Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Şans eseri gördüm kız o bendim unutma adımı niye unutuyosun yükselmezdi bence ya kürtajdan kalma değermi var bilmiyorumda 2 günde bu kadar yükselmesi bence çok iyi bişey bildiğin hamilesiiinn

Son düzenleme:
Şans eseri gördüm kız o bendim unutma adımı niye unutuyosun yükselmezdi bence ya kürtajdan kalma değermi ver bilmiyorumda 2 günde bu kadar yükselmesi bence çok iyi bişey bildiğin hamilesiiinn
Aklıma geldin ama emin olamadım senin sorduğuna Evet hamileyim sanırım, inşallah sağlıklıdır

Gonalf ile ilk baslayisin mi yoksa daha oncede kullandin mi banada 300 yazdilar gunluk 37.5 la basladilar da bugun 1. Haftam ama dusuk geldi heralde daha 13mm olmus yumurta
Daha önce fostimon kullanmıştım 75 lik bir hafta boyunca hamile kalmıştım ama düştü gonalfı İlk kez kullanıyorum daha hafifmiş gibi geliyor gonalf fostimonla yumurtaların büyüdüğünü hissederdim ama bunun ha varlığı ha yokluğu

Hatırlıyorum seni çok sevindim tabiki hayır kürtaj gün gün düşüşe geçer onun etkisi geçmiş belli çok güzel yükselen bir hcg var ortada ayyy hayırlı olsun canım sağlıcakla gelişsin sağlıklı artışlar olsun inşallah

Aminn inşallah sağlıklıdır ve böyle devam eder

Ya ben yanlış düşünmemiştim o zaman ben de Klomen kullandım önceki aşılamalarımın hepsinde Hani onu içtiğim gün fark ediyordu böyle kasıklarım da sancı akıntı falan bu iğneyi olduğum 7 gün daha Bugün birazcık akıntı oldu o kadar ya dozunu düşük verdikleri için öyle ya da etkisi birazcık az

Hiç bilmiyorum doktor fostimonla gonalfa aynı diyor ama fostimon daha ileri yaşlarda veriyorlarmış

Bende duydum canım hic denemedim ama onu yaparken sanırım ovulasyonla da takip etmen lazım yumurtlamayi görünce birakmak lazim diye biliyorum

Ay yarım yamalak hatırlıyorum bu topicte geçenlerde biri daha yazdı bunu aşkoo ben hiç duymadım bikaç gün önce bahsedildi bundan uykulu okudum kimdi hatrlayamadm

Aşkım burda bi arkadaşımızda dün yazmıştı adını unuttum bulayım etiketliycem denemekten zarar gelmez bence ❤❤

icimdekisess konuya el at bebeğim bir❤

Bende duydum canım hic denemedim ama onu yaparken sanırım ovulasyonla da takip etmen lazım yumurtlamayi görünce birakmak lazim diye biliyorum
Anladım canım çok teşekkür ederim bakalım deneyeyim diye düşündüm de
Ay yarım yamalak hatırlıyorum bu topicte geçenlerde biri daha yazdı bunu aşkoo ben hiç duymadım bikaç gün önce bahsedildi bundan uykulu okudum kimdi hatrlayamadm
Ayyy demek deneyenler aramızda ay bende denemek istedim çok güzel şeyler okudum çünkü
Aşkım burda bi arkadaşımızda dün yazmıştı adını unuttum bulayım etiketliycem denemekten zarar gelmez bence ❤❤
Ayyyy tam benim olmadığım gün yazılmış dün çok mesaj birikmiş okuyamadım etiketlenenlere bakmıştım
icimdekisess konuya el at bebeğim bir❤
Ayyyy canım icimdekisess bana biraz bahsedebilir misin bu konudan kullandın mı faydasını gördün müüüü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…