- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #9.961
Şans eseri gördüm kız o bendimKızlarrr birisi haber vermemi istemişti ama unuttum kullanıcı adını2 gün önce sağlık ocağında kan vermiştim 51 çıkmıştı bugün tekrar verdim onun sonucu daha çıkmadı ama bir de az önce devlet hastanesinde kan verdim onun sonucu çıktı ve 248miş. Çok heyecanlıyımm eğer kürtajdan kalma bir değer olsa 2 günde bu kadar yükselmezdi değil mi?
Kolay gelsin asko. Ne yapcan yazlık kışlıkGeldimbende yemekten sonra yazlık kışlık ayırcam sonra kız gelcek yemek ödev bulaşık imdaatt
Aklıma geldin ama emin olamadım senin sorduğunaŞans eseri gördüm kız o bendimunutma adımı niye unutuyosun yükselmezdi bence ya kürtajdan kalma değermi ver bilmiyorumda 2 günde bu kadar yükselmesi bence çok iyi bişey bildiğin hamilesiiinn
Daha önce fostimon kullanmıştım 75 lik bir hafta boyunca hamile kalmıştım ama düştü gonalfı İlk kez kullanıyorum daha hafifmiş gibi geliyor gonalf fostimonla yumurtaların büyüdüğünü hissederdim ama bunun ha varlığı ha yokluğuGonalf ile ilk baslayisin mi yoksa daha oncede kullandin mibanada 300 yazdilar gunluk 37.5 la basladilar da bugun 1. Haftam ama dusuk geldi heralde daha 13mm olmus yumurta
Kızlarrr birisi haber vermemi istemişti ama unuttum kullanıcı adını2 gün önce sağlık ocağında kan vermiştim 51 çıkmıştı bugün tekrar verdim onun sonucu daha çıkmadı ama bir de az önce devlet hastanesinde kan verdim onun sonucu çıktı ve 248miş. Çok heyecanlıyımm eğer kürtajdan kalma bir değer olsa 2 günde bu kadar yükselmezdi değil mi?
Aminn inşallah sağlıklıdır ve böyle devam ederHatırlıyorum seni çok sevindim tabiki hayır kürtaj gün gün düşüşe geçer onun etkisi geçmiş belli çok güzel yükselen bir hcg var ortada ayyy hayırlı olsun canım sağlıcakla gelişsin sağlıklı artışlar olsun inşallah
Ya ben yanlış düşünmemiştim o zaman ben de Klomen kullandım önceki aşılamalarımın hepsinde Hani onu içtiğim gün fark ediyordu böyle kasıklarım da sancı akıntı falan bu iğneyi olduğum 7 gün daha Bugün birazcık akıntı oldu o kadarDaha önce fostimon kullanmıştım 75 lik bir hafta boyunca hamile kalmıştım ama düştü gonalfı İlk kez kullanıyorum daha hafifmiş gibi geliyor gonalf fostimonla yumurtaların büyüdüğünü hissederdim ama bunun ha varlığı ha yokluğu
Hiç bilmiyorum doktor fostimonla gonalfa aynı diyor ama fostimon daha ileri yaşlarda veriyorlarmışYa ben yanlış düşünmemiştim o zaman ben de Klomen kullandım önceki aşılamalarımın hepsinde Hani onu içtiğim gün fark ediyordu böyle kasıklarım da sancı akıntı falan bu iğneyi olduğum 7 gün daha Bugün birazcık akıntı oldu o kadarya dozunu düşük verdikleri için öyle ya da etkisi birazcık az
Bende duydum canım hic denemedim ama onu yaparken sanırım ovulasyonla da takip etmen lazım yumurtlamayi görünce birakmak lazim diye biliyorumAşkolar,Mucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ R raainbow Lale95 fnd_50 M Mavimiresl iyilikperisi92 M melek076 R Random3 G Gzmyts53 M Minicikfzt ve diğer canlarım Ya benim karşıma çok fazla bal çörek otu tarçın kürü çıkıyor hatta herkes ilk denediğim ay hamile kaldım diyor kızlar uygulayan yada duyan var mı aranızda? Birde adetin 2.günü başlanır diyor benim bugün 4.günüm sizce uygulasam mı?
SağlıklıdırAklıma geldin ama emin olamadım senin sorduğunaEvet hamileyim sanırım, inşallah sağlıklıdır
Ay yarım yamalak hatırlıyorum bu topicte geçenlerde biri daha yazdı bunu aşkoo ben hiç duymadım bikaç gün önce bahsedildi bundan uykulu okudum kimdi hatrlayamadmAşkolar,Mucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ R raainbow Lale95 fnd_50 M Mavimiresl iyilikperisi92 M melek076 R Random3 G Gzmyts53 M Minicikfzt ve diğer canlarım Ya benim karşıma çok fazla bal çörek otu tarçın kürü çıkıyor hatta herkes ilk denediğim ay hamile kaldım diyor kızlar uygulayan yada duyan var mı aranızda? Birde adetin 2.günü başlanır diyor benim bugün 4.günüm sizce uygulasam mı?
Gerçi her ilacın vücuda etkisi de farklı o bünyemizle de alakalı herhaldeHiç bilmiyorum doktor fostimonla gonalfa aynı diyor ama fostimon daha ileri yaşlarda veriyorlarmış
Aşkım burda bi arkadaşımızda dün yazmıştı adını unuttumAşkolar,Mucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ R raainbow Lale95 fnd_50 M Mavimiresl iyilikperisi92 M melek076 R Random3 G Gzmyts53 M Minicikfzt ve diğer canlarım Ya benim karşıma çok fazla bal çörek otu tarçın kürü çıkıyor hatta herkes ilk denediğim ay hamile kaldım diyor kızlar uygulayan yada duyan var mı aranızda? Birde adetin 2.günü başlanır diyor benim bugün 4.günüm sizce uygulasam mı?
Aşkolar,Mucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ R raainbow Lale95 fnd_50 M Mavimiresl iyilikperisi92 M melek076 R Random3 G Gzmyts53 M Minicikfzt ve diğer canlarım Ya benim karşıma çok fazla bal çörek otu tarçın kürü çıkıyor hatta herkes ilk denediğim ay hamile kaldım diyor kızlar uygulayan yada duyan var mı aranızda? Birde adetin 2.günü başlanır diyor benim bugün 4.günüm sizce uygulasam mı?
Sağol bebeğim kıslıkları çıkarttım ya gece ev çok soğuk oluyo donuyoruz beeKolay gelsin asko. Ne yapcan yazlık kışlık
Yarasın aşkoBişi yok kuzum evdeyim disari cikmadim ama canim cok skldi evde yaa izliycek biseyde yok tv de skldim. Bi kahve sigara iceyim bari
Ayy işlerim yarım kaldı deliriciğim aşkoBende öpü verrdim bana ödev deme alerjim tutuyor
Hepimize kolay gelsin kizlar ben ufaktan kaçayim 3dk wc keyfi yapip işe koyulayim
Allah için kaldırsan daha mı iyiydi ne (şaka tabiki)Yok yok canım kaldırmıyorum hiç bişey oturduğum yerden yerleri telliyorumbende valla son kuruşuma kadar testlere veriyorum ya
Anladım canım çok teşekkür ederim bakalım deneyeyim diye düşündüm deBende duydum canım hic denemedim ama onu yaparken sanırım ovulasyonla da takip etmen lazım yumurtlamayi görünce birakmak lazim diye biliyorum
Ayyy demek deneyenler aramızda ay bende denemek istedim çok güzel şeyler okudum çünküAy yarım yamalak hatırlıyorum bu topicte geçenlerde biri daha yazdı bunu aşkoo ben hiç duymadım bikaç gün önce bahsedildi bundan uykulu okudum kimdi hatrlayamadm
Ayyyy tam benim olmadığım gün yazılmış dün çok mesaj birikmiş okuyamadım etiketlenenlere bakmıştımAşkım burda bi arkadaşımızda dün yazmıştı adını unuttumbulayım etiketliycem denemekten zarar gelmez bence ❤❤
Ayyyy canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?