- 23 Mart 2022
- 2.637
- 3.129
- 63
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #13.581
Doğru bebeğim her yer aynı hep yağmurlu üşütmeyin de bir gün erken olsunYaaa yirim sizi biz galiba cumartesi döncez aşkolar hava bozdu bu gün yağmurlu yani bakalım açmazsa cumartesi döncez
Bilmiyorum ki canim ya, çok değişik duygular icindeyim sessiz sakin bi köşeye çekilip aglamak istiyorum retro bana da böyle girdi herhaldeUmutların tükenmesi için biraz erken değil mi tatlım?Sivilce bende de çıktı dün, ama hamileyken de çıkmıştı. Bilmem anlatabildim mi?
Retroya yenik düşme aşkısıBilmiyorum ki canim ya, çok değişik duygular icindeyim sessiz sakin bi köşeye çekilip aglamak istiyorum retro bana da böyle girdi herhalde
İnşallah ters köşe yaparda sevindirir beni bebiş bu ay
Benim genelde adete 4-5gün kala çene kısmında ağrılı sivilcem çıkar ağrılı olur
Dün burnumun kenarinda çıktıçok kötü görünüyor ya
Amin tatlimRetroya yenik düşme aşkısıolmayacaksa da olmayacak napalım, sabredicez.. sağlıkla gelsin minnoşlar. Bu sefer farklı yerde çıkmış bak
Ayy ben kasetçiyim aşko fakirim hsjsjjsjs ayy bazanın altında doktor ismi ararken kızımda yaptığım testi buldum 11 senedir orda yaa
Ay kuzum kaset test tabi ki negatif çıkar Allah seniiii kaset yapılır mı aşko
Bu bir işaret olsun o zamanAyy ben kasetçiyim aşko fakirim hsjsjjsjs ayy bazanın altında doktor ismi ararken kızımda yaptığım testi buldum 11 senedir orda yaa
İnşallah aşkoooBu bir işaret olsun o zaman11yıl sonra çift çizgili test buldun uğur getirir sana aşkoo
Bak ben clear blue pahalı diye piyasada hepsini denedim veee Amazon’dan baby plan ve easy@ Home olan markanın turuncusunu aldım baby plan daha önce kullandım iyi diğerini yedek aldım sabah akşam yaptığım için
Pardon premom muş atıyorum resimleri ama birinci tercihim baby plan çok minnoşlar işe kabı da koyuyorlar içine portatifleri yada bnm gibi ikisinide Alm
Bende saklıyorum oğlumunkini geçen baktım arkasına not yazmışımİnşallah aşkooohala ilk gün ki gibi ya çok hoş
Tabiisi de gebelikAmin tatliminşallah sabrimizin mükafatını alırız evet farklilik yapmiş progesteron artdigi için sebum ifrazi artiyormuş o yüzden çıkıyor bu sivilceler
Her ay ayni oluyor yumurtlamadan 1hafta sonra çıkıyor
O yüzden gebelik mi adet mi anlamak zor
Ben seni niye hamile zannediyorumHamile miyim?Kendi bildiğimden şüphe etmeye başladım. Aklımla oynama aşkoooo
Ay ben ona ne para döküyorum her ay bir sürü yapıyorum yazık günah valla daha yapamıcam sadece bunlarla sonra emin olunca hafta ölçenini alırım çok şeker olur ozaman o kadar daha vermişsem ona para o kadartamam canım bakayım ben onlara clearblue çok Pahalı ya bunlarda çift çizgi görsem hemen clearblue alıp onaylatacam
İnşaallah burç ikizimTabiisi de gebelik
Programı sevmiyorum ama izliyorum bazen mecburÖyle mi diyoaşko dur modunu düşürme daha çok var be biz acele ediyoruz
Temmuzda hamileydim aşkısı düşük yaptım sonra, ordan kalmıştır aklına ama biz Allah söyletiyor diyelimBen seni niye hamile zannediyorum
Ohooo sen de çok şey istiyorsunİnşaallah burç ikizim
Farkli bir belirtim olsa anlarım mesela bulanti falan
Yürrrü beee kim tutar seniKizlar reglimin 4. Günündeyim 20 ovulasyon testi 6 gebelik testi 1 erken gebelik testi stoğumu oluşturdum. Mühimmatlar hazır
Geçtiğim her eczaneden artik bir gebelik testi alip gidecemYürrrü beee kim tutar seniAla ala ala hücummm canımmm inşallah sürmeler böle diyerek girerler
Aşko aslında bende kasetçiyim erken gebelikler çok pahalı yaAyy ben kasetçiyim aşko fakirim hsjsjjsjs ayy bazanın altında doktor ismi ararken kızımda yaptığım testi buldum 11 senedir orda yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?