Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Daha iyi misin kuzum ❤ hersey yoluna giricek eminim sadece sakin kalıp sakin kararlar al olur mu bebeğim seni seviyoruz ❤❤

3 yıllık evliyiz kuzum

Canım ne güzel yazmışsın çok teşekkür ederim umarım dediğin şeyler olmuştur ve anlık bir şekilde öyle demiştir
Üzme canını ama ona da zaman ver olur mu onun zaman ihtiyacı var ona bunu tanı ve kendinde dinlendiğini düşün sonra halledebilirsiniz bu durumu çok kolay şekilde

Oyyy kuzum benim kıyamam sana ben ya tamam tamam üzmeyelim seni hiç
Kesinlikle doğru söylüyorsun kuzum hiç bir zamanda akıl sır ermeyecek Dün gece düşündüm zaten kuzum baktım ben çok kaptırmışım kendimi bebek için gereksiz gibi hissettim Biz kadınlar bence çok ince detaylı düşünüyoruz ondan böyle kırılıyoruz
Çok teşekkür ederim bebeğim bir anlık sinirle söylediğine inanmak istiyorum bakalım konuşacağım hakkımızda hayırlısı olsun

Evet onuda çok duydum arada öyle oldu da bakalım kısmet
Sen sabah yaptın mı ben yapmadım şimdi yapsam akşama yine yapsam çok mu olur yoksa çatladı ya biraz tüpte ilerlemesine müsade mi etsem yumurtama bilemiyorum bu ikilem beni delirtiyor tamam 24 saat yaşıyor yumurta ama ay kıyamam yorulmasın diye ne yapacağımızı şaştık

Kız aşko kız ya ben gece görünce uykum kaçtı kalktım sigara kahve yaptım valla sonra da hiç yatamadım uçuğu büyüyo sokma bizi strese bebeğim Demgey3

Olsun canısı sen iyi ol yeter ki uykular önemli değil Dobarlağnn
Sizler için dobarlandım aşkooo siz de olmasanız nasıl toparlanırım Hepiniz çok değerlisiniz
Daha iyi misin kuzum ❤ hersey yoluna giricek eminim sadece sakin kalıp sakin kararlar al olur mu bebeğim seni seviyoruz ❤❤
iyiyim kuzum iyiyim gerçekten inşallah kuzum sakinim ve konuşacağım inşallah Bende sizleri çok seviyorum iyi ki varsınız kuzum
Üzme canını ama ona da zaman ver olur mu onun zaman ihtiyacı var ona bunu tanı ve kendinde dinlendiğini düşün sonra halledebilirsiniz bu durumu çok kolay şekilde
Kesinlikle haklısın kuzum zaman bizim ilacımız olabilir bakalım hayırlısı olsun inşallah teşekkür ederim kuzum desteğin için

Kız aşko kız ya ben gece görünce uykum kaçtı kalktım sigara kahve yaptım valla sonra da hiç yatamadım uçuğu büyüyo sokma bizi strese bebeğim Demgey3
Ay kızlar ya valla kusura bakmayın ama dün gerçekten kötü bir gündü ve bunu yapmam gerektiğini düşünüyordum yoksa sizi üzmek ister miyim bebeklerim

Çok şükür iyi olmana cok sevindim kuzum biraz daha geçsin daha iyi olacaksın ❤❤ ben öküz gibi uyumuşum valla aşko

Sende iyi ki varsın kuzum ❤❤ iyi ki burdayız iyi ki varız ❤❤❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…