Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hahahaanolursun ikna et biz taraflara da gelsinyoksa hiç zaman geçmiyor

Eklentiler

• 42C65303-80D7-4322-A7C6-6CADC8E8892F.webp
    35,9 KB · Görüntüleme: 43
İyiyim aşko lekeler minik minik geliyor iki üç sefer denk geldim Havuzdan çıktık ısınıyorum sen napıyosun aşko nasılsınız var mı kaçırdığım bişeyler
Yavaş yavaş biter aşko yerleşir bebiş Yok bebeğim bildiğim gibiyiz ❤❤ ayy ne güzel ortam çok severim❤❤❤ oohh çok güzel geçsin inşallah bebeğim ya ❤❤

Çok şükür tatlım Allah ağzımızın tadını bozmasın, kötü niyetli herkesi de bizden uzak etsin bu ara retro varmış, gerginliklere dikkat
Amiinn cok amiin❤❤ bu gezegenler bizi rezil kepaze etti artık ya gelen vuruyo geri giden vuruyo dolunay çarpıyo falan yıldık be

Çok şükür tatlım Allah ağzımızın tadını bozmasın, kötü niyetli herkesi de bizden uzak etsin bu ara retro varmış, gerginliklere dikkat
Yess kuzum retro çok kişiyi yipratdi
Benim ablamda pimi çekilmiş bomba gibiydi eşiyle sorunlari vardı,retro var sakinnn ol diyediye kızı sakinleştirdimbi bitse de rahatlasak

Yess kuzum retro çok kişiyi yipratdi
Benim ablamda pimi çekilmiş bomba gibiydi eşiyle sorunlari vardı,retro var sakinnn ol diyediye kızı sakinleştirdimbi bitse de rahatlasak
Resmen kendimi tanıyamadım yaa içimden ejderyaaa çıktı neyse çok rahatladım şimdi hahaha

Yavaş yavaş biter aşko yerleşir bebiş Yok bebeğim bildiğim gibiyiz ❤❤ ayy ne güzel ortam çok severim❤❤❤ oohh çok güzel geçsin inşallah bebeğim ya ❤❤
İnşallah kuzum bakıcaz artık bat yaklaşsın aman beni etiketleyin he önemli şeylere kaçırmayayım

Ablam da öyleydi
Bizim kız benim biyere gidecegimi öğrendiğinde okuldan evi aratip hastayim dedirtiyo bende bugun köye gidecektim yolda aradi ogretmeni döndüm aldim okuldan çenesi agriyomus. Dünde soyledi aynisini cenemdeki kemik agriyo diye ama ters yatmıştı bide grip olmustu gecenlerde ondan sandim. Agri kesici verdim iyiydi bu aksam yine dedi ama agri kesici vermedim oynadı zipladi biseyi yok yatiyo banami numara yapiyo napiyo acep

Allah nazarlardan korusun ya kız çocuğu bir başka
Maşallah senin kız akıl küpü galiba, nasıl da biliyor dikkati kendine çekmeyi
Benim oğlum da tüm gün oynasin ziplasin, ödev adı tutunca ayy başım agriyor kemiklerim ağrıyor yağmur yagacak romatizmam tutduhep bi bahane

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…