Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin hepsini denicem teşekkür ederim uzun zaman olmuştu kimseye bişey anlatmayalı. Söylediklerin beni çok rahatlattı . 22 yaşındayım eşim de 23 . Yolun başındayız aslında .. Seninde başın sağolsun inşallah rabbim cennette kavuştursun. Keşke anneleriimiz ölümsüz olsa keşke hep yanı başımızda olabilirseler .. rabbim yardımcın olsun

Benim döngü 28 hocam. 14.-15.gün yumurtluyorum
Bak Çalışkan arı o zaman 11,12 dolu 13 boş, 14.15.dolu olacak
Aşko şimdi bişey sorcam o 5 günün bir anlam ve önemi var mı bana açıklar misin bebeğim yani yumurtlamadan sonra olmaması mı gerek aydınlat beni
Aşkısı şöyle ki, uygulamalarda bile yumurtlamadan önceki birkaç günü yüksek doğurganlık gösterir çünkü çatladığında yumurtanın canlı kalma süresi herkese göre değişir. Önemli olan çatlamaya kadar içeride mümkün olduğunca sperm toplamaktır. Zaten bu meretler çok yol katediyor. Öncesinde ne kadar çok sayı, o kadar çok şans
Yüzde kaç ileri hızlı kuzum? Bizim %20, çok yüksek değil ama benim tedavi olduğum zamanlar hep doktorlar gün aşırı dedi ama olmadı, aşılama bile tutmadı ama biz bu şekilde ilişkiye girdiğimiz ilk ay doğal hamile kaldım ben. Doktorlar herkese ezbere konuşuyor bence

Bende bu ay MFk yaptım eğer bunay olmaz ise bende hep 3 2 3 2 denemeyi düşünüyorum daha sağlıklı olur bence de

Ne demek kuzum daha fazla faydam olabilse keşke amin Allah razı olsun sen anlayışla sevgiyle şefkatle git onun kusuruna bakma inanki bilmiyor ne konuştuğunu ne yaptığını asla farkında değil bende öyleydim dünya bir boşlukmuş gibi geliyor insana bir süre ama sonra hayatın devam ettiğini görüyorsun mecbur yaşıyorsun annem hayatta olsaydı şuan ne yapmamı önerirdi diyerek hareket etmeye başlayınca kendime geldim. Çok gençsiniz daha çok yolunuz yaşayacaklarınız var ben 24 yaşımda evlendim dört senedir evliyim ve bakıyorum gerçekten insan bi önceki seneye göre bile daha çok olgunlaşıyor düşünceleri oturuyor insanın herşey geçecek

Adet olmadın dımı kuzu hala dur bakalım allah dan Ümit kesilmez
Yok olmadım bugün yumurtlamanın üstünden 14 gün geçti tam dün deli gibi adet ağrım vardı bugün hiç yok genelde olcağım gün uyanır uyanmaz olurum uyanınca bekledim baya tuvalete de gitmedim adette olmadım hiç bişey yiyip de içmedim 1 saat sonra test yaptım silik bile çıkmadı bilmiyorum

İnşallah ablacım. senden güzel haberler bekliyorum inşallah bu ay dualarım sizinle

Belkide olmayacaksın kırmızıları görene kadar umut hep var

Bitmiş oluyo aşko yoksa hayatta gitmem doğursun sonra giderim sağol kuzum darısı hepimize inşallah yaaaa❤❤

Aşko hayırlı olsun sağ sağlim sağlıcakla dünyaya gelsin inşallah teyzelik çok tatlı bişey bence ben değilim kız kardeşimde yok ama sizinkilerin teyzesiyimm

Ben gonalf 450 günlük 75 vuruluyordum ama doktor yüksek gelir dedi 3 gün 75 4 gün 62.5 vuruncam
Gonalf ile ilk baslayisin mi yoksa daha oncede kullandin mi banada 300 yazdilar gunluk 37.5 la basladilar da bugun 1. Haftam ama dusuk geldi heralde daha 13mm olmus yumurta

Birimde %22 ama ben bu tahlilden sonra yaklaşık 21 gün oluyor eşime keçiboynuzu arısütü ginseng kabak çekirdeği kırmızı pancar protein propolis havuç yedirdim de yedirdim inşallah birazcık etki etmiştir ama senin dediğini yapıcam bende 2 dolu bir boş iki dolu anladığım kadarıyla böyle senin yumurtlama günü ortalayarak yaptığın taktik

Gonalf ile ilk baslayisin mi yoksa daha oncede kullandin mi banada 300 yazdilar gunluk 37.5 la basladilar da bugun 1. Haftam ama dusuk geldi heralde daha 13mm olmus yumurta
Daha kaç gün kullanacaksın büyür ki 15 sonrası birden sıçrıyormuş

Bende bu ay MFk yaptım eğer bunay olmaz ise bende hep 3 2 3 2 denemeyi düşünüyorum daha sağlıklı olur bence de
Tatlım onunla benim dediğim çok farklı. Yani mfk ilişkinin arasına 2 gün, 3 gün koyuyor. Ama bence ne kadar çok ilişki o kadar çok şans. Tabii bu kişiye göre çok değişir. Sperm sayısı, hızı, yumurtlama günleri vs

Hayır olsjn kuzum bekleme de kal test de yapma

Evet aynen bebeğim. Ben de bunları yediriyorum ginseng ve havuç hariç. Çok bunaltmak da istemiyorum

Aynen haklısın sadece üst üstte iyi
Değil 2 günde bir iyidir sma bence mfk da da 3 2 : 2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…