- 12 Mart 2022
- 4.281
- 3.539
- 48
- 31
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #9.781
Canı ben de akıntı var sarı akıntı da var meme acıyo hafif de olsa sağ sol da bazen agrılar oluypAşkolar benimle batı aynı olanlar ne durumdasınız
@miresliyilikperisi92 _Umutlu_Pozitif_ @Lale95 @Random3
Bende şuan tahminen yumurtlama üzerinden 9gün geçti
Akıntı yok varsa da beyaz krem şeklinde
Ve baş ağrısı var 2 gündür
10 Eylül de test yapmıstımmcatlamw bardıAaaa ama koyu duruyor sanki çatlamaya yakın gibibende pek anlamam ama bilemedim
Takip et bakalım ne oalckaAthena yok bende aşko bu akıntı iki gün devam eder zaten benim normal yumurtlamamda öyle iki üç gün devam eder akıntım
Aynen üzüldüm gene dr yaKızzzz oyun zaten hepsi bitti herkes oyuncaklarını alıyor işteeeee
Seni anlıyorum benimde aylarca yoktu ama anladım ki fsh düşüyormuş.bak bence sende şu hapa başlasana düzenliyor doktorun aban verdiği.onun dışında azar azar incir ye fsh yükseldikçe folekül gelişiyor folekül uyaran hormon ya adı ztn o gelişince içi sıvı doluyor yumurta çatlayınca o sıvı işte dışarı gelen derler yumurtada tüpe gidip bekliyor sperminiBen ne zaman yumurtlama oldu onu bile bilmiyorum
Ve şu şeffaf akıntıyı 2 aydır görmemek canımı çok sıkıyor
Bilmiyorum
Bende en son ovu yaptığımda iki gün önce seninki kadar siliktiCanı ben de akıntı var sarı akıntı da var meme acıyo hafif de olsa sağ sol da bazen agrılar oluyp
Bide ben gece ovulasyon yaptım bak böyle çıktı
Bugun 20 vi gün öyle görmek için yaptım
Ben doktorumun verdğgğ takviye hariç bir şey kullanmak istemiyorumSeni anlıyorum benimde aylarca yoktu ama anladım ki fsh düşüyormuş.bak bence sende şu hapa başlasana düzenliyor doktorun aban verdiği.onun dışında azar azar incir ye fsh yükseldikçe folekül gelişiyor folekül uyaran hormon ya adı ztn o gelişince içi sıvı doluyor yumurta çatlayınca o sıvı işte dışarı gelen derler yumurtada tüpe gidip bekliyor spermini
Takip et bakalım ne oalcka
Valla hiiiiç üzülmedim ebruya üzülmüştüm ama evli çocuğu var kocaman Yanyana aynı işi yapıyorsunuz aynı yerde düşünsene iş yerinde yan masada oturan sürekli konuşup gülüştüğün kişi kocanla yatıp kalkıyor yüzüne gülüyor vs.sonra hop diye bu çocukla haftasına el ele bu tarz işleri bu ünlüler hızlı yapıyorsa gündemden aklanmak içinmiş o dönemde bunu yapmasa Mehmet denilen çocukla hop diye evleniyorum diyip çıkamasa çok ciddi tepki alırdı iyi bir menajeri varAynen üzüldüm gene dr ya
Sperm geri gelmez doğası gereği o içeri doğru yol alır onu taşıyan sıvı ise dışarı akabilir o normal
Ekşından kalmaz bebeğim bugüne kadar bence hemde kalsa bile bu şekilde şeffaf olmazdeğerlendir aşko gol olsun bee
Seni çok iyi anlıyorum bu arada folik asit olarak o çok çok başarılı değil ben inostol içerikli kullanıyorum bunun dışında folik miktarı değil folat miktarı önemli.arısütünündr bence faydasını görüyorum ama tabi birde çocuğu tutturursak çünkü bizim ileri hızda düşük bu nedenle işimiz zor ama Lego gibi herşeyi planlayarak yapıyorumBen doktorumun verdğgğ takviye hariç bir şey kullanmak istemiyorum
Zaten folio forte alıyorum folik asit olarak hepsi içinde var
Çok tuhaf ama bugün sağ göğsümde agrı var
Yinede onu gebeliğe bağlamıyorum
Ya bu deneme sınavı ne zaman geçecek merak ediyorum
Bu çok yoran bir dönem
Artık yoruldum
Ayy yeniden yumurtluyosun işte aşkoİnşallah aşko aynen sağ kasığımda baskıda var
Amiiinnn kuzum inşallahRabbim tez vakitte hepinizeee saglikli bir evlat nasip etsin insallahhhaminn kuzumm Allah razi olsun Tamam insallah saglikli haberlerini vereyim hepp
Sen kafana takma dıkşın yap eşin hemen çekilmesin ona dikkat et onun dışında düşünme akanı onlar spermsiniz olan kısımValla bende anlamadım açıkçası bakalım artık nasip kısmet
Ben doktorumdan çok memnunum ve folio ile ablalarım yengelerim herkes memnunSeni çok iyi anlıyorum bu arada folik asit olarak o çok çok başarılı değil ben inostol içerikli kullanıyorum bunun dışında folik miktarı değil folat miktarı önemli.arısütünündr bence faydasını görüyorum ama tabi birde çocuğu tutturursak çünkü bizim ileri hızda düşük bu nedenle işimiz zor ama Lego gibi herşeyi planlayarak yapıyorum
Ah sizi gidi aşıklar siziiiii_Umutlu_Pozitif_ Demgey3 sizi gidiler siziiii ❤❤❤ napıyosunuz aşkolar ben gece kalktım mesajları da okudum ama geç kalktım biraz azacuk sarıldık eşim uyudu falan öyle kalktım
Ozaman güzel eğer eksik olsa kanda çıkardı yaramadığı yaradığı vs. Sevindim bunaBen doktorumdan çok memnunum ve folio ile ablalarım yengelerim herkes memnun
Onun için ona pek takılmıyorum
Zaten kan değerlerine baktırmıştım herşey tmm
Ya genel olarak şuan havadan mıdır sudan mıdır bugün mutsuzumOzaman güzel eğer eksik olsa kanda çıkardı yaramadığı yaradığı vs. Sevindim buna
Ayy yeniden yumurtluyosun işte aşkohaydi gol gol goolll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?