- 24 Haziran 2022
- 4.406
- 5.321
- 78
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #12.301
Aşkolar benim durumumu yaşayan var mı?
Az önce wcye gittim peçete afedersiniz bir parmak uzunluğunda kalın şeffafla krem renk arası sonunda küçük bir çizgi gibi pembe leke geldi neler oluyor? Çatlama dünden önceki gün oldu dün akıntım azla yok arasıydı bugün ne olduğunu anlayamadım, ikinci kez yumurtladım 20. 21. Günde bariz yumurtlama gördüm yani normalde bata 8 gün kalmış olacaktı geç yumurtlama olduğu için 12-13 gün falan var muhtemelen
Adet galiba canim hap attim ağrı geçti ama hafif lekelenme devam ediyorAlla allla ne durumdasın kuzum şimdi calısıyorum yazamadım
Yok canım umutlanmıyorum zaten ama tedbirli ilerlemek istiyorum sadece.Kuzum dr mfk asla söktürücü önemiyor eğer bişey yoksa geleceği zaman gelir neden kullanıyorsunuz söktürücüleri diyor ki seninde düşük değil yükselme ihtimali olan bi değer geç yumurtlama gördün geç döllenme olmuştur belki beklemekte fayda var umutlan diye söylemiyorum yoksada nasip işi ama ya varsa bu riske girmeye değer mi o doktordada hata var çok yanlış normalde 3-4 gün sonra tekrar kan istemesi gerikiyor ona göre sana söktürücü verebilirdi
Kan vermeye miKimyasal olabilir mi acaba bi doktora gitsen emin olurdun en azından
Kız yumurtlama da kanama oluyp diye duydum ana sende mi oyle oldun yADemgey3 iyilikperisi92 Mucizemmm16 M mucizeOldu M melek076 Childdevelopment M Mavimiresl ve etiketleyemediğim diğer canlar?
Niye içtin yA belki hamılesınAdet galiba canim hap attim ağrı geçti ama hafif lekelenme devam ediyor
İyi akşamlar canim nasilsin?sakın tarlusal içme bekleKızlar kafam çok karıştı ya
Benim normalde adet tarihm 13 eylül olacaktı ama geç yumurtlama olduğu için (3-4 eylül) 17/18 eylüle sarktı .Bugün 19 eylül fakat hâlâ adet olmadım evde idrar testleri negatif bugün hastanede kan verdim şimdi sonuç geldi 3.9 hcg.
Dr tarlusal yazdı grbelil yok diye sizce ilaca başlıyayım mı yoksa 2 gün sonra testi tekrarlasam mı?
3.9 hcg kesinlikle gebelik yok demek midir?
Yarın kadın doğuma git hem baksın hem kan da verirsin benceKan vermeye mi
Aşko bence çatlama olduğu için gelmiş o akintiAşkolar benim durumumu yaşayan var mı?
Az önce wcye gittim peçete afedersiniz bir parmak uzunluğunda kalın şeffafla krem renk arası sonunda küçük bir çizgi gibi pembe leke geldi neler oluyor? Çatlama dünden önceki gün oldu dün akıntım azla yok arasıydı bugün ne olduğunu anlayamadım, ikinci kez yumurtladım 20. 21. Günde bariz yumurtlama gördüm yani normalde bata 8 gün kalmış olacaktı geç yumurtlama olduğu için 12-13 gün falan var muhtemelen
Canım bence sen kimyasal yaşadın, çünkü çizgi baya baya gözükmüştü bence ve genelde kimyasalda bu kadar ağrılı oluyor. İnşallah bi dahaki ay daha güzel sonuçlar alırsınKizlar reglim başladı ağrılı bir sekilde sacma bir şekilde
Ben kanaman devam ediyor sanıyorum belki de kimyasal değil yerleşmedirKizlar reglim başladı ağrılı bir sekilde sacma bir şekilde
Kuzum öyle bir durum hiç yaşamadım ben ama yerleşme kanaması olduğunu sanmıyorum daha çok erkendir belki de çatlamadan dolayı hafif bir kanama olmuşturAşkolar benim durumumu yaşayan var mı?
Bende dün 21. Günde çok az bir kanama gördüm akıntının arasındaDemgey3 iyilikperisi92 Mucizemmm16 M mucizeOldu M melek076 Childdevelopment M Mavimiresl ve etiketleyemediğim diğer canlar?
Amin canım Rabbim gönlündekini istediğinde versinAmin canım ben kışa doğru niyetleneceğim nasipse şimdi takılıyorum buralarda içime sinen bir doktor bulup yoluma gideceğim inşallah . Allah kızıma sağlık sohbet versin nasipse kardeşi de olur Allah’ın izniyle
Merhaba kızlar adetin 5. Günü klomen başladım iki yumurtam gelişti 20 mm biri sağ biri sol çatlatma iğnesi oldum 36 saat sonra ovülasyon testi yaptım pik tabiki ama sonraki günler de pik sadece 2. Gün hafif silik testleri ekliyorum 2. Ve 3. Test değerlendirmeden sonra 2. GünKızlar bi arkadaş var testi sürekli pik olan N Nur s canım ha burdaki kızlar yardımcı olurlarbi yorumlar mısınız testlerini Ginnys Childdevelopment _Umutlu_Pozitif_ M melek076 ve diğer canım kızlar
Bakalım kaç gündür acaba yüksek bata kaç var bunlar önemliKızlar bi arkadaş var testi sürekli pik olan N Nur s canım ha burdaki kızlar yardımcı olurlarbi yorumlar mısınız testlerini Ginnys Childdevelopment _Umutlu_Pozitif_ M melek076 ve diğer canım kızlar
Değilimdir yaa adet oldum basbayağıNiye içtin yA belki hamılesın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?