- 10 Ağustos 2021
- 5.751
- 4.507
- 103
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #9.881
He yaaa çok komik tam yapacaz konsantrasyon gidiyor mumlar müzik herşey varken bile düşüyor o nedenle napcaz şaştık .düşünsene bebeğimiz mi olacak acaba diye seviniyorduk herşey güzeldi bir anda gittiiiiiAynen kuzum amacımız o inşallah güzel haberler verirsin bu ayişte böyle olunca insan yapamıyoooğğ
He anladım bebeğim teşekkür ederimKesin bilgi değil, ama benim doktor yerleşme günleri ilişki olmasa iyi olır diyordu yani yumurtlamadan sonraki 5.6.7. gün gibi..
Yok kuzu son derken, bu regl ile tüp taktırıcam, bu ay tüpten önce son çıkış yaniBırakmak yok devam aşko ❤❤inşallah bu ay bebiş haberini veririz kuzum
Ayy evet valla gidiyoHe yaaa çok komik tam yapacaz konsantrasyon gidiyor mumlar müzik herşey varken bile düşüyor o nedenle napcaz şaştık .düşünsene bebeğimiz mi olacak acaba diye seviniyorduk herşey güzeldi bir anda gittiiiiibizimki komedi resmen
Ahahahah ay valla bende ilişki listesi yapıyorum hatta yaptım iki gün önce eşim diyor ki resmen ders çalışır gibi çalışıyorsun biraz serbest bıraksan kafan rahat olsa daha iyi olacak diyor ama olmuyor kibak 3 gün fazla gelmişşşş işine gelir aşko ne diyecek
Ayy inşallah gerek kalmaz da bebişin gelir kuzum ❤❤Yok kuzu son derken, bu regl ile tüp taktırıcam, bu ay tüpten önce son çıkış yani
En son 45 e aldim yaaBizim burda 30 lira aşko orda ne kadar
Ayyyy çok tatlıııııEveet yaben bide kardeşimin doğumuna gitcem bebek görüp daha da tozutucam Allahım sana geliyorum
Ahahahah enişteeeğğğTamda öyle dedi ahahaha sen yeterki iste bana her türlü tamam dedi
Aşko 3-2 uygularken insan ütüyor o yüzden mecbur yazıyorum
Severim kuzumAyyyy çok tatlıııııbizim yerimize de sev bebişiii Evet ya bende öyleyim dün arkadaşlarla buluştuk bebişleri vardı hemen derin düşüncelere daldım
Ahahahah enişteeeğğğbugün ekşın gününüzzzz ben her türlü yazıyorum aşko yanına da + koyuyorum
36. saat yumurta çatlıyor canım. Öncesi ve sonrası ilişki olursa iyi olur.. yani tam o saatte ilişki olmasına gerek yok, ama ne kadar çok olursa o kadar iyi tabi..Kızlar herkese merhaba . Ben bu ay klomen kullandım..bugün doktora gittim 20 mm yumurtalık oluşmuş 1 tane dedi . Ve çatlama iğnesi verdi ovitrelli mi neydi adı. Vuruldum onu da . Şimdi ben birşeyi anlamadım doktor dedi ama utandım soramadım. İğneden 36 saat sonda mi acaba birliktelik olacak , yoksa 36 saat içinde mi olacak acaba
İnşallah güzel sonuçlar çıkarUmarımEn geç yarın dediler
Tamam canım çok teşekkür ederim ayy çok heyecanlıyım o yüzden eve gelir gelmez hemen kendimi burada buldum36. saat yumurta çatlıyor canım. Öncesi ve sonrası ilişki olursa iyi olur.. yani tam o saatte ilişki olmasına gerek yok, ama ne kadar çok olursa o kadar iyi tabi..
Ayyyy çok tatlıııııbizim yerimize de sev bebişiii Evet ya bende öyleyim dün arkadaşlarla buluştuk bebişleri vardı hemen derin düşüncelere daldım
Ahahahah enişteeeğğğbugün ekşın gününüzzzz ben her türlü yazıyorum aşko yanına da + koyuyorum
Sağlıkla gelsin inşallah kuzummm bizede haber ver merak ederizSeverim kuzumsağlıkla gelseydi bi az kaldı ayın 23 ünde doğum ❤❤ perşembe akşamdan gidicem sabah hastaneye yatıcam kardeşim bakalım her aradığında doğuruyorum diycek diye yüreğim ağzıma geliyo heyecandan
Ne demekTamam canım çok teşekkür ederim ayy çok heyecanlıyım o yüzden eve gelir gelmez hemen kendimi burada buldumcevap için ayrıca teşekkür ederim
Umarım bir gün anne olduğumuz haberleri de buraya yazmak nasip olur inşallahNe demekgüzel heyecanlar bunlar
Bitmiş oluyo aşko yoksa hayatta gitmem doğursun sonra giderimSağlıkla gelsin inşallah kuzummm bizede haber ver merak ederizÇok az kalmışşşşş Perşembe gününe ekşınlar bitmiş oluyor dimiiii darısı sana kuzum inşallah
Bugün bat sabah test yaptımAy valla aynısı yeminnederşm belirtilerin bat kaçtı senın kız
Dün ben ovulaayonn yaptınn hafif çizgi cıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?