- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #13.441
Çok iyiyim kuzum, her şey yolunda. Bazen birşeyler üstüme geliyor oluyor öyle. Hayatımıza mutlu mutlu devamÇok amin bebeğimnasıl oldun daha iyisin dimi kuzum
Yok kızAşko sen mazoşist misininsan titremeyi özler mi sıcak bunaltıyo bebeğim haklısın ama ılık kalsın bari hava ya hiç soğuğa tahammülü yok vücudumun
Ayyy benim ruhum çekiliyo gidiyo donarkenYok kıznaapiyim ya seviyoring soğuk havayi
Ben çok donarim titrerim ama iyi geliyor bana
Ayy kendimi Hurrem sultan sandim yaa Suluman söyledigi şiirler gibi olmuş burçdaşim falanBurçdaşım, batdaşımbugün yazdım ilk defa bi belirtiden şüphelendim. 2 ay önce hamile kaldığımda, yumurtlamadan 1 hafta sonra birden ani ve keskin ağrılar giriyordu tek taraftan. Hatta eşime acaba yerleşme ağrısı mı bu demiştim ve öyleymiş. Bugün de tam 1 hafta geçti ve aynı o ağrıları yaşadım yine. O yüzden bi ufak umutlandım sanki ama yine de kötüsüne alıştırıyorum kendimi. Sende bişey var mı?
BeeeenKızlar Yargi izleyen varmı aranizda?
Kız minnoş bişeysin sen herhalde öyle olucaksinAyyy benim ruhum çekiliyo gidiyo donarken
Ayy çok iyiBeeeen
O bende sürekli var deliriyorum birde batıyor nedenseAyy kendimi Hurrem sultan sandim yaa Suluman söyledigi şiirler gibi olmuş burçdaşim falanayy çok iyii yaa inşallah yine tutunma ağrısıdır dikkat et kendine
Benim gaz ve şişkinlik dışında bir belirtim yok ,karnim her an patlayacak gibi
Bide dün ögleden sonra göbekten aşağı vajinadan yukari kısımda baskı gibi ağrı oldu aniden,adetin ilk günü olurya sanki bir ağırlık çöker bak öyle birşey 1-2saat sürdü o agri sonra gitdi
Ben tv izlemiyorum ki kuzum, telfondan izliyorumAşko ben tv bile izlemiyoring annemler çok sever izlemeyi ben ayrı bi dünyadayımbi üç kız kardeşi izliyodum onuda izleyemedim dün
Engin ölmemiş çıkarsa şaşırmam da işin içine daha büyük isimler mafya falan girecek çünkü mevlanın evinde para dolu valiz bulundu garip şeyler dönüyor çok heyecanlıydıAyy çok iyiben olayi çözemedim ya kuyudan çıkanlar kasıtli yapilmişsa kimin işi aceba
Engin ölmemiş ola bilirmi?
YaaaBen klomen kullandim. Bi belirtim olmadi hamilede degildim 3 yumurtam vardi ama olmadiSadece geç regl olmustum
İnşallah fos çıkmaz bu ağrılarımız şekerim, hadi bakalım bikaç gün daha sabırAyy kendimi Hurrem sultan sandim yaa Suluman söyledigi şiirler gibi olmuş burçdaşim falanayy çok iyii yaa inşallah yine tutunma ağrısıdır dikkat et kendine
Benim gaz ve şişkinlik dışında bir belirtim yok ,karnim her an patlayacak gibi
Bide dün ögleden sonra göbekten aşağı vajinadan yukari kısımda baskı gibi ağrı oldu aniden,adetin ilk günü olurya sanki bir ağırlık çöker bak öyle birşey 1-2saat sürdü o agri sonra gitdi
Yok kuzum yaa gebelik falan bembeyaz test valla atasim gelmedi supheli gorsem hemen atardim zatenEe aşko test haniyine yaptın bize atmadın dimi çok küstüm bence bu ay gebesin bebeğim
Aa evet o kısma bende takildimEngin ölmemiş çıkarsa şaşırmam da işin içine daha büyük isimler mafya falan girecek çünkü mevlanın evinde para dolu valiz bulundu garip şeyler dönüyor çok heyecanlıydı
İnşaallah canim benimİnşallah fos çıkmaz bu ağrılarımız şekerim, hadi bakalım bikaç gün daha sabır
Bende fragmanına bakmak zorunda kaldım bu hafta yaBen tv izlemiyorum ki kuzum, telfondan izliyorum
TV oğlumun yönetimi altındabizim saatle geç başlıyor diziler gece 1-2yi buluyor bitmesi
O yüzden telefon daha iyi
Üç kız kardeşi fragmanlarin izliyorum ama
Dur bakalım aşko en son ne zaman yaptın test bebeğimYok kuzum yaa gebelik falan bembeyaz test valla atasim gelmedi supheli gorsem hemen atardim zaten
Olur öyle şeyler her evde oluyo öyle darlanmalar aşkımÇok iyiyim kuzum, her şey yolunda. Bazen birşeyler üstüme geliyor oluyor öyle. Hayatımıza mutlu mutlu devam
Bu aksamDur bakalım aşko en son ne zaman yaptın test bebeğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?