- 24 Haziran 2022
- 4.406
- 5.321
- 78
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #9.941
Oohh ne güzel aşko ❤ Ayy çok üşeniyorumyemeği koyayımda öyle gidiyim bari ayırmaya
GeldimAhh caanimm gel seni bi öpeyim
Kolay gelsun datlum
Bende yemek bulaşik, oğlanın dersleri
Aynen kuzum geç olmadan halledeyimAynen en iyisi aşko ilk yemeği koyarım o pişerken işleri yaparım iyi oluyor
Advictoru kaç ay kullanacaksınız
İnşallah canımCanım bende görüyorum inşallah vardır çok erken yapmışsın 2 güne tekrarla istersen koyulaşabilir
Kız aman ağır bişeyler kaldırma kurban olayım yapma etmeElimde test olsaydııı ohoo çoktan başlardım gerçi 9 gün varken kaset test yaptım ahahahinşallah gerçek görüyoruzdur vardır annem taşınıyor bide temizlik yapıyoruz kasık ağrısı bel ağrısı zorluyor korkuyorum
Yoksaaa bebek mii kıız10 Eylül de test yapmıstımmcatlamw bardıbu test niye böyle anlamadım
Yok yok canım kaldırmıyorum hiç bişey oturduğum yerden yerleri telliyorumKız aman ağır bişeyler kaldırma kurban olayım yapma etmekolay gelsin canım kolaylıkla bitsin inşallah ❤ benim bugünden başlayasım var neyseki param yok çok şükür
Geldimbende yemekten sonra yazlık kışlık ayırcam sonra kız gelcek yemek ödev bulaşık imdaatt
Aaa bende öglenden bu yana seni düşünüyordum aceba noldu diyeKızlarrr birisi haber vermemi istemişti ama unuttum kullanıcı adını2 gün önce sağlık ocağında kan vermiştim 51 çıkmıştı bugün tekrar verdim onun sonucu daha çıkmadı ama bir de az önce devlet hastanesinde kan verdim onun sonucu çıktı ve 248miş. Çok heyecanlıyımm eğer kürtajdan kalma bir değer olsa 2 günde bu kadar yükselmezdi değil mi?
Mrb, kaç ay kullanmayı tavsiye ettiler athena ve advictor içinCok iyi yA haber et He ben extra advictor ve athena da içiyorum
Hatırlamazsın belki,temmuzda seninle ozelden konuşmuştuk gebelik belirtisi akinti falanKızlarrr birisi haber vermemi istemişti ama unuttum kullanıcı adını2 gün önce sağlık ocağında kan vermiştim 51 çıkmıştı bugün tekrar verdim onun sonucu daha çıkmadı ama bir de az önce devlet hastanesinde kan verdim onun sonucu çıktı ve 248miş. Çok heyecanlıyımm eğer kürtajdan kalma bir değer olsa 2 günde bu kadar yükselmezdi değil mi?
Ayy hadi inşallah sağlıkla ilerlesinKızlarrr birisi haber vermemi istemişti ama unuttum kullanıcı adını2 gün önce sağlık ocağında kan vermiştim 51 çıkmıştı bugün tekrar verdim onun sonucu daha çıkmadı ama bir de az önce devlet hastanesinde kan verdim onun sonucu çıktı ve 248miş. Çok heyecanlıyımm eğer kürtajdan kalma bir değer olsa 2 günde bu kadar yükselmezdi değil mi?
Merhaba kuzum istersen doktorun sayfasina yaza bilirsin,daha net cvp alman için, kişiden kişiye değişiyor kullanim şekliMrb, kaç ay kullanmayı tavsiye ettiler athena ve advictor için
Aaa bende öglenden bu yana seni düşünüyordum aceba noldu diye
Kız ne kurtajdan kalma bal gibi gebesin
Yaa hatırlıyorum evetHatırlamazsın belki,temmuzda seninle ozelden konuşmuştuk gebelik belirtisi akinti falan
Kürtaj olduğunu okuduğumda üzülmüştüm , çok şükür fazla bekletmeden mucizen geldi
inşallah çok teşekkür ederim, evet doktorum da kesin bir dille 1 ay sonra yeni bebekle geliceksin bana demişti bende keşke o kadar kolay olsa demiştim gülüpAyy hadi inşallah sağlıkla ilerlesindüşüklerden sonra 3 ay içinde hamile kalındığında sağlıklı olma ihtimali daha yüksekmiş. Allah yüzünü güldürsün canım kesin hamilelik bu
Bişi yok kuzum evdeyim disari cikmadim ama canim cok skldi evde yaa izliycek biseyde yok tv de skldim. Bi kahve sigara iceyim bariNoldu bebeğim
O zaman biraz daha bekle kuzum bata yakın yap daha kesin olsunİnşallah canım2 tane daha aynı testten var elimde tekrarlayacağım dün gece bide yumurta kokusundan falan öğürdüm hep bugünde öyle. 2 gün öncede ikiz bebeklere hamile olduğumu gördüm rüyaöda Allahım çokta heveslenmek istemiyorum ama çok heycanlıyım
Ay kuzum çok sevindim senin adına normalde iki katı artış iyi der doktorlar senin bebiş maşallah yaklaşık 5 katı artış göstermişKızlarrr birisi haber vermemi istemişti ama unuttum kullanıcı adını2 gün önce sağlık ocağında kan vermiştim 51 çıkmıştı bugün tekrar verdim onun sonucu daha çıkmadı ama bir de az önce devlet hastanesinde kan verdim onun sonucu çıktı ve 248miş. Çok heyecanlıyımm eğer kürtajdan kalma bir değer olsa 2 günde bu kadar yükselmezdi değil mi?
Öyleyim galibaAy kuzum çok sevindim senin adına normalde iki katı artış iyi der doktorlar senin bebiş maşallah yaklaşık 5 katı artış göstermişKürtajdan kalma değer değildir kuzum bal gibi hamilesin işteee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?