- 24 Haziran 2022
- 4.406
- 5.321
- 78
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #12.341
8 gün geçmiş aşko yerleşme değildirde acaba çatlamadan mı ekşınıda dün bıraktım artık ya yapsam mı kafam karışıyorAşko Acaba çatlamamı yerleşmemi kafam karıştı ilk yumurtlamanın üstünden kaç gün geçti
Bende öyle düşündümde e çatlama olmuştu değerlendirme olcak mı yani ne yapmalıyımAşko bence çatlama olduğu için gelmiş o akinti
Bu kadar erken yerleşme belirtisi olamaz
Bende olmuyordu ama oldu demekki aşkoKız yumurtlama da kanama oluyp diye duydum ana sende mi oyle oldun yA
Şuan kafamı çok karıştırdın testle olunca herşey çok daha kolay ama hem ilişki yüzünden olmuş olabilr hemde yerleşme olabilir test olmadığı için yumurtlama aralığını biliyorsun tam gününü bilmiyorsun çatlama için yine aynı belkide önce yumurtladın çatladın.birde çatlama sonrası şıp diye kesilmiyordur belki o akıntılar bilemiyorum test olsa düzenli herşey anlaşılır olurdu şimdi ben ne yapardım gebelikntestiyle kontrol ederdim bir yandan da yumurtlama testiyleAşkolar benim durumumu yaşayan var mı?
Az önce wcye gittim peçete afedersiniz bir parmak uzunluğunda kalın şeffafla krem renk arası sonunda küçük bir çizgi gibi pembe leke geldi neler oluyor? Çatlama dünden önceki gün oldu dün akıntım azla yok arasıydı bugün ne olduğunu anlayamadım, ikinci kez yumurtladım 20. 21. Günde bariz yumurtlama gördüm yani normalde bata 8 gün kalmış olacaktı geç yumurtlama olduğu için 12-13 gün falan var muhtemelen
Benimde kafam çok karıştı ya yani yerleşme 6-12 gün içerisinde oluyo diye biliyorum ama çatlamaysada ekşın lazım aşko test patlasanmı bi tane acaba ya8 gün geçmiş aşko yerleşme değildirde acaba çatlamadan mı ekşınıda dün bıraktım artık ya yapsam mı kafam karışıyorsen nasılsın ağrın var mı
Yerleşme kanaması 5. Günde olur 7 de ve 12 de bu aradaki tüm günlerde de olur ki8 gün geçmiş aşko yerleşme değildirde acaba çatlamadan mı ekşınıda dün bıraktım artık ya yapsam mı kafam karışıyorsen nasılsın ağrın var mı
Yerleşme kanaması 5. Günde olur 7 de ve 12 de bu aradaki tüm günlerde de olur ki8 gün geçmiş aşko yerleşme değildirde acaba çatlamadan mı ekşınıda dün bıraktım artık ya yapsam mı kafam karışıyorsen nasılsın ağrın var mı
Canııımmm davet ettiğin için teşekkür ederim formu kullanmayı çok bilmiyorum kızlar ben burada sürekli negatifsin, bu zamanda belli mi olur gibi absürt yorumlara maruz kalıp bugün HCG 11 cevabını aldıııım
Dün gece oldun ekşın ya yeter diyin banaBenimde kafam çok karıştı ya yani yerleşme 6-12 gün içerisinde oluyo diye biliyorum ama çatlamaysada ekşın lazım aşko test patlasanmı bi tane acaba yahiç geçmedi ki ağrım bebeğim belime belimden sırtıma vuruyo midem bulanıyo bazen ağrıdan böyle garip bişey gözlerimde yanıyo noldum bilmiyorum
Yaaa benim kafam karışıyorYerleşme kanaması 5. Günde olur 7 de ve 12 de bu aradaki tüm günlerde de olur ki
Habire yumurtluyosun aşko napalimDün gece oldun ekşın ya yeter diyin banaAllah Allah ceyranda falan mı kaldın ki
Bilmiyorum aşko nerde kaldım valla ben yatak yastık rahatsız ediyo diye düşünmüştüm ilk ağrımaya başladığında ama ondan değil olsa öncesinde de olurdu ay aman ne biliyim ya hasta olmasam bari cuma kardeşim doğum yapcak onun yanına gitcemDün gece oldun ekşın ya yeter diyin banaAllah Allah ceyranda falan mı kaldın ki
İlaçlarımı vr iğnelerini mu kullandım o zaman senCanım açıkçası aşılamanın cok işe yaratacağını düşünmüyorum diğer ay direk tüp bebeğe geçicem
Mardinliyim kız ben yok yarın sabahYaaa varya diyorum ki biri daha var benim gibi halaycı yaptın mı testi
Kız vallla hamılelık de olabılır ne belliBende olmuyordu ama oldu demekki aşko
Geçen ayda lekelenme yaşadım ve yerleşme bariz lekelenmeseydi ve sonra testler gölge çıktı işte ama bu farklı sanki aşko çok ufak akıntının ucunda pembe gördüm bi tek bilmiyorum ki beklemekten başka çaremiz yokKız vallla hamılelık de olabılır ne belli
Madem öyle yarın doktora gitte daha rahat toparlarsın kuzum yaBilmiyorum aşko nerde kaldım valla ben yatak yastık rahatsız ediyo diye düşünmüştüm ilk ağrımaya başladığında ama ondan değil olsa öncesinde de olurdu ay aman ne biliyim ya hasta olmasam bari cuma kardeşim doğum yapcak onun yanına gitcem
Aşko bende çok merak etmeye başladım ama işteHabire yumurtluyosun aşko napalimmaşallah ayy bence yerleşme de olabilir çatlamada oof çok merak ediyorum hangisi acaba
Ayy aşko nasıl bişeydi bi daha anlatsanağAşko bende çok merak etmeye başladım ama işte
Aşko ekşın yüzünden tahrişde olmuş ola bilirBende öyle düşündümde e çatlama olmuştu değerlendirme olcak mı yani ne yapmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?