- 1 Haziran 2022
- 1.426
- 1.710
- 53
- 39
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #12.281
Canım kuruma çizgisi değilse sende de gölge görüyorum sanki ama adetin yakın daha belirgin olmalı sankiEki Görüntüle 3131861 Eki Görüntüle 3131862
Kızlar test yaptım bata 1 2 gün kaldi ama yok iste yine gebelik olsa o gördüğümüz hayal cizgiler belirginleşirdi en azindanMucizemmm16 M Mavimiresl bitliKedi @Demgey3 _Umutlu_Pozitif_ @Lale95 ve diğer kızlar
kuzum ne durumdasın seni dün etiketledim gene mi görmedin beniGecmis olsun canim
Ben de bu yüzden emin olamadım biraz daha bekleyeyim bari.4-5 hcg değerlerden pozitife dönen var mı acabaKuzum adet söktürücü kullanmamanı öneririm daha çok yeni olabilir ordan artış olabilir bilemeyiz
Kanka 3 4 gün evvelden adet oldum daha testlere bile sevinemedim ,Canım kuruma çizgisi değilse sende de gölge görüyorum sanki ama adetin yakın daha belirgin olmalı sankigeç döllenme olabilir mi?
Bende ilk düşükte 2 sene önce akıntımın peynir kesiği gibi derler. Ya onu gördüm şaşırmıştım sonra gebelik öğrendim ve akabinde düştü şimdilerde ise bekliyoruz bakalım. İnşallah çabucak hepimizin ki tutarCanım düşükle sonuçlandı maalesef test yaptırdım pıhtılaşma çıktı bende bir kürtaj bir düşüğüm var sebebi buymuş maalesef. Benim vajina bölgemi çimdikleyip çekiştiriyorlardı sanki böyle garip bir baskı gibi bir şey vardı. Ben normalde akıntısı olan biriyim ama sanırım döllenme itibariyle resmen tertemiz çamaşırlarla buluştumve kısa süren ama sık sık gelen gece çişlerimden anladım özellikle. Bir çok gebe akıntısının yoğunlaşmasından anlıyor ben de tam tersi mesela.
Alla allla ne durumdasın kuzum şimdi calısıyorum yazamadımYa aşırı ağrım oldu biraz kanama da olmuş hemen majezik attim bilmiyorum yerlesme mi ama adet gibi
Tamam canoAşko göremiyorum ama eve gidince detaylı bakcam dışardayım şuan
Kurumadın çünkü öyle bi bakım dedim 1 saat sonra böyle oldj sonra tekrar dümdüz olmus zaten malesef :) Buda sabah ki haliCanım çizgi var sanki kaç dk da belirdi? Kuruma değildir inşallah
Amin canım ben kışa doğru niyetleneceğim nasipse şimdi takılıyorum buralarda içime sinen bir doktor bulup yoluma gideceğim inşallah . Allah kızıma sağlık sohbet versin nasipse kardeşi de olur Allah’ın izniyleBende ilk düşükte 2 sene önce akıntımın peynir kesiği gibi derler. Ya onu gördüm şaşırmıştım sonra gebelik öğrendim ve akabinde düştü şimdilerde ise bekliyoruz bakalım. İnşallah çabucak hepimizin ki tutar
Kuzum dün sehir disindaydim bazi msjlari okudum bazıları arada kaynadi galiba. Bu ayda hüsran olur asko benim ne olacak baskakuzum ne durumdasın seni dün etiketledim gene mi görmedin beni
Olsun bidaki yavas baslar hizli hizli zaman akar. Kucagimda dersinHızlı başladıyavaş bitti haha şansımı seveyim
Hayirlisi olsun canim hakkindaBacaklarim soğudu bayağı adet gibi ağrım da var yerlesme değildir bence
Bizi etiketle orda aşkoKızlar bi arkadaş var testi sürekli pik olan N Nur s canım ha burdaki kızlar yardımcı olurlarbi yorumlar mısınız testlerini Ginnys Childdevelopment _Umutlu_Pozitif_ M melek076 ve diğer canım kızlar
Canım çizgi var sanki kaç dk da belirdi? Kuruma değildir inşallah
Aaa evet dur sizi oraya etkiketlimBizi etiketle orda aşko
Kuzum dr mfk asla söktürücü önemiyor eğer bişey yoksa geleceği zaman gelir neden kullanıyorsunuz söktürücüleri diyor ki seninde düşük değil yükselme ihtimali olan bi değer geç yumurtlama gördün geç döllenme olmuştur belki beklemekte fayda var umutlan diye söylemiyorum yoksada nasip işi ama ya varsa bu riske girmeye değer mi o doktordada hata var çok yanlış normalde 3-4 gün sonra tekrar kan istemesi gerikiyor ona göre sana söktürücü verebilirdiBen de bu yüzden emin olamadım biraz daha bekleyeyim bari.4-5 hcg değerlerden pozitife dönen var mı acaba
Kimyasal olabilir mi acaba bi doktora gitsen emin olurdun en azındanKizlar reglim başladı ağrılı bir sekilde sacma bir şekilde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?