Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzu asılama tedavisi mi görüşüyorsun canım bneım rabbım gönlüne göre versin yumosların kocaman kocamannolsun Çifter Çifter tutsun inşşşşşşşşşşşşşş

Kuzu asılama tedavisi mi görüşüyorsun canım bneım rabbım gönlüne göre versin yumosların kocaman kocamannolsun Çifter Çifter tutsun inşşşşşşşşşşşşşş
İnşalllllaaahhhh kuzum inşallah aşılama tedavisi görüyorum ama aşılama olmıcam gerçi pko da aşılama cok tutuyormuş öyle diyorlar bilmiyorum

İnşalllllaaahhhh kuzum inşallah aşılama tedavisi görüyorum ama aşılama olmıcam gerçi pko da aşılama cok tutuyormuş öyle diyorlar bilmiyorum
Niye olmucsksınn ya merak ediyorum cunku eğer olmazsam bi kaç aya bende yaptırmayı düşünüyorum doktoruma soylıcrm fikrimi

Aşko Acaba çatlamamı yerleşmemi kafam karıştı ilk yumurtlamanın üstünden kaç gün geçti

Bebeğim çok geçmiş olsun ama kendi kendine geçmesini bekleme kuzum daha kötü olabilir en kısa zamanda hastaneye git bence kuzum ama buradan gitmeeee sensiz olmaz buralar bebeğiiiimmm
Sizsiz yapamıyoring aşko❤ bütün gün uzandım halim hiç yok inşallah korona olmuyorumdur ya da olsam mı daha iyiydi bu ağrının altından daha kötü bişey cıkıcak diye çok korkuyorum

Ben de bu yüzden emin olamadım biraz daha bekleyeyim bari.4-5 hcg değerlerden pozitife dönen var mı acaba
Bu da sabah ki testim ben silik bir çizgi gördüm sanki ama siz görebiliyor musunuz kızlar

Eklentiler

• 8D621DE5-8025-4AEB-8CEB-CEB72278DFD8.webp
    161,6 KB · Görüntüleme: 47
Kuzum öyle bir durum hiç yaşamadım ben ama yerleşme kanaması olduğunu sanmıyorum daha çok erkendir belki de çatlamadan dolayı hafif bir kanama olmuştur
Yok yerleşme olamaz zaten aşko kanamada değil Ya çok az vardı acaba ekşını bırakmasam mı ki ay çıldırcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…