- 24 Haziran 2022
- 4.406
- 5.321
- 78
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #11.761
Ahahaha bak bu harika örnek olmuş evet transfer bekliyorum ahahaha ay güldürdün beni aşko ya
Sağol canımAfiyet oldun kuzum can boğazdan gelir bazen böyle yapmak gerekiyor
AyyyKız hamile de değilim ama nasıl aşerdim canım çektisen öyle anlatınca dur bende yiycem
Ay valla bence de çok güzel bir uğraştır vakit geçerAyy emzik zinciri mi yapıyorsuuun aşkooo yakın olsaydık bak çok hoş bir uğraş olurdu bana
Aşko anlatışı varya iştah kabartan cinsten bir anlatışı var ahahahaKız hamile de değilim ama nasıl aşerdim canım çektisen öyle anlatınca dur bende yiycem
Aşko bebek bezinden nasıl kızBirara bende bebek bezinden hediyyelik pastalar yapıp satardim sonra fiyatlar uçtu bende bastım istifayi kendime
Yok aşko ben zaten kilo verme evresindeyim daha fazla anlatmaAyyyye aşko yee varmı daha isteyen anlatayimm ballandıra ballandıra
Kız dur atayim fotosunu Türkçeye çevirince komik oldu benceAşko bebek bezinden nasıl kız
Kız dur atayim fotosunu Türkçeye çevirince komik oldu bence
Siz hep gülün aşklarım hepimiz gülelim inşallahAhahaha bak bu harika örnek olmuş evet transfer bekliyorum ahahaha ay güldürdün beni aşko ya
Evet bende sonradan güldüm yazdigimaevet bebek bezinden diyince merak ettim nasıl bişey acaba
Tamam canim son popkekimi yiycem ve susucamYok aşko ben zaten kilo verme evresindeyim daha fazla anlatma
Ahahahh aynen aşko valla tam ballandır ballandıraAşko anlatışı varya iştah kabartan cinsten bir anlatışı var ahahaha
AminnnnSiz hep gülün aşklarım hepimiz gülelim inşallahAma doğru değil mi aşko transfer sürecinde bakalım hangi oyuncuyu alacak
Ben biliyorum aşko bunları çok modaydı hala modadır büyük ihtimal ama maliyeti çoktur ya aşırı arttı bebek bezi fiyatlarıEvet bende sonradan güldüm yazdigima
Gülme krizine girdim yine yaAhahahh aynen aşko valla tam ballandır ballandırayemezsem vicdan azabı çekcem gibi
Hala popkek diyor kızTamam canim son popkekimi yiycem ve susucam
Aman aşko Allah korusun dikkat et ben korkarım boğaza birşey kaçmasındanGülme krizine girdim yine yaçekirdek boğazıma kaçacak şimdi
Evet canim fiyatlar aldi başını gidiyor, hiç uyğun olmuyor satışı o yüzden o işi bıraktımBen biliyorum aşko bunları çok modaydı hala modadır büyük ihtimal ama maliyeti çoktur ya aşırı arttı bebek bezi fiyatları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?