup telaş olmayayım
Gecikmesini beklemek istiyorumSen teste ne zaman başlayacaksın bekleyecekmisin
Aşık miyiz bilemiyorumAh sizi gidi aşıklar siziiiiiaşko uyanmıştım erkenden tekrar uyuya kalmışım yeni uyandım ohhh çok güzel oldu sen ne yaptın kuzum
Yanlış da saymış olabilirimAşkısı senin nasıl 9 gün geçti yahudaha dündü benim yumurtlama. Bi de ben erken yumurtluyorum diyorum, kaçıncı gün yumurtlaman oldu kuzum?
Bende görüyorum kuzumKızlar günaydın adete 7 gün var çatlamanın üzerindende 7 gün geçti ve benim test periler yine belirdiama sanki ince bi çizgi görüyorum ya kafayımı yiyiyorum
Kız resmen aynı soruyu soracaktım yakuzum acaba hangi yumurtlamaya göre adet oluyoruz ya iki kez yumurtlayınca 2. Den mi hesaplıyoruz ne değişik değişik şeyler bunlar ya
Aşıksınız aşıksınız tabiiiAşık miyiz bilemiyorumiyiyim bebeğim kızı servise bindirdim şimdi oturuyorum sen napıyosun ❤
Oyyy sabır ister ben yapamam ben sabırsız insanım.kız bu arada başım çatlıyor midemde bulanıyor başağrısı dan migren mi oluyorum acep ya delircem ilaçta alamıyorum ooof ofGecikmesini beklemek istiyorum
Kız bende bilemşyorum cok kafam karışıyo cok atraksiyonlu bu yumurtlama olayıKız resmen aynı soruyu soracaktım yabence bu ikinci yumurtlama aşko ya _Umutlu_Pozitif_ ama işte hangisine göre bat belirleniyor bilemiyorum
Aşıksınız aşıksınız tabiiiOhhhh dinlen biraz aşko bende iyiyim aşko yavaş yavaş reglim bitiyor onu bekliyorum bitsin diye gözüne bakıyorum
Bugün alip yarin yapsam mi kararsizim 4 gün kaliyorKız bırak geç kalsın hiç çıkmasın hattane zaman yapıcaksın test peki kuzum
Erken gebelik yap ama bebeğim kasette cıkmayabilir cünkü 4 gün kalıyosaBugün alip yarin yapsam mi kararsizim 4 gün kaliyor
Taktik neydi kız unuttum başağrısından
Ay erken gebelik de alamam ya cok pahalıErken gebelik yap ama bebeğim kasette cıkmayabilir cünkü 4 gün kalıyosa
O zaman sen benden baya önce regl oldun, döngün uzun demek ki senin? Kaçında regl oldun ve kaç günde bir oluyorsun? Sen takip ettiysen öyledir tabii kuzum.Yanlış da saymış olabilirim
Ama salı günü yumurtlama oldu
Cünkü carşamba silikleşti fazlasıyla çatladı yani
Kafam karıştı benimde
Olacak tabiisi de aşkısııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?