- 10 Ağustos 2021
- 5.751
- 4.507
- 103
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #11.701
Hey hey hey sen yalnız değilsin ben burdayım bende varımBen seni çok iyi anlıyorum
Bende sabah albümleri karıştırırken hüngür hüngür ağladım kendi kendime
O zamanlar şimdi kadar yalnız değildim
İşte insanız hayatta ne olacağı belli olmuyor
Evet aşkoHeeeh bir şekerimiz eksikti zaten onuda tamamlarızkuzum baktırırım böyle devam ederse bi kaç sene önce baktırmıştım düşük çıkmıştı ama tabi açlık tokluk ayrı ayrı bakılmadı
Ohhh aalaaAşkolar dinleniyorum bende bol bol
İyi oldum ya ayaktayım
Sağol sorduğun için
Sen nasılsın
Maşallahımız var beEvet aşkoyok yok bizde )))
Evet aç tok şekilde, insulin direncine de debaktır
Ah canim benim üzülme nolur,biz burda ne için varız?ne zaman daraldın, canın sıkıldı yazın içinizi dökün vallahi rahatlarsınızBen seni çok iyi anlıyorum
Bende sabah albümleri karıştırırken hüngür hüngür ağladım kendi kendime
O zamanlar şimdi kadar yalnız değildim
İşte insanız hayatta ne olacağı belli olmuyor
Hava değişimlerine o da yenik düştü garibim yaaYa galiba kedim hastakafayı yiyorum veterinere de götüremiyorum şuan da param yok kafayı yiycem gerçekten yattığını gördükçe kahroluyorum
Of benimxe cok olur yaa bence strestenBazen benimde ağrıyo ağlayinca neden oluyo bilmiyorum ama
Ya zaten siz de olmasaniz ne yapardik cok bunaliyor insan hele gebelik konularini hic kimseyle konuşamıyoruzAh canim benim üzülme nolur,biz burda ne için varız?ne zaman daraldın, canın sıkıldı yazın içinizi dökün vallahi rahatlarsınız
Childdevelopment sende öyle canim, yaşadığın yerde yalnız ola bilirsin ama biz hep buradayiz
Yaa sürekli uyuyo yavrumHava değişimlerine o da yenik düştü garibim yaa
Olabilir kuzum belkideOf benimxe cok olur yaa bence stresten
Evet canim çünki burda bir-birimizi anlıyoruz, kötü oldugumuzda elimizden gelen desteği veriyoruz toparlanmak içinYa zaten siz de olmasaniz ne yapardik cok bunaliyor insan hele gebelik konularini hic kimseyle konuşamıyoruz
Ah kuzum ne desem kiYa galiba kedim hastakafayı yiyorum veterinere de götüremiyorum şuan da param yok kafayı yiycem gerçekten yattığını gördükçe kahroluyorum
AhahahhaBen ekşına alıştım aşko düzeni tutturdum gidiyordu bitince boşluğa düştüm galiba ahahaha
Bende çok anlamıyorum kuzum zaten ama normalinden çok farklı davrandığı için anlıyorum sürekli uyuyo yerinden hiç kalkmıyo kalksada gelip ya kucağıma oturuyo yada yatağının başına götürüyo çok sinirim bozuldu yaAh kuzum ne desem kikediden de pek anlayişim yok ki
Ahahah doğru kuzum duygusal bir geçiş arada bence erkeklerde regl oluyor ve o dönem psikolojisini yaşıyorBen demiştim duygusal geçiş diyeeeEn yakın zamanda bebiş haberi de bekliyoruz
Bende örgüyü biliyorum eskiden hep örerdimNe güzel biliyosan iki ters bi düz kafan dağılırdı beklemek çok sıkıcıulan benim ne zaman içimden oturup örgü örmek gelse gebeydim püü şimdide geliyo ama değilim
Belki mevsim değişikliyinden ola bilirmi öyle?Bende çok anlamıyorum kuzum zaten ama normalinden çok farklı davrandığı için anlıyorum sürekli uyuyo yerinden hiç kalkmıyo kalksada gelip ya kucağıma oturuyo yada yatağının başına götürüyo çok sinirim bozuldu ya
İnşallah zaman hızlıca akarAhahahhaaşko tatile gideceksin ya orda zaman geçer geldiğinde de hemen test yaparsııınnn
Çok geçmiş olsun kuzum banada çok iyi geliyo❤ o baş ağrısı gözlerin yorulduğu için bebeğim gözlerine baktırdın mı hiç bi ara bende de oluyodu inat ede ede geçirdimBende örgüyü biliyorum eskiden hep örerdim
Yegenime,ogluma bereler,hırkalar ,patikler ohoo neler neler
Sonra baş ağrısı tutdu beni biraz örgü yapan kimi o kadar şiddetli ağrım olurduki devam edemezdim
Ama çok iyi geliyordu bana sinirlerimi yatiştiriyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?