- 29 Mart 2022
- 6.036
- 5.659
- 148
- 35
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #9.921
Sen bizim minnakların teyzesisin tabikide bende sizin minnakların teyzesiyimAşko hayırlı olsun sağ sağlim sağlıcakla dünyaya gelsin inşallahteyzelik çok tatlı bişey bence ben değilim kız kardeşimde yok ama sizinkilerin teyzesiyimm
Noldu bebeğimCok skldim yaaa. Az hava almaya ciksam iyi olur ona üşeniyorum. Evdede skldm valla ruhum bunaldi be
Tabikide çok önemli hemdeAhahahah1 ekşın bile önemli bizim için biliyorsun aşko
Benim eş seviyor yemeyi bende valla ye diyorum düzenli az az tüketsin bir şey olmaz diyeEvet aynen bebeğim. Ben de bunları yediriyorum ginseng ve havuç hariç. Çok bunaltmak da istemiyorum
İnşallah canım çok güzel olacak güzel büyüyecek diye düşün birde mutlaka rahim kalınlığına da baktır çünkü oda önemli sen sor doktor zaten söyler niye sorduğunu söyleme çünkü çok bilmemiz hoşlarına gitmiyor.söyleyince yok ordan o anlaşılmaz yok bu dan bir şey çıkmaz gibi şeyler söylüyorlarBugun ve yarinda vurulup cumartesi sabah kontrol var bakalim insallah yavaş ve kaliteli büyüyodur da boşa gitmez
Evet doğruBak Çalışkan arıo zaman 11,12 dolu 13 boş, 14.15.dolu
Sen bizim minnakların teyzesisin tabikide bende sizin minnakların teyzesiyim❤❤ zaten öbür türlüsü kabul edemem paylaşamam seni kıskanırım sağol bebeğim inşallah ❤
Afiyet olsun bebeğimAyyy yerim seni aşko yatabisiii
Yoruldum Ya beeenYemek yaptım evi süpürdüm sildim çamaşır katla tekrar as balkonları yıka derken bittim az uzanacağım belim ağrıdı valla eşimde geldi biraz dinlenip yemek yiyeceğiz sar başa
Afiyet olsun bebeğim❤❤ bende ortalık topladım çamaşır astım koltuklarını sildim yastıklarının yüzlerini attım makinayayazlık kışlık olayına bakıcam şimdi bitmiyo mübarek
Oohh ne güzel aşko ❤ Ayy çok üşeniyorumSağol canım kolay gelsin sanada aşko ben tatil dönüşü yaptım onları çok şükür o yüzden rahatım kışa hazırım
Ayy nerden anladin
Merak ettim bebeğim sesin çıkmayınca ❤ ohh dinlen aşko bende yemek yapcam kuzum napiyim ya iş bitmiyo ki sağolsunAyy nerden anladin15dakika oldu eve gireli 18:00a kadar kendime dinlenme süresi ayırdım yoksa ayaklarim imdattt diye bagirir okuldan geldik yedik içdik yüzme dersine gitdik geldik ,uyku sersemiyim
Sizler napiyonuz?
Ahh caanimm gel seni bi öpeyimMerak ettim bebeğim sesin çıkmayınca ❤ ohh dinlen aşko bende yemek yapcam kuzum napiyim ya iş bitmiyo ki sağolsun
Bat kestiremiyorum canım akıntı takibi yaparak yumurtladığım zamana göre adetimin geleceği tarihi kestiriyorum. Düzenli değil çünkü. 30-33-35 günlerde oluyrodum bu ay 28 günde oldum mfk sayesindeOlsun canım üzülme inşallah Ekim'de mutlu haberi alırız yeni batın kaç benimki 11i seninki sarkmıştır kesin
İnşallah canım benimAhahaha ay ben olsam benimde hoşuma gider kız
Evet umut güzel şeyinşallah hayırlı zamandda sağlıklı şekilde gelsin kuzum
Elimde test olsaydııı ohoo çoktan başlardım gerçi 9 gün varken kaset test yaptım ahahahBende görüyorum kuzumperilerin erken gelmiş çok ayıp söyle az daha beklesinler ortadan ikiye ayrılcaz en son meraktan
Advictoru kaç ay kullanacaksınızAşko bi tek athena yok bende eş paketi panacea bee fodega minera flora tıradoxin benim ek olarak advictor adendo eşimde ek olarak azoperm kullanıyor hayırlısı olur inşallah bu ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?