Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende ilk düşükte 2 sene önce akıntımın peynir kesiği gibi derler. Ya onu gördüm şaşırmıştım sonra gebelik öğrendim ve akabinde düştü şimdilerde ise bekliyoruz bakalım. İnşallah çabucak hepimizin ki tutar

Canım çizgi var sanki kaç dk da belirdi? Kuruma değildir inşallah
Kurumadın çünkü öyle bi bakım dedim 1 saat sonra böyle oldj sonra tekrar dümdüz olmus zaten malesef :) Buda sabah ki hali

Eklentiler

• 49070B02-617D-4E47-94DE-B1F6CD507C25.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 45
Amin canım ben kışa doğru niyetleneceğim nasipse şimdi takılıyorum buralarda içime sinen bir doktor bulup yoluma gideceğim inşallah . Allah kızıma sağlık sohbet versin nasipse kardeşi de olur Allah’ın izniyle

Ben de bu yüzden emin olamadım biraz daha bekleyeyim bari.4-5 hcg değerlerden pozitife dönen var mı acaba
Kuzum dr mfk asla söktürücü önemiyor eğer bişey yoksa geleceği zaman gelir neden kullanıyorsunuz söktürücüleri diyor ki seninde düşük değil yükselme ihtimali olan bi değer geç yumurtlama gördün geç döllenme olmuştur belki beklemekte fayda var umutlan diye söylemiyorum yoksada nasip işi ama ya varsa bu riske girmeye değer mi o doktordada hata var çok yanlış normalde 3-4 gün sonra tekrar kan istemesi gerikiyor ona göre sana söktürücü verebilirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…