- 26 Aralık 2015
- 12.501
- 20.721
- 398
- 35
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #10.041
Canım ben onu ilk gebeliğimde hamile kalmaya çalışırken denemiştim ama olmamıştıAşkolar,Mucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ @raainbow @Lale95 fnd_50 M Mavimiresl @iyilikperisi92 M melek076 @Random3 @Gzmyts53 @Minicikfzt ve diğer canlarım Ya benim karşıma çok fazla bal çörek otu tarçın kürü çıkıyor hatta herkes ilk denediğim ay hamile kaldım diyor kızlar uygulayan yada duyan var mı aranızda? Birde adetin 2.günü başlanır diyor benim bugün 4.günüm sizce uygulasam mı?
Sol kasığım batıyobugünün boş olması lazım şeytan dürtüklüyo
Yaa adı ne ki
sağol canım
Ayy aşko benim geçen gün öyle oldu işte ama evin içi soğuk oluyo kuzum ya bütün gün evde uzun kolluyla dolaştım normalde evin içi ateş eder ama bi kaç gündür soğukAhahaha boş bırak aşko yarın devamm
Benimde ayaklarım Demir gibi havadan desem aksine havalarda bayağı ısındı çok sıcak ama ayaklarım soğuk
Ben de bilmiyorum mükemmel kadınlar kulübü diye bi uygulama var o mu acaba şimdi baktım ama indirip deneyemedim telefonumda yer yokYaa adı ne ki
sağol canım
Kuzum netten giriyosun ya sol üst köşeye tıkla en alta in reklamı aşağı indir o rn alt köşede uygulamayı kur var tıkla indir soran kızlarıda etiketlersin bebeğim nick leri unuttumYaa adı ne ki
sağol canım
Ayy aşko benim geçen gün öyle oldu işte ama evin içi soğuk oluyo kuzum ya bütün gün evde uzun kolluyla dolaştım normalde evin içi ateş eder ama bi kaç gündür soğukterliksiz fayans olan yerlere basma hatta terliksiz corapsız gezme bebeğim
Kanka galiba regle hazirlaniyo vucudum. Sancılarım var rahimdeTabikide çok önemli hemde
Hee olablir bebeğim ölçsene biYok aşko hep terlik giyiyorum üstüm askılı o derece sıcak sadece ayaklarım soğuk oda bugün galiba vücut ısım yükseldi çünkü benim ateşim çıkınca da ayaklarım buz gibi oluyor
Hee olablir bebeğim ölçsene bi
Bende de dün ekşın olmuştuAşkişkolar bişey sorcam size benim ekşından sonraki gün akıntım neredeyse sıfır oluyo ya sizde de oluyo mu @Demgey3 M Mavimiresl_Umutlu_Pozitif_ @Random3 @bitliKedi @Gzmyts53 @Veziir @mucizeyimben M melek076 ❤❤ höö bütün topiği etiketledim nerdeyse etiketleyemediğim kızlar üşeniyorum daha fazla etiketlemeye bakıverin gari bana bir❤❤
Çok şükür bekliyorum batıİyiyim kuzum şimdi sen nasılsın
Yok canım b1 bitti ama sınava hazırlık için ders alıyorum o tarihte ben türkiyedeydim o dersleri alamadım çok ayrı bir ders değil sınav pratiği yapmak için.ay sonu almanyada yaşam İle alakalı ders başlayacak uyum dersi ve sonrada onun sınavı olacakyeni mi başladın kursa benim 3. Hafta olacak bide ay sonu sınav yapacak bizi kendimizi değerlendirmek için biz istedik ama
Benimki temenni belki döllendi Rahime gidiyor öyle düşündümKız daha 13 ünde yumurtladım galiba ne çabukacaba çatlamamıdır bilemedim
Ben kür yapsam adetim bile etkilenirAy sen deyince korktum aşko yapasım kaçtıneden ki bebeğim
Ayyy hadi inşallahAklıma geldin ama emin olamadım senin sorduğunaEvet hamileyim sanırım, inşallah sağlıklıdır
Bn ede bu kadar köklü bir kanalın uygulaması olmalıYok bende çok baktım ama yok bencede kadınlar kulübü uygulaması yapılmalı
Adını yazsana kullanalımEvet uygulaması varmış ama ben de netten girmeye alıştım
Kız hiç bir şey anlamadım yazdığından yamuk yümük harfler anlaşılır yazsana kurtar bizi hadi yaaaKuzum netten giriyosun ya sol üst köşeye tıkla en alta in reklamı aşağı indir o rn alt köşede uygulamayı kur var tıkla indir soran kızlarıda etiketlersin bebeğim nick leri unuttum
Kuzum netten giriyosun ya sol üst köşeye tıkla en alta in reklamı aşağı indir o rn alt köşede uygulamayı kur var tıkla indir soran kızlarıda etiketlersin bebeğim nick leri unuttum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?