Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
@Random3
@miresl
@sultansultan90
@Gzmyts53
Veziir

ve diger kizlaar selaaam naptiniz bakimm nasil gidyooor

Kız ben buralara çok giremiyorum artık yaa ara da bir girip etiket yapıldıysa cevap veriyorum. Bir ay sonra sınavım var o geçene kadar böyle sen napıyosun nasılsın özledim kız sende Bayadır yoktun nerelerdeydin
Bebeklerim napıyosunuz acabası @miresl Demgey3 @bitliKedi _Umutlu_Pozitif_ Veziir @Gzmyts53 ve diğer güzellerim❤❤
Aşkooo çok özledim lann anca girebildim yeni gördüm mesajını napıyon kız nasılsın

Aşko bende görmüştüm ama okumamıştım ben kür işlerine bulaşmadım henüz bilmemki yapanlar varsa bi yorum al istersen kuzum

Aaa kız sen nerelerdesin Ya gittin mi tam gidiyorsun he

İyiyim bebeğim sen nasılsın oturuyorum aşko napiyim dinlenmece bende çok özleduumm

Kız bu sayfamın uygulaması varmı varsa bilen yazsın bi bana her seferinde internetten girmek çok sıkıcı birde bildirimleri bakmadıkça göremiyorum

Ayy o da mı başlıyor neyse artık haftasonu mahkum ile onu internetden izlerim Yemek yedim ders çalışacam kısmetse Sen ne yapıyorsun
Bende bugün hazırlık için ilk ders vardı sınava hazırlık.yeniden başlamak çok ilginç geldi bitmiyor ki sınavın telaşesinde içimde bir bitsede rahatça Almanca öğrensem şuan kendimi sıkıştırıyorum sadece sınav odaklıymış gibi hazırlanmak (mecburinde olsa canımı sıkıyor ) hayırlısı

yeni mi başladın kursa benim 3. Hafta olacak bide ay sonu sınav yapacak bizi kendimizi değerlendirmek için biz istedik ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…