- 10 Ağustos 2021
- 5.751
- 4.507
- 103
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #9.861
Hımm şimdi anladım ortalamak yani yumurta geldiğinde spremsiz kalmasın diyeO zaman 28 e kadar 2 gün dolu birgün boş yapcan bebeğim yani 17.18. Bir gün boş 20. 21. Bir Gün boş 23. 24. Bir gün boş gibi 28. 29. Güne kadar devamke
Su ben de çok içmem yaa anca kahveAşko valla havuç kemir bebeğim iyi geliyo ben şimdi birazdan yine kemircembide bol su iç ben kendimde farkettimde suyu fazla tüketmediğim zamanlar akıntı falan sıfır yahu bide bebeğim ben ilk başta farketmedim sildikçe arttı öyle farkettim
Aiko sinsi sinsi yapmıyoruz beSinsi sinsi taktik mi yapıyorsunuz kızzzhemen diyin bana da çabuk..
Aynen kuzum amacımız o inşallah güzel haberler verirsin bu ayHımm şimdi anladım ortalamak yani yumurta geldiğinde spremsiz kalmasın diyebendim dün yumurtam 15-16mm arasıydı dün değerlendirin dedi Dr ama olmadı heyecandan yapamadık bugün deneyeceğiz ama ovulasyonda daha lh yükselmedi yarını boş bırakın dedi Dr bakacağız inşallah kaçırmayız bebiş çıkartırız buradan
Hahaha bebeğim sahalardan çekildin sandım valla dedim bu saldı, çok dürtmeSinsi sinsi taktik mi yapıyorsunuz kızzzhemen diyin bana da çabuk..
Ahhaha ben kaçırmışım orayı
Usta sensin aşko sen parmak bas olaya ❤❤Su ben de çok içmem yaa anca kahve
Ginnys kuzum eğer hep düzenliyse 21.gün yumurtlama doğru ama günleri 18.19 ve 21. 22. günler olacak
E tamam benim de öyle olmuştu. Sonra 5 gün falan olmamıştı. Önemli olan yumurtlamadan emin olmakAhhaha ben kaçırmışım orayıyaa hareket bereket demek sen sonuna kadar devam et bence
Bak ben de bu ay bilmeden sizin taktiği yapmışım ama kısa versiyonunu. 12. 13. ekşın. 14. boş. 15. 16. ekşın. Sonra istiklal marşı, saygı duruşu ve kapanış
Kız niye kapanış yaptın aşkoAhhaha ben kaçırmışım orayıyaa hareket bereket demek sen sonuna kadar devam et bence
Bak ben de bu ay bilmeden sizin taktiği yapmışım ama kısa versiyonunu. 12. 13. ekşın. 14. boş. 15. 16. ekşın. Sonra istiklal marşı, saygı duruşu ve kapanış
Benim döngü 28 hocam. 14.-15.gün yumurtluyorumHahaha bebeğim sahalardan çekildin sandım valla dedim bu saldı, çok dürtmesenin döngün kaç gün bebeğim? De bana derman olayım denemekten zarar gelmez
Bu ay bence bi tuhaf biz değilizValla olmayızbu ay benimde adetim bitmedi sanki bekle bekle eridim bitmedi şimdi de bu günler geçmiyo bekleme nasıl geçicek zaten hiç bilmiyorum delirmesek bari o süreçte
Yok bana fenalık geliyoKız niye kapanış yaptın aşkodevamke kapanış yok kapamıyoruz
Aşko şimdi bişey sorcam o 5 günün bir anlam ve önemi var mı bana açıklar misin bebeğimE tamam benim de öyle olmuştu. Sonra 5 gün falan olmamıştı. Önemli olan yumurtlamadan emin olmak
Benim yumurtlama net ya hiç şaşmadı. 14 malesef boş geçti ama 15.gün öğlen oldu.. ve yumurtalık ağrısı vardı hala.. hadi bakalım inşallah taktik işe yarar yaa valla son denemem olduysa olduE tamam benim de öyle olmuştu. Sonra 5 gün falan olmamıştı. Önemli olan yumurtlamadan emin olmak
Sen ben olabilirsin aşko bana da öyle oluyo ama bu ay böyle deniyorum valla zafere giden her yol mübahtır taktiğiYok bana fenalık geliyoregle yaklaşırken belki bir iki
Valla sıkıntı yok ben adet bitince bir atarım ne olur ne olmaz orada varsa yumurta kaçırmamak için 2 gün aonra yine araya 3 gün koyuyorum bir daha 4 gün dinlenip bakıyorum 2-3 güne bir yapmaya kaçırmayım içerde sperm olsun diye ama bizde ileri hız düşük onada jel kullanıyorum şimdi hayırlısı valla bakalım ne olacak çünkü keçiboynuzu arısütü gınseng kabak çekirdeği hepsini yapıyor eşim düzeldi diye inşallahSu ben de çok içmem yaa anca kahve
Ginnys kuzum eğer hep düzenliyse 21.gün yumurtlama doğru ama günleri 18.19 ve 21. 22. günler olacak
Ahahahah ay valla bende ilişki listesi yapıyorum hatta yaptım iki gün önce eşim diyor ki resmen ders çalışır gibi çalışıyorsun biraz serbest bıraksan kafan rahat olsa daha iyi olacak diyor ama olmuyor kiİlişki listesi aşkoaynen onlar hazırda valla dün gece benimki diyor ki 3 gün fazla değilmi yeni mi aklına geldi dedim hayır böyle olmalı biliyorsun demiştim şimdi attım listeyi bakalım ne diyecek
Kesin bilgi değil, ama benim doktor yerleşme günleri ilişki olmasa iyi olır diyordu yani yumurtlamadan sonraki 5.6.7. gün gibi..Aşko şimdi bişey sorcam o 5 günün bir anlam ve önemi var mı bana açıklar misin bebeğimyani yumurtlamadan sonra olmaması mı gerek aydınlat beni
Bırakmak yok devam aşko ❤❤Benim yumurtlama net ya hiç şaşmadı. 14 malesef boş geçti ama 15.gün öğlen oldu.. ve yumurtalık ağrısı vardı hala.. hadi bakalım inşallah taktik işe yarar yaa valla son denemem olduysa oldu
Eveet yaBu ay bence bi tuhaf biz değilizaslında 4.günüm bitmeye çok az kaldı ama önceden sanki 1 gün sürüyordu adetim bu sefer 1 ay sürdü sanki ay valla hemen bekleme sürecine geçelim diyoruz ama gerçekten onu beklemek daha zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?