Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sonradan gördüm ve evet iyi geliyor uygula ben onu nasıl unuttum diye şuan kendimi sorguluyorum
Evet kuzum valla uygulamaya başladım bugün akşam yedim bir tatlı kaşığı
Aşko bende görmüştüm ama okumamıştım ben kür işlerine bulaşmadım henüz bilmemki yapanlar varsa bi yorum al istersen kuzum
Ahahahha ben bulaştım an itibariyle aşko akşam yedim bir tane aynen kuzum var mı diye sordum ama herkes duymuş genelde

Kis mist olur kac gün sürüyor Muş
Kuzum normalde 2.gün başlayıp 12.gün bitiyormuş ama ben bugün başladım inşallah olmaz ya ihtimali de var galiba
Mucizemmm16 Demgey3 M mucizeOldu @Lale95 napıyosunuz aşkolar ben Camdaki kız başlıyor ona bakıcam şimdi uzun zaman sonra tvlere geri dönüş
Aşkolar maç varmış benim tv yi de koca ele geçirdi bende şöyle uzanayım demiştim uyuyakalmışım siz neler yapıyorsunuz

Ben devam aşko sizi bitsin yarım saate biter sonra keşına havuç yedim iki tane

Bence başla yarın 1 hafta yaparsın sonra bırakırsın belki bi faydası olur sonuçta zararı yok 4.günündeyim yazmışsın ondan dedim
Canım çok teşekkür ederim cevapların için akşam bir tatlı kaşığı yiyerek başladım bende aynen 1 hafta yaparım diye düşünüyorum ama inşallah kist oluşturmaz o yönden korktum biraz olmadı çatlaması için bende soğan kürü yaparım bu kürden sonra

Kuzum birazcik sabret bel agrilarin hafifleyecek epey. Bu biraz tutunmayla ilgili sanirim. Benim cok sukur azaldi. Ama ben bayaa dinleniyorum surekli uyuyorum onun da etkisi var. Asla yorma kendini bel agrina ilac gibi gelecek
Ay şimdi aklımda o vardı iki gündür pembeli akıntı ve yoğun beyaz akıntı var doktor olacağını söylemişti pembe kanamanın. Çok özel ders isteyen var okuldan sonra onları versem mi diyorum ama bu kadar yorgunluk bebeğe zarar verir diye korkuyorum

Aşko benim geçen ay öyle oldu ya kupkuruydum hatta çok değişik gelmişti normalde olmazdı normal yani kuzum bazen olabiliyor kötü birşey yoktur

Gezen yine geziyor da inşallah biz de öyle oluruz beyaz akıntın var mı? O bi canımı sıkıyor her gün her gün sıkıldım artık

Anladım canım çok teşekkür ederim Mfk kullanıyorsan onlar yeterlidir kuzum inşallah bu ay güzel haberler alırız Bakalım bende yemeye başladım inşallah faydası olur

Reklamı aşağı indiriyorum bende öyle bir yazı çıkmıyor Ya
Google chrome dan giriyorum ben siteye bende görünüyo
Rica ederim canım ne demek her zaman sorularınız olursa bildiğim kadarıyla tecrübelerim kadarıyla cevaplarım ben çok giremiyorum kaçırıyorum çoğu mesajı ama arada bakıyırum görürsem bildiğim şey olursa cevaplarım istersen ovulasyon testleriyle takip et daha emin olursun gününü de bilirsin soğan kürü de düşük yapabiliyo dikkatli olmak lazım

Ya aşko dekolte-kadınlar kulübü adında bi uygulama var ama bence o değil diye düşünüyorum
Bakayım bi
Ben de bilmiyorum mükemmel kadınlar kulübü diye bi uygulama var o mu acaba şimdi baktım ama indirip deneyemedim telefonumda yer yok
onarsa bakim
Kuzum netten giriyosun ya sol üst köşeye tıkla en alta in reklamı aşağı indir o rn alt köşede uygulamayı kur var tıkla indir soran kızlarıda etiketlersin bebeğim nick leri unuttum
burada bakim

Teşekkür ederim kuzum sağol Ovu testi kullanacağım kuzum adet bitince havuçta aslında çatlamaya yardımcı oluyor olmadı onu yerim kuzum düşük tehlikesini bilmiyordum

Aaa evet biliyorum 300 soruluk bi testmiş. Kolay gelsin canım zoru atlatmışsın bana göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…