- 28 Mayıs 2022
- 2.604
- 2.785
- 83
- 37
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #11.521
Ay inşallah bata 13 gün varYada senin bata kaç var döşendiği için artan pregestron yapabilir bu tarz akıntılar öyle işte aklıma bunlar geliyor
valla bilemiyorm ki eşimde diyor hallendin mi senKuzum bilemedim ki ne kadar var adetine yumurtan falan belki çatlamış olabilir mi?
Yoksa sen mi bana hallendin deseydin aşkoAy inşallah bata 13 gün var
valla bilemiyorm ki eşimde diyor hallendin mi senay yok dedim gece fitil koydum baya geçti hissettim ama bu kadar değildi sabah ıslaktı baya rüya bile görmedim yaaa hem benim öyle rüyalarım yok
Kız çok var baya o nedenle olası bir yumurtlamanın sıvısı olma ihtimali yüksek değerlendirdin ya o yumurta bir sıvıdan çıkıyor o sıvı karın boşluğuna akıyor o olabilirAy inşallah bata 13 gün var
valla bilemiyorm ki eşimde diyor hallendin mi senay yok dedim gece fitil koydum baya geçti hissettim ama bu kadar değildi sabah ıslaktı baya rüya bile görmedim yaaa hem benim öyle rüyalarım yok
çok güldüm ya hallendin m nedir öyle adamların aklı fikrine bak sen yaaa havadan nem kapıyorlar hazırlar hemenAy inşallah bata 13 gün var
Ama döngü günüm 28 günde bir başlıyorAşko senin bat 27 değil miydi nasıl 5 gün kalıyor ben 21. Gün yumurtlama gördüm geç adet olcam bugün bitti değerlendirmeler beklemedeyim artıkın
Benım döngü 28 sen başlıyorBenimde 5 gün görünüyor ama ben erken yumurtladim yine 3 günüm var tahmin
Ay hadi güzel haberler gelsin insBende hala baş ağrısı devam ediyor
Onun haricinde çok tuhaf bir akıntım var kendimden tanımadığım
Başka da belirtim yok
Dişin geçti mi senin aşko evet düzensiz uyku baş ağrısı yapıyorAşko bende ezan okunuyordu uykuya dalabildimsonrada afedersin hayvan gibi uyumuşum başım çok ağrıyo
Ahahaha şapşik şey seniYa çen dıkşınlandın mi çençok keyiflendim suan da
Geçti gibi aşkım çok ağrımıyo dün göre çok çok iyiDişin geçti mi senin aşko evet düzensiz uyku baş ağrısı yapıyor
Farkettim onu ahahahaYaa yirim bunu dün kaçırmışım aşko dıkşınlanmaya gidince
Ahahaha şapşik şey senievet bitirdik şükür Allahım tuttursun inşallah
Batı bekleyecek misin erken test perileri gelmiyor muAma döngü günüm 28 günde bir başlıyor
Ne kusuru aşko hayat asla dört dörtlük gitmez bişeyler olur, bişeyler istediğimiz gibi olmaz derken iniş çıkış yokuş böyle giden bir hayattayız sen iyi ol gerisi hallolurAy kızlar ya valla kusura bakmayın ama dün gerçekten kötü bir gündü ve bunu yapmam gerektiğini düşünüyordum yoksa sizi üzmek ister miyim bebeklerim
İyi günler canim nasılsin?kendine geldinmi? baş ağrısı filan ?Günaydın kızlarnasılsınız bakalım
Umarım iyisinizdir
Ben biraz daha iyi oldum bugün ayaktayım en azından
Hastalanmadan önce de başlayan baş ağrısı devam ediyor
Bata son 6 gün ve başka belirt de yok
Siz ne yapıyorsunuz ne durumdasınız
Ginnys @miresl M mucizeOldu Mucizemmm16 Lale95 @Random3 @raainbow @loirily @Safiye19 _Umutlu_Pozitif_ ve unuttuklarım
Kız neyi fark ettim benim adım yok ya buradaaa.. anam batım yok diye niye yazmadın bat yazmaAşkolar sürekli topik topik gezmekten sıkıldık burası artık bizim kalıcı topiğimiz burda her zaman birlikte olalımgüzel bekleyişlerimizi haberlerimizi burda birbirimize verelim. Sizi seviyorum ❤
@venevv @miresl @Veziir @Cgh_Umutlu_Pozitif_ M mucizeOldu @Random3 iyilikperisi92
@mehrunnisa 3 Eylül
@mia3537 6 Eylül @zeynepmuh 7 Eylül @Safiye19 7 Eylül @fnd_50 13 Eylül @fatsek 13 Eylül @Lockaw 16 Eylül @Aden2023 17 Eylül @mavilihayat00 18 Eylül @ad000 20 Eylül @Ardnlina 21 Eylül @ecevekedileri 22 Eylül @Cgh 23 Eylül @partalina_ 25 Eylül @miresl 26 Eylül @caca3344 27 Eylül iyilikperisi92 27 Eylül _Umutlu_Pozitif_ 27 Eylül @melek076 24 Eylül Lale95 28 Eylül @Random3 28 Eylül @sevdaluk1911 30 Eylül @Sevgicik 30 Eylül @Marget-harry 1 Ekim M mucizeOldu 1 Ekim @Emine Ozcan 2 Ekim Mucizemmm16 3 Ekim @Veziir 4 Ekim @Sevm57 6 Ekim @Marulkafakz 7 Ekim @My_Moonlight06 8 Ekim @Demgey3 10 Ekim @1fafeyla 10 Ekim @Minicikfzt 11 Ekim @Fang 11 Ekim
Bu liste problemli birazKız neyi fark ettim benim adım yok ya buradaaa.. anam batım yok diye niye yazmadın bat yazma
Yok canım vardın bende geçen silinmiştim yanlışlıkla düzenleme yaparken siliniyormuşKız neyi fark ettim benim adım yok ya buradaaa.. anam batım yok diye niye yazmadın bat yazma
AhahahaBu liste problemli birazdüzenleme yapsa bile bazen kendi kendine siliniyor isimler topik ismi gibi listemizde gezinemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?