- 24 Haziran 2022
- 4.406
- 5.321
- 78
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #9.821
Ayyy aşko olabilir yaaaa kasık ağrın var mı pekiiii ay inşallah ikinci yumurtlamadırr belki ikiz bebişler gelirrr
kuzum acaba hangi yumurtlamaya göre adet oluyoruz ya iki kez yumurtlayınca 2. Den mi hesaplıyoruz ne değişik değişik şeyler bunlar ya
Döngünün 9. 10. Ve 12.13. Günleri ekşın dıkşın yapmaTaktik neydi kız unuttum başağrısından
Bizim yumurtlama günleri aynıymış kuzum mucizemle. O yüzden hamile kaldığım ayki yöntemi söyledim ona. 9,10 dolu, 11 boş, 12,13 dolu şeklinde ilişki diye. Biz böyle hiç denk getirwmiyorduk illa ki bişey çıkıyordu o günlerde. Ama bunu denediğimiz ay doğal hamile kaldım ben. İlaçsız tedavisiz kalamıyordum. Öyle işteTaktik neydi kız unuttum başağrısından
Kız bende heyecanlanıyorum eşin gelince atla üstüne aşkoAşko bence öyle son yumurtlama baz alınır diye düşünüyorum aşırı heyecan yaptım offf durduramıyorum kendimi
Senle ben bu delirmişlikle hamile kalmazsak yuh olsun bizeDöngünün 9. 10. Ve 12.13. Günleri ekşın dıkşın yapmadöngü kaç gün tabi oda önemli 26 günde birse mesela 12. 13. Yumurtlama benim 26 ydi 28 oldu iki aydır ben 15. 16 yi da değerlendircem ayy şuan hepsini değerlendiresim var kaçmasın
Canım bende kupkuruydum hala öyle sadece geceleri fitil kullanıyorum onun akıntısı oluyor o kadar. Akıntı bi belirti degil bence o yüzden icin rahat olsunBende en son ovu yaptığımda iki gün önce seninki kadar silikti
Ama kupkuru olmam beni delirtecek
Ya salı gününden sonra 2 gün akıntım oldu
Bugün de cok az var
Sanırım bu ay da olmadı gibi
Aşkişkom şimdi 6. Gün oldu adetin bittiği gün sonra 7 boş 8. 9. Ve 10. Gün ekşın dıkşın bugün 11. Günüm bugün boş geçicem yarın devamkeeO zaman sen benden baya önce regl oldun, döngün uzun demek ki senin? Kaçında regl oldun ve kaç günde bir oluyorsun? Sen takip ettiysen öyledir tabii kuzum.
Olacak tabiisi de aşkısıııhangi günler oldu şimdi? Bizim bugün 13. ve son değerlendirme günü
Yok bebeğim misafir vardı ya sessiz sedasız valla
Valla ya bencedeeğğSenle ben bu delirmişlikle hamile kalmazsak yuh olsun bize
Kız bende heyecanlanıyorum eşin gelince atla üstüne aşko
Bizim burda 30 lira aşko orda ne kadarAy erken gebelik de alamam ya cok pahalı
Oooo gooolllAhahaha neden olmasın dimi amaasistana yazdım şimdi 2-2 şeklinde devam etsem diye devamını dilediğiniz gibi yapabilirsiniz dedi tutmayın beniiii ekşınlancam ben bu gün hadi bakalım
Kız resmen aynı soruyu soracaktım yabence bu ikinci yumurtlama aşko ya _Umutlu_Pozitif_ ama işte hangisine göre bat belirleniyor bilemiyorum
Aşıksınız aşıksınız tabiiiOhhhh dinlen biraz aşko bende iyiyim aşko yavaş yavaş reglim bitiyor onu bekliyorum bitsin diye gözüne bakıyorum
Ayyy valla bende öyle düşünüyorum şu regl bitse birde hemen ekşınlı günlerde bitsede beklemeye geçsekKız bende bilemşyorum cok kafam karışıyo cok atraksiyonlu bu yumurtlama olayı
Yaaa bencede bitsin hatta ekşın dıkşınlarda bitsin de bekleme süresini de atlayıp test gününe gelelim artıkın yemin ediyorum patladım zamanda geçmiyo
İşte bu kesin ikinci yumurtlama aşkooo bence de sona doğru gün aşırı olsa birşey olmaz tutan bir ilişkide tutuyor zaten aşko biz denk getirmeye çalışıyoruzVar aşko ağrı değilde sağ kasığımda baskı var çok heyecanlandımidrara sıkıştım sandım kasıkta baskı olunca lavaboya gittim peçeteyi kaplayan yoğun akıntı geldi idrardan sonrada geçmedi kasık baskısı hemen size yazdım ay inşallah tutar 3-2-3-2-2-2 yapcam bu günleri çünkü bugün yapsam yarın çatlar falan ya en azından iki günde bir olsun sonu sorun olmaz zannedersem yarın boş geçer öbür günde yaparım 21. Gün oluyor o günde
Kız maşallah benden beter çıktıAşkişkom şimdi 6. Gün oldu adetin bittiği gün sonra 7 boş 8. 9. Ve 10. Gün ekşın dıkşın bugün 11. Günüm bugün boş geçicem yarın devamkee
Tamam işte o uzayan akıntı bende yumurtlamadan 2-3 gün önce gelirdi hep. Çok yakın geliyor bizim yumoşValla ya bencedeeğğaşko dün göğüslerim hafif sızlıyodu hiç akıntım yoktu akşam havuç kemirdim bi kaç saat sonra yoğun krem gibi hafif sarı bi akıntı sonra ekşınladık gece ekşından sonra da şeffaf uzayan akıntım vardı bugünde göğüslerim acayip değişik sızlıyo koltuk altımdan göğsüme doğru her günü değerlendiresim geldi bak şimdi
35-40 falan benimkisiDöngünün 9. 10. Ve 12.13. Günleri ekşın dıkşın yapmadöngü kaç gün tabi oda önemli 26 günde birse mesela 12. 13. Yumurtlama benim 26 ydi 28 oldu iki aydır ben 15. 16 yi da değerlendircem ayy şuan hepsini değerlendiresim var kaçmasın
Valla kesinlikle katılıyorum aşko bencede bu ay geçmiyoAyyy valla bende öyle düşünüyorum şu regl bitse birde hemen ekşınlı günlerde bitsede beklemeye geçsekkız sanki öbür aylar daha çabuk geçiyordu şimdi zaman geçmez oldu iyi mi
İşte bu kesin ikinci yumurtlama aşkooo bence de sona doğru gün aşırı olsa birşey olmaz tutan bir ilişkide tutuyor zaten aşko biz denk getirmeye çalışıyoruzbence bugünü değerlendir aşko ne olur ne olmaz
Oooo gooolllayyy hadi bakalım çok heyecanlı vurduğunuz gol olsun Allahım çok amiinn❤❤❤
Sakın eve misafir felan almayın aşkoAhahaha neden olmasın dimi amaasistana yazdım şimdi 2-2 şeklinde devam etsem diye devamını dilediğiniz gibi yapabilirsiniz dedi tutmayın beniiii ekşınlancam ben bu gün hadi bakalım
Ayyyy harika olur harikaaaaaAhahaha aşko bence son yumurtlama baz alınırbende 2. Yumurtlama olduğunu düşünüyorum bu yüzden heyecan bastı istermisiniz birde ikiz bebiş geliyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?