- 24 Haziran 2022
- 4.406
- 5.321
- 78
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #9.841
Ayyy valla bende öyle düşünüyorum şu regl bitse birde hemen ekşınlı günlerde bitsede beklemeye geçsekkız sanki öbür aylar daha çabuk geçiyordu şimdi zaman geçmez oldu iyi mi
İşte bu kesin ikinci yumurtlama aşkooo bence de sona doğru gün aşırı olsa birşey olmaz tutan bir ilişkide tutuyor zaten aşko biz denk getirmeye çalışıyoruzbence bugünü değerlendir aşko ne olur ne olmaz
Aşko valla havuç kemir bebeğim iyi geliyo ben şimdi birazdan yine kemircemKız maşallah benden beter çıktıo bebek gelecek bu aşko uçarı kaçarı yok. 1 ml bile ziyan etmedin allama
Tamam işte o uzayan akıntı bende yumurtlamadan 2-3 gün önce gelirdi hep. Çok yakın geliyor bizim yumoşama bu ay bende olmadı o akıntı
Ay anlamadım ki aşko sanki 1 aydın adetim gibi geliyor şuan banaValla kesinlikle katılıyorum aşko bencede bu ay geçmiyoniye böyle ya
Sakın eve misafir felan almayın aşkobugün kesin değerlendirin valla asla tutan olmaz burda aşko
Ayyyy harika olur harikaaaaaAllahım hepsine razıyım sağlıklı bir şekilde gelsinler de
Ay valla ben bile heyecanlandım dört gözle senin batı bekliyorum aşko yaaaAynen aşko bat günü gelse test yapsam hemen demeye başladım öyle coşkulu aklım şuan ahaha
Dır bakalım. Daha var adet olmadık kız görcez ne olcakBende en son ovu yaptığımda iki gün önce seninki kadar silikti
Ama kupkuru olmam beni delirtecek
Ya salı gününden sonra 2 gün akıntım oldu
Bugün de cok az var
Sanırım bu ay da olmadı gibi
Bence de kuzm Allah yardımcımız olsunHayırlısı bakalım merak ettim buna zaten benim yumurtlamalarım tuhaf oldu erkendende gördüm ben bu akıntıyı şans ya biz değerlendirelimde gerisi Allah’a kalmış
Ahahahah aferin sana aşkoÇılgınmısın sen arayana evde yokuz bile derimşuan o derece adapteyim şimdi eşime listenin yeni halini atıcam adam bu kadına bi haller olmuş belli dicek ahahaha
Yaaa inşallah aşko Rabbim hepimize hayırlısıyla sağlıklısıyla o günleri görmeyi nasip etsin
Ebru hangi Ebru kızValla hiiiiç üzülmedim ebruya üzülmüştüm ama evli çocuğu var kocaman Yanyana aynı işi yapıyorsunuz aynı yerde düşünsene iş yerinde yan masada oturan sürekli konuşup gülüştüğün kişi kocanla yatıp kalkıyor yüzüne gülüyor vs.sonra hop diye bu çocukla haftasına el ele bu tarz işleri bu ünlüler hızlı yapıyorsa gündemden aklanmak içinmiş o dönemde bunu yapmasa Mehmet denilen çocukla hop diye evleniyorum diyip çıkamasa çok ciddi tepki alırdı iyi bir menajeri var
Valla olmayızAy anlamadım ki aşko sanki 1 aydın adetim gibi geliyor şuan banaben ekşınlı günleri uzun tutcam sonra bekleme süresi de uzuyor aşko hiç bekleyemem biz iflah olmayız ya
Ebru gündeş anam bacımEbru hangi Ebru kızvalla anlamadım
Test yaptim asko negatif ayniyiz senle 3-4 gune belli olurAşkolar benimle batı aynı olanlar ne durumdasınız
M Mavimiresliyilikperisi92 _Umutlu_Pozitif_ @Lale95 R Random3
Bende şuan tahminen yumurtlama üzerinden 9gün geçti
Akıntı yok varsa da beyaz krem şeklinde
Ve baş ağrısı var 2 gündür
O zaman 28 e kadar 2 gün dolu birgün boş yapcan bebeğim yani 17.18. Bir gün boş 20. 21. Bir Gün boş 23. 24. Bir gün boş gibi 28. 29. Güne kadar devamkeAmaaa bazen yumurtacığım 21 den sonra 24 yada 28 de de olabiliyor
Ebru gündeş anam bacım
İlişki listesi aşkoAhahahah aferin sana aşkobugün önemli çünkü ne listesi kız adamların sa işine geliyor bakma fırsat vermiyorlar ayyy amin aşko amin ama inanıyorum bu topicte o güzel günleri göreceğiz
Sinsi sinsi taktik mi yapıyorsunuz kızzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?