Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben seni çok iyi anlıyorum
Bende sabah albümleri karıştırırken hüngür hüngür ağladım kendi kendime
O zamanlar şimdi kadar yalnız değildim
İşte insanız hayatta ne olacağı belli olmuyor
Hey hey hey sen yalnız değilsin ben burdayım bende varım valla burnumun direği sızladı ağladım diyince etme kendine ağlama çok üzülüyorum böyle duyunca

Evet aşkoyok yok bizde )))
Evet aç tok şekilde, insulin direncine de debaktır

Ben seni çok iyi anlıyorum
Bende sabah albümleri karıştırırken hüngür hüngür ağladım kendi kendime
O zamanlar şimdi kadar yalnız değildim
İşte insanız hayatta ne olacağı belli olmuyor
Ah canim benim üzülme nolur,biz burda ne için varız?ne zaman daraldın, canın sıkıldı yazın içinizi dökün vallahi rahatlarsınız
Childdevelopment sende öyle canim, yaşadığın yerde yalnız ola bilirsin ama biz hep buradayiz

Ya zaten siz de olmasaniz ne yapardik cok bunaliyor insan hele gebelik konularini hic kimseyle konuşamıyoruz

Ya zaten siz de olmasaniz ne yapardik cok bunaliyor insan hele gebelik konularini hic kimseyle konuşamıyoruz
Evet canim çünki burda bir-birimizi anlıyoruz, kötü oldugumuzda elimizden gelen desteği veriyoruz toparlanmak için
Mesela ben dün çok kötüydüm ilaçlarimi bile içmedimm
Ama akşam kizlar sağolsun beni kendime getirdiler onlar olmasaydi ben bat gününe kadar somurtgan gibi gezerdim

Ah kuzum ne desem kikediden de pek anlayişim yok ki
Bende çok anlamıyorum kuzum zaten ama normalinden çok farklı davrandığı için anlıyorum sürekli uyuyo yerinden hiç kalkmıyo kalksada gelip ya kucağıma oturuyo yada yatağının başına götürüyo çok sinirim bozuldu ya

Ne güzel biliyosan iki ters bi düz kafan dağılırdı beklemek çok sıkıcı ulan benim ne zaman içimden oturup örgü örmek gelse gebeydim püü şimdide geliyo ama değilim
Bende örgüyü biliyorum eskiden hep örerdim
Yegenime,ogluma bereler,hırkalar ,patikler ohoo neler neler
Sonra baş ağrısı tutdu beni biraz örgü yapan kimi o kadar şiddetli ağrım olurduki devam edemezdim
Ama çok iyi geliyordu bana sinirlerimi yatiştiriyordu

Belki mevsim değişikliyinden ola bilirmi öyle?

Çok geçmiş olsun kuzum banada çok iyi geliyo❤ o baş ağrısı gözlerin yorulduğu için bebeğim gözlerine baktırdın mı hiç bi ara bende de oluyodu inat ede ede geçirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…