Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yada senin bata kaç var döşendiği için artan pregestron yapabilir bu tarz akıntılar öyle işte aklıma bunlar geliyor
Ay inşallah bata 13 gün var
Kuzum bilemedim ki ne kadar var adetine yumurtan falan belki çatlamış olabilir mi?
valla bilemiyorm ki eşimde diyor hallendin mi sen ay yok dedim gece fitil koydum baya geçti hissettim ama bu kadar değildi sabah ıslaktı baya rüya bile görmedim yaaa hem benim öyle rüyalarım yok

Yoksa sen mi bana hallendin deseydin aşko kuzum fitil ne için belki ondan olmuştur

Kız çok var baya o nedenle olası bir yumurtlamanın sıvısı olma ihtimali yüksek değerlendirdin ya o yumurta bir sıvıdan çıkıyor o sıvı karın boşluğuna akıyor o olabilir

çok güldüm ya hallendin m nedir öyle adamların aklı fikrine bak sen yaaa havadan nem kapıyorlar hazırlar hemen

Ay kızlar ya valla kusura bakmayın ama dün gerçekten kötü bir gündü ve bunu yapmam gerektiğini düşünüyordum yoksa sizi üzmek ister miyim bebeklerim
Ne kusuru aşko hayat asla dört dörtlük gitmez bişeyler olur, bişeyler istediğimiz gibi olmaz derken iniş çıkış yokuş böyle giden bir hayattayız sen iyi ol gerisi hallolur

İyi günler canim nasılsin?kendine geldinmi? baş ağrısı filan ?
Şükür iyiyim oğlanı yüzme dersine götürdüm oturdum bekliyorum, sen napiyon?

Kız neyi fark ettim benim adım yok ya buradaaa.. anam batım yok diye niye yazmadın bat yazma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…