- 7 Nisan 2022
- 3.337
- 2.956
- 53
- 30
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #13.461
HahahaaBende fragmanına bakmak zorunda kaldım bu hafta yabi ara açar izlerim netten aşko napalım cok güzel gidiyo ilk bölüm cok hoş değildi ama bu bölüm güzeldi kaçırdım bi daha ki bölüm dehşet verici zaten Ayy telefondan sadece sihirli annem izlerim hatta bugün yine izledim en son perihan teyzeyi çağırcam el atsın bizim şu işlere aşko
Çok şükür tatlım Allah ağzımızın tadını bozmasın, kötü niyetli herkesi de bizden uzak etsinOlur öyle şeyler her evde oluyo öyle darlanmalar aşkımçok şükür çok sevindim valla bebeğim ❤❤
Atsaydın biz görürdük çizgi belki sen görememişsindir aşko çok tehesüf ederimBu aksam
İyiyim aşko lekeler minik minik geliyor iki üç sefer denk geldim_Umutlu_Pozitif_ beybitom iyisin dimi ❤❤
Aşko bi gelsin hepimize uğratcam ben onuHahahaanolursun ikna et biz taraflara da gelsin yoksa hiç zaman geçmiyor
Yavaş yavaş biter aşko yerleşir bebişİyiyim aşko lekeler minik minik geliyor iki üç sefer denk geldimHavuzdan çıktık ısınıyorum sen napıyosun aşko nasılsınız var mı kaçırdığım bişeyler
Amiinn cok amiinÇok şükür tatlım Allah ağzımızın tadını bozmasın, kötü niyetli herkesi de bizden uzak etsinbu ara retro varmış, gerginliklere dikkat
Evet ya bir günümüz 24degil 1250saat sankiAşko bi gelsin hepimize uğratcam ben onuEvet ya bu ay bitmiyoring
Yess kuzum retro çok kişiyi yipratdiÇok şükür tatlım Allah ağzımızın tadını bozmasın, kötü niyetli herkesi de bizden uzak etsinbu ara retro varmış, gerginliklere dikkat
Kız valla yaEvet ya bir günümüz 24degil 1250saat sanki
Resmen kendimi tanıyamadım yaa içimden ejderyaaa çıktıYess kuzum retro çok kişiyi yipratdi
Benim ablamda pimi çekilmiş bomba gibiydi eşiyle sorunlari vardı,retro var sakinnn ol diyediye kızı sakinleştirdimbi bitse de rahatlasak
İnşallah kuzum bakıcaz artık bat yaklaşsınYavaş yavaş biter aşko yerleşir bebişYok bebeğim bildiğim gibiyiz ❤❤ ayy ne güzel ortam çok severim❤❤❤ oohh çok güzel geçsin inşallah bebeğim ya ❤❤
Bugün ben de bi boğaz şişkinliği baş ağrısı eşliğinde sürekli yatakta geçirdim
Resmen kendimi tanıyamadım yaa içimden ejderyaaa çıktıneyse çok rahatladım şimdi hahaha
Ay bende cocuklara cok bagriyom bu ara retroyu bilmemde şey var bendede adet öncesi stresiÇok şükür tatlım Allah ağzımızın tadını bozmasın, kötü niyetli herkesi de bizden uzak etsinbu ara retro varmış, gerginliklere dikkat
Tamam bebeğim ayıpsın etiketlerizİnşallah kuzum bakıcaz artık bat yaklaşsınaman beni etiketleyin he önemli şeylere kaçırmayayım
Bizim kız benim biyere gidecegimi öğrendiğinde okuldan evi aratip hastayim dedirtiyoAblam da öyleydi
Allah nazarlardan korusun yaBizim kız benim biyere gidecegimi öğrendiğinde okuldan evi aratip hastayim dedirtiyobende bugun köye gidecektim yolda aradi ogretmeni döndüm aldim okuldan çenesi agriyomus. Dünde soyledi aynisini cenemdeki kemik agriyo diye ama ters yatmıştı bide grip olmustu gecenlerde ondan sandim. Agri kesici verdim iyiydi bu aksam yine dedi ama agri kesici vermedim oynadı zipladi biseyi yok yatiyo banami numara yapiyo napiyo acep
Tamam tamam bişey demicemTişikkir ederimKızma aşko yarın kardeşimin doğumuna gitcem eve döndüğümde kafam rahat olsun istiyorum valla yoruluyorum ama napiyim ya sende dikkat et bebeğim zorlama kendini çok fazla
R raainbowİyi akşamlar canlar size bi sorum vardı klomen kullanıp iğne olmayan ve adete 9-10 gün kala belirtisi olan belirtileriniz nelerdi??
Benim 10 gün kaldı ama hiç bir belirti yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?