- 7 Nisan 2022
- 3.337
- 2.956
- 53
- 30
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #11.741
Uzun zamandir yemiyordum bizim oğlanın siparişleri bende azacuk indragandi yaptimAşko çokta yeme hazır gıdalar bebişe zararlıteşekkür ederim bebeğim
Sağol kuzum İnşallah öyledir yaAyyy geçmiş olsun aşko kış moduna giriyordur belki Yani mevsim değişikliğinden etkileniyordur
Kimin maçı var aşkoNe siparişi aşkokolay gelsin bebeğim bende misafirlikteyim maç izliyoruz
Amin aşkom teşekkürler evet ola bilir öyleAnladım bebeğim belki kan basıncın yükseliyo başımız eğik oluyo ya aşağı doğru ondan olabilir inşallah geçer bebeğim geçerde yeniden örebilirsin❤❤
İnşallah bebeğim yaAşkooo kedin mi hasta yaaaageçmiş olsun inşallah önemli bir şeyi yoktur
Ellerine sağlık kuzum sana kolay gelsinKimin maçı var aşkoemzik zinciri bebeğim ❤❤
Hurdaya çıkıcaz yakındaAmin aşkom teşekkürler evet ola bilir öyle
Amaan zaten heryerimiz sorunlu
Sağol kuzum ❤❤Ellerine sağlık kuzum sana kolay gelsin
Eevet eşim hep şöyle der banaHurdaya çıkıcaz yakında
Ahahahha arada olur öyle kaçamaklar aşko afiyet olsunUzun zamandir yemiyordum bizim oğlanın siparişleri bende azacuk indragandi yaptim
AhahahaAyyyy en sevdiğim saatler aşko benim yerime de yebizde misafirlikteyiz aşko maç varmış maç izliyoruz
yaaa aşko nerdeydin kiiiimaç izliyoruz aşko misafirlikte nasıl zevkle izliyorum anlatamam
Fenerin maçı varmış aşko oKimin maçı var aşkoemzik zinciri bebeğim ❤❤
Evet yaa nefissss oluyorrrr nefissssAhahahha arada olur öyle kaçamaklar aşko afiyet olsunAma valla vicdansızların tatları da çok güzel oluyor insan yemeden duramıyor
Ayy emzik zinciri mi yapıyorsuuun aşkooo yakın olsaydık bak çok hoş bir uğraş olurdu banaKimin maçı var aşkoemzik zinciri bebeğim ❤❤
Üzülme kuzum benim mevsim geçişi hastalığı bile olabilir bizler bile bu aralar hasta gibiyiz kötüyüzİnşallah bebeğim ya
Afiyet oldun kuzum can boğazdan gelir bazen böyle yapmak gerekiyorEvet yaa nefissss oluyorrrr nefisssskocaman çay bardagim var onunla bir taze dem çay yaninda da buzdolabindan çıkmış popkekk ohhhh misss
Ahahaha yok aşko benim maçlar bitti artıkRecep ivedik söyledigi gibi akşama çift kale maç mi var?
Sağol aşkımAhahahaiyi seyirler aşko yemeğe çıkmıştık eşim,arkadaşım ve eşi kahveyi zor içtik son dakikalar esmeye başladı sahil tarafındaydık üşüdük resmen kalktık havalar bozdu kış geliyor yağmur geliyor galiba
Birara bende bebek bezinden hediyyelik pastalar yapıp satardim sonra fiyatlar uçtu bende bastım istifayi kendimeAyy emzik zinciri mi yapıyorsuuun aşkooo yakın olsaydık bak çok hoş bir uğraş olurdu bana
Kız hamile de değilim ama nasıl aşerdim canım çektiEvet yaa nefissss oluyorrrr nefisssskocaman çay bardagim var onunla bir taze dem çay yaninda da buzdolabindan çıkmış popkekk ohhhh misss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?