- 7 Nisan 2022
- 3.337
- 2.956
- 53
- 30
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #11.721
Hiç kuzum dinlenme saatimCanlarımmmm ne yapıyorsunuzNasılsınız nasıl gidiyor
Eve geçiyorum aşko sen napıyosunCanlarımmmm ne yapıyorsunuzNasılsınız nasıl gidiyor
Muayene den ücret almıyorlar ama ilaclar cok pahalı ya ssk falan da ödemiyorYaa sürekli uyuyo yavrumhava değişimi olsa keşke sanırım enfeksiyon var ama tam olarak nesi var anlayamıyorum bi halini çaresini bulup götürücem bakalım ne diyecekler
Bilmiyorum ki kuzum veterinere götürdüğümde anlıycam ne olduğunu inşallah öyledir de bişeyi yoktur ayy dayanamam bişey olursaBelki mevsim değişikliyinden ola bilirmi öyle?
Alıyolar aşko 200 küsür hemde burda öyleymişMuayene den ücret almıyorlar ama ilaclar cok pahalı ya ssk falan da ödemiyor
Evet canim gözlerimde sorun yok ,ablam göz ameliyatı olunca korkup bende muayene olmuştum sorun yok çok şükürÇok geçmiş olsun kuzum banada çok iyi geliyo❤ o baş ağrısı gözlerin yorulduğu için bebeğim gözlerine baktırdın mı hiç bi ara bende de oluyodu inat ede ede geçirdim
Ben eskiden böyle değildim artik insanlara karai aşırı hassasim hemen mesafe koyuyorum araya arkadasliklarim uzun sürmüyor beni anlayan gerçekten iyi niyetli kimse yok sanki etrafimdaEvet canim çünki burda bir-birimizi anlıyoruz, kötü oldugumuzda elimizden gelen desteği veriyoruz toparlanmak için
Mesela ben dün çok kötüydüm ilaçlarimi bile içmedimm
Ama akşam kizlar sağolsun beni kendime getirdiler onlar olmasaydi ben bat gününe kadar somurtgan gibi gezerdim
Burda almiyorlardi ya ama ilaclardan geçiriyorlarAlıyolar aşko 200 küsür hemde burda öyleymiş
Oturuyorum aşko siparişim var onu yapıyoring sen napıyosunCanlarımmmm ne yapıyorsunuzNasılsınız nasıl gidiyor
Ayyy geçmiş olsun aşko kış moduna giriyordur belki Yani mevsim değişikliğinden etkileniyordurYa galiba kedim hastakafayı yiyorum veterinere de götüremiyorum şuan da param yok kafayı yiycem gerçekten yattığını gördükçe kahroluyorum
Aslında mesafeli olmak çok iyi, bende şimdi etrafimda olan herkesle mesafeliyimdir,bir tek yakın arkadaşim var ablam gibidir onunla çok yakınız yediyimiz içtiyimiz ayrı gitmezBen eskiden böyle değildim artik insanlara karai aşırı hassasim hemen mesafe koyuyorum araya arkadasliklarim uzun sürmüyor beni anlayan gerçekten iyi niyetli kimse yok sanki etrafimda
Ayyyy en sevdiğim saatler aşko benim yerime de yeHiç kuzum dinlenme saatim
Çay,çekirdek, popkek, gofret hepsini birbirine katdim
Sen napiyosun?
yaaa aşko nerdeydin kiiiiEve geçiyorum aşko sen napıyosun
Ne siparişi aşkoOturuyorum aşko siparişim var onu yapıyoring sen napıyosun
Teşekkürler bebişimm büyük zevkle yerimAyyyy en sevdiğim saatler aşko benim yerime de yebizde misafirlikteyiz aşko maç varmış maç izliyoruz
yaaa aşko nerdeydin kiiiimaç izliyoruz aşko misafirlikte nasıl zevkle izliyorum anlatamam
Aşkooo kedin mi hasta yaaaaBilmiyorum ki kuzum veterinere götürdüğümde anlıycam ne olduğunu inşallah öyledir de bişeyi yoktur ayy dayanamam bişey olursa
Recep ivedik söyledigi gibi akşama çift kale maç mi var?Eve geçiyorum aşko sen napıyosun
Aşko çokta yeme hazır gıdalar bebişe zararlıTeşekkürler bebişimm büyük zevkle yerimsize iyi eglenceler iyi seyirler
Anladım bebeğim belki kan basıncın yükseliyo başımız eğik oluyo ya aşağı doğru ondan olabilir inşallah geçer bebeğim geçerde yeniden örebilirsinEvet canim gözlerimde sorun yok ,ablam göz ameliyatı olunca korkup bende muayene olmuştum sorun yok çok şükür
Kafamda öyle bir gerginlik oluyordu ki,sanki patlayacak o yüzden örgüyü bıraktim
Ahahahah onun maçlar bitti aşko şuan transfer aşamasındaRecep ivedik söyledigi gibi akşama çift kale maç mi var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?