Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aşkolar benim durumumu yaşayan var mı?
Az önce wcye gittim peçete afedersiniz bir parmak uzunluğunda kalın şeffafla krem renk arası sonunda küçük bir çizgi gibi pembe leke geldi neler oluyor? Çatlama dünden önceki gün oldu dün akıntım azla yok arasıydı bugün ne olduğunu anlayamadım, ikinci kez yumurtladım 20. 21. Günde bariz yumurtlama gördüm yani normalde bata 8 gün kalmış olacaktı geç yumurtlama olduğu için 12-13 gün falan var muhtemelen

Demgey3 iyilikperisi92 Mucizemmm16 M mucizeOldu M melek076 Childdevelopment M Mavimiresl ve etiketleyemediğim diğer canlar?

Yok canım umutlanmıyorum zaten ama tedbirli ilerlemek istiyorum sadece.
Dr 3.9 la kesin gebelik yok söktürücüye başla deyince çok içime sinmedi benim de.Teşekkür ederim cevapladığın için

İyi akşamlar canim nasilsin?sakın tarlusal içme bekle
4-5gün bekle,olmazsan yeniden kan ver
Burda o kadar gördük ki negatifden pozitife dönen

Kızlar predictor earyl erken gebelik testinde kuruma çizgisi oluyor mu biliyor musunuz ?

Aşko bence çatlama olduğu için gelmiş o akinti
Bu kadar erken yerleşme belirtisi olamaz

Kizlar reglim başladı ağrılı bir sekilde sacma bir şekilde
Canım bence sen kimyasal yaşadın, çünkü çizgi baya baya gözükmüştü bence ve genelde kimyasalda bu kadar ağrılı oluyor. İnşallah bi dahaki ay daha güzel sonuçlar alırsın

Kuzum öyle bir durum hiç yaşamadım ben ama yerleşme kanaması olduğunu sanmıyorum daha çok erkendir belki de çatlamadan dolayı hafif bir kanama olmuştur

Amin canım Rabbim gönlündekini istediğinde versin

Merhaba kızlar adetin 5. Günü klomen başladım iki yumurtam gelişti 20 mm biri sağ biri sol çatlatma iğnesi oldum 36 saat sonra ovülasyon testi yaptım pik tabiki ama sonraki günler de pik sadece 2. Gün hafif silik testleri ekliyorum 2. Ve 3. Test değerlendirmeden sonra 2. Gün

Eklentiler

• 27CE178F-F80F-47B1-A09D-33A26385768E.webp
    60,6 KB · Görüntüleme: 42
  • 30AD66E5-534B-44A9-9BF6-574EB9D55D96.webp
    32,9 KB · Görüntüleme: 42
Kızlar merhaba gonalf kullanıyorum 62.5 ml günlük bugün 7. Günü iğnenin yumurtalar sağda 3 tane en büyüğü 11 mm gördüm şok oldım ağladım resmen femarayla bile 20 mm buluyordu bugün perşembeye kadar devam etmemi söyledi doktorum aynı dozda büyür mü o zamana kadar diğer doktorum da 75 e çıkart dozu dedi hiç bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…