Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok geçmiş olsun kuzum acayip üşütmüşsün sen o yüzden öyle agriyorsun
Allah şifa versin

Aşko ekşın yüzünden tahrişde olmuş ola bilir
Akıntın hala şeffaf mı?yoksa beyaza döndü mü?
Yok tahriş değil canım tahriş olsa sabah gelirdi bu bu akşam üstü akıntıyla beraber geldi akıntım yok normalde o geldi bitek uzun kalım rengi krem rengi ile şeffaf arasıydı yani beyaz değildi sanırım çatlama demekki anlayamadım işte

Evet canim çatlamış o zaman o yüzden öyle gelmiş
İlişki zaten dün gece olmuştu sanırım

Sizsiz yapamıyoring aşko❤ bütün gün uzandım halim hiç yok inşallah korona olmuyorumdur ya da olsam mı daha iyiydi bu ağrının altından daha kötü bişey cıkıcak diye çok korkuyorum
Bizde sensiz yapamıyoringgg bebeğiiiimmm ama sen iyi ol yaaa Kıyamam sana aşkım inşallah en yakın zamanda hemen geçer Salgın var herhalde benim eşim de bugün grip oldu çok dikkat et bebeğim kendine inşallah korona felan değildir kötüyü aklına getirme
İçtim kuzum ama geçmedi ağrı kesiciyle bebeğim
Allah Allah nasıl bir ağrıymış ya bol bol dinlen bebeğim iyi gelir belki

Kız aşko hem ekşına doymadın hem yumurtlamaya büyük ihtimal yumurtlama da olabilir ya inşallah öyledir ay birde üçüz oluyormuş bu ayyyy Demiiiii aşko Mucizemmm16
Ay yok üçüncü yumurtlama değil artık onu anlıyorum ahaha yeter kız ekşın deme soldum yıldım bitti

Valla siyah tuvalet kağıdı almak lazım akıntı renkleri için ahahah kız bana bak akıntım bitti diyorsun ama bazısının gebelik yaklaşınca öyle oluyormuş burda okudum sabah

Sıcak sarımsaklı limonlu bir çorba mı içsen balım ya baya kötü oldun

Çok geçmiş olsun bebeğim evet telefonda kimle konuşsam bugün hep hastalar ya çocukları ya kendileri sende kendini kolla bebeğim dikkat et ❤❤ havalar bi öyle bi böyle çarpıyo inşallah bebeğim ya teşekkür ederim aşkımm ne tatlısın ya yirim ❤❤❤

Kız aşko hem ekşına doymadın hem yumurtlamaya büyük ihtimal yumurtlama da olabilir ya inşallah öyledir ay birde üçüz oluyormuş bu ayyyy Demiiiii aşko Mucizemmm16
Kız valla yaa aklımdan üçüz geçti yemin ederim ilk çatlamamı diye düşündüğümde ❤❤ ama aşko bence yerleşmede olabilir ya
G Gzmyts53 etiketleyemedim nedeeenn ayy aşko nerdesin bi açıklama yapsana bizeeğ

Dimi canım içim kurudu artık ekşından yahu insaf aman çatlamaysa dün gecekiyle karşılaşsın yok yeter
Ahahahha aşko onu yumurtişlerine söyle dün gecekiyle yetinsinler valla ben şahidim bu yolda nasıl içinin kuruduğuna
Ay yok üçüncü yumurtlama değil artık onu anlıyorum ahaha yeter kız ekşın deme soldum yıldım bitti
Ay belki üçüz yeğenim olur diye kendi kendime seviniyordum aşko bende ahahah aşko işte test gününe kadar ekşın olursa en azından zaman geçer o yönden düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…