Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayy ne mutlu sana canım benim, Allah seni bekletmeden verdi darısı da bekleyen herkese olsun

Kuzum ben bu ay kullandım, eşimle birlikte yiyoruz günde 1 kere. Ama bizimki az daha karışık bal arı sütü polen propolis çörekotu zencefil zerdeçal

Sat 28 Ağustos-3 Eylül
Dögüm 28 gün

Bence dene kuzu bende cok duydum yumurtalara iyi geliyormuş

Kuzum ben bu ay kullandım, eşimle birlikte yiyoruz günde 1 kere. Ama bizimki az daha karışık bal arı sütü polen propolis çörekotu zencefil zerdeçal
Ayyy inşallah bu ay mutlu haberi alırsınız kuzum sizinki daha güzel bir karışımmış şifa olsun inşallah ya aslında 2.gün başlayın diyorlar ama bugün benim 4.günüm başlasam olmaz mı ki diğer ay mı denesem

Tabii ki de başla, illa ki faydası olacaktır. Ben zaten bağışıklık için destek olsun diye öyle almıştım. Hadi işe yarar inşallah tatlım veririz minnoş haberleri

Tabii ki de başla, illa ki faydası olacaktır. Ben zaten bağışıklık için destek olsun diye öyle almıştım. Hadi işe yarar inşallah tatlım veririz minnoş haberleri
Doğru diyorsun kuzum haklısın inşallah kuzum çok teşekkür ederiiimmm

Ne o kullanılan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…