- 13 Temmuz 2020
- 1.678
- 1.903
- 83
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #10.021
Evet canım ben de ilk kullandığım ay hamile kaldım adetin 2.günü başladım 10 gün boyunca sabah akşam 1 tatlı kaşığı yedim ovulasyon testiyle de takip ediyodum 2.çizgi koyulaştı 3 gün koyu kaldı ben de acaba çatlamayacak mı olgunlaşan yumurta diye 3 gün de soğan kürü yaptım çatlaması için sonra baktım çizgi silikleşti zaten gün aşırı ilişki oluyodu çatlamadan sonra 1 hafta yine gün aşırı devam ettik benim geç döllenme olmuş o yüzden geç öğrendim hamile kaldığımı çatlamadan 1 ay sonra öğrendim 900 lerdeydi betaAnladım canım çok teşekkür ederim bakalım deneyeyim diye düşündüm de
Ayyy demek deneyenler aramızda ay bende denemek istedim çok güzel şeyler okudum çünkü
Ayyyy tam benim olmadığım gün yazılmış dün çok mesaj birikmiş okuyamadım etiketlenenlere bakmıştım
Ayyyy canımicimdekisess bana biraz bahsedebilir misin bu konudan kullandın mı faydasını gördün müüüü
Kız daha 13 ünde yumurtladım galiba ne çabukİnşallah bebektir
Evet uygulaması varmış ama ben de netten girmeye alıştımBende netten giriyorum öyle bişey mi var
Bişeyler atıştırıyorum aşko napiyim tv benim kız tarafından esir alınmış durumdabakamıyorum camdaki kıza
Bence başla yarın 1 hafta yaparsın sonra bırakırsın belki bi faydası olur sonuçta zararı yok 4.günündeyim yazmışsın ondan dedimAşkolar,Mucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ @raainbow @Lale95 @fnd_50 M Mavimiresl @iyilikperisi92 M melek076 R Random3 G Gzmyts53 @Minicikfzt ve diğer canlarım Ya benim karşıma çok fazla bal çörek otu tarçın kürü çıkıyor hatta herkes ilk denediğim ay hamile kaldım diyor kızlar uygulayan yada duyan var mı aranızda? Birde adetin 2.günü başlanır diyor benim bugün 4.günüm sizce uygulasam mı?
Kız bu sayfamın uygulaması varmı varsa bilen yazsın bi bana her seferinde internetten girmek çok sıkıcı birde bildirimleri bakmadıkça göremiyorum
Ayy o da mı başlıyor neyse artık haftasonu mahkum ile onu internetden izlerimYemek yedim ders çalışacam kısmetse Sen ne yapıyorsun
Sağol aşko teşekkür ederimAyyy ben sana özet geçerim aşko
Oldum ama ağrıdan öldürdüm her ay dört dönerdim gün sonu hastanede biterdi şuan hiç ağrı yok ve çok az gidiyoYok benim gözler sorunlu galiba yine bir gölge gördüm birinci attığındaolmadın dimi adet Allah Allah bekle bakalım nasipte ne varda o olsun canım
Oldum ama ağrıdan öldürdüm her ay dört dönerdim gün sonu hastanede biterdi şuan hiç ağrı yok ve çok az gidiyo
İyiyim kuzum şimdi sen nasılsın
Evet benim de öyle. Zaten genelde yoğun akıntım olmaz benim, hamileyken bile olmadıAşkişkolar bişey sorcam size benim ekşından sonraki gün akıntım neredeyse sıfır oluyo ya sizde de oluyo muDemgey3 M Mavimiresl _Umutlu_Pozitif_ R Random3 bitliKedi G Gzmyts53 Veziir M mucizeOldu M melek076 ❤❤ höö bütün topiği etiketledim nerdeyse etiketleyemediğim kızlar üşeniyorum daha fazla etiketlemeye bakıverin gari bana bir❤❤
Hee anladım beybisiBak Çalışkan arıo zaman 11,12 dolu 13 boş, 14.15.dolu olacak
Aşkısı şöyle ki, uygulamalarda bile yumurtlamadan önceki birkaç günü yüksek doğurganlık gösterir çünkü çatladığında yumurtanın canlı kalma süresi herkese göre değişir. Önemli olan çatlamaya kadar içeride mümkün olduğunca sperm toplamaktır. Zaten bu meretler çok yol katediyor. Öncesinde ne kadar çok sayı, o kadar çok şans
Yüzde kaç ileri hızlı kuzum? Bizim %20, çok yüksek değil ama benim tedavi olduğum zamanlar hep doktorlar gün aşırı dedi ama olmadı, aşılama bile tutmadı ama biz bu şekilde ilişkiye girdiğimiz ilk ay doğal hamile kaldım ben. Doktorlar herkese ezbere konuşuyor bence
Benimde öyle aman aman olmaz kuzum bi işte bu dönemlerde artıyo onuda anlayamıyorum dıkşınlar yüzündenEvet benim de öyle. Zaten genelde yoğun akıntım olmaz benim, hamileyken bile olmadı
Aşkişkolar bişey sorcam size benim ekşından sonraki gün akıntım neredeyse sıfır oluyo ya sizde de oluyo muDemgey3 M Mavimiresl _Umutlu_Pozitif_ R Random3 bitliKedi G Gzmyts53 Veziir M mucizeOldu M melek076 ❤❤ höö bütün topiği etiketledim nerdeyse etiketleyemediğim kızlar üşeniyorum daha fazla etiketlemeye bakıverin gari bana bir❤❤
Kimseye göndermediyseniz bana yollar mısınız ücretliKızlar gynoseed jel kaldı elimde 6 tane isteyen varsa gönderebilirim
Tamam bekliyoringBazen öyle oluyor aşko ama buna yarın cevap vereyim akıntım şuan var yarın olcak mı bakalım
Sol kasığım batıyoBazen öyle oluyor aşko ama buna yarın cevap vereyim akıntım şuan var yarın olcak mı bakalım
Yaa adı ne kiEvet uygulaması varmış ama ben de netten girmeye alıştım
sağol canımKolay gelsin canısıbende izliyorum reklama girdi şimdi buraya geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?