Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayyy aşko olabilir yaaaa kasık ağrın var mı pekiiii ay inşallah ikinci yumurtlamadırr belki ikiz bebişler gelirrr

Var aşko ağrı değilde sağ kasığımda baskı var çok heyecanlandım idrara sıkıştım sandım kasıkta baskı olunca lavaboya gittim peçeteyi kaplayan yoğun akıntı geldi idrardan sonrada geçmedi kasık baskısı hemen size yazdım ay inşallah tutar 3-2-3-2-2-2 yapcam bu günleri çünkü bugün yapsam yarın çatlar falan ya en azından iki günde bir olsun sonu sorun olmaz zannedersem yarın boş geçer öbür günde yaparım 21. Gün oluyor o günde

kuzum acaba hangi yumurtlamaya göre adet oluyoruz ya iki kez yumurtlayınca 2. Den mi hesaplıyoruz ne değişik değişik şeyler bunlar ya

Aşko bence öyle son yumurtlama baz alınır diye düşünüyorum aşırı heyecan yaptım offf durduramıyorum kendimi

Taktik neydi kız unuttum başağrısından
Döngünün 9. 10. Ve 12.13. Günleri ekşın dıkşın yapma döngü kaç gün tabi oda önemli 26 günde birse mesela 12. 13. Yumurtlama benim 26 ydi 28 oldu iki aydır ben 15. 16 yi da değerlendircem ayy şuan hepsini değerlendiresim var kaçmasın

Taktik neydi kız unuttum başağrısından
Bizim yumurtlama günleri aynıymış kuzum mucizemle. O yüzden hamile kaldığım ayki yöntemi söyledim ona. 9,10 dolu, 11 boş, 12,13 dolu şeklinde ilişki diye. Biz böyle hiç denk getirwmiyorduk illa ki bişey çıkıyordu o günlerde. Ama bunu denediğimiz ay doğal hamile kaldım ben. İlaçsız tedavisiz kalamıyordum. Öyle işte

Senle ben bu delirmişlikle hamile kalmazsak yuh olsun bize

Bende en son ovu yaptığımda iki gün önce seninki kadar silikti
Ama kupkuru olmam beni delirtecek
Ya salı gününden sonra 2 gün akıntım oldu
Bugün de cok az var
Sanırım bu ay da olmadı gibi
Canım bende kupkuruydum hala öyle sadece geceleri fitil kullanıyorum onun akıntısı oluyor o kadar. Akıntı bi belirti degil bence o yüzden icin rahat olsun

Aşkişkom şimdi 6. Gün oldu adetin bittiği gün sonra 7 boş 8. 9. Ve 10. Gün ekşın dıkşın bugün 11. Günüm bugün boş geçicem yarın devamkee

Senle ben bu delirmişlikle hamile kalmazsak yuh olsun bize
Valla ya bencedeeğğ aşko dün göğüslerim hafif sızlıyodu hiç akıntım yoktu akşam havuç kemirdim bi kaç saat sonra yoğun krem gibi hafif sarı bi akıntı sonra ekşınladık gece ekşından sonra da şeffaf uzayan akıntım vardı bugünde göğüslerim acayip değişik sızlıyo koltuk altımdan göğsüme doğru her günü değerlendiresim geldi bak şimdi

Ahahaha neden olmasın dimi ama asistana yazdım şimdi 2-2 şeklinde devam etsem diye devamını dilediğiniz gibi yapabilirsiniz dedi tutmayın beniiii ekşınlancam ben bu gün hadi bakalım
Oooo gooolll ayyy hadi bakalım çok heyecanlı vurduğunuz gol olsun Allahım çok amiinn❤❤❤

Ahahaha aşko bence son yumurtlama baz alınır bende 2. Yumurtlama olduğunu düşünüyorum bu yüzden heyecan bastı istermisiniz birde ikiz bebiş geliyormuş

Ayyy valla bende öyle düşünüyorum şu regl bitse birde hemen ekşınlı günlerde bitsede beklemeye geçsek kız sanki öbür aylar daha çabuk geçiyordu şimdi zaman geçmez oldu iyi mi
İşte bu kesin ikinci yumurtlama aşkooo bence de sona doğru gün aşırı olsa birşey olmaz tutan bir ilişkide tutuyor zaten aşko biz denk getirmeye çalışıyoruz bence bugünü değerlendir aşko ne olur ne olmaz

Aşkişkom şimdi 6. Gün oldu adetin bittiği gün sonra 7 boş 8. 9. Ve 10. Gün ekşın dıkşın bugün 11. Günüm bugün boş geçicem yarın devamkee
Kız maşallah benden beter çıktı o bebek gelecek bu aşko uçarı kaçarı yok. 1 ml bile ziyan etmedin allama
Tamam işte o uzayan akıntı bende yumurtlamadan 2-3 gün önce gelirdi hep. Çok yakın geliyor bizim yumoş ama bu ay bende olmadı o akıntı

Valla kesinlikle katılıyorum aşko bencede bu ay geçmiyo niye böyle ya

Oooo gooolll ayyy hadi bakalım çok heyecanlı vurduğunuz gol olsun Allahım çok amiinn❤❤❤

Amiiiiinnnn aşko mfk’ya Allah uzun ömür versin adamın daha bir dediği yanlış veya eksik çıkmadı inanıyorum zaten hiç bişey sebepsiz değildir Allah çıkardı karşıma instada dikkatimi çektirdi

Ahahaha neden olmasın dimi ama asistana yazdım şimdi 2-2 şeklinde devam etsem diye devamını dilediğiniz gibi yapabilirsiniz dedi tutmayın beniiii ekşınlancam ben bu gün hadi bakalım
Sakın eve misafir felan almayın aşko bugün kesin değerlendirin valla asla tutan olmaz burda aşko

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…