Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok yok o bizi habersiz bırakmaz bence yeterki pozitif çıksın ben razıyım

Aynen acaba yaptıdq negatif çıktı karaları mı bağladı diye düşündüm acilen gelmeli o kedi buraya gelecek der gibi oldu ama
Yok aşko ya bu zamana kadar kaç tane negatif gördük asıl o zaman burası daha destek oluyor bakalım niye böyle habersiz bıraktı merak ediyorum ahahah aynen bizim kız buraya gelecek

İki farklı testte de çıkıp negatif olması düşük bir ihtimal, sen şimdi mutluluğuna gölge düşürme ve sınavlarına odaklan inşallah onları atlatınca da güzel haberin kesinleşir

İki farklı testte de çıkıp negatif olması düşük bir ihtimal, sen şimdi mutluluğuna gölge düşürme ve sınavlarına odaklan inşallah onları atlatınca da güzel haberin kesinleşir
Karnımın altında ama sağa doğru bir ağrı bazen atma seyrine mi diyoruz öyle bir his olup gidiyor ama sürekli apandisit mi bebek mi anlamadım acaba diyorum kabız oldum da ondan mı bu ağrılar diyorum bazende ve ne yesem gaz yapıyor diliyorum umuyorum sürekli

Aşko 4-5 gün var daha normalde bat bugünde geç yumurtladım 4-5 gün ileri kaydı yani
Aşko ümit var o zaman
Ben iyiyim kuzum biliyorsun durumları misafirim var kahvaltıya geldilerde
Allah iyilik versin canım Misafirler gidince kan ver bari dicem ama daha günün varmış ya ay çok zor beklemek
Aşko mevsimsel değil ya iki aydır böyle daha öncede çok oldu inşallah bebiştir dicem de tsh 5.9 çıktı bu değerle bebek olacağını zannetmiyorum ya
İyi yaptın kuzum valla en azından aklında kalmasın inşallah tertemiz çıkar sonuçlar
Aşkom Ya tam kan hemogram falan istedi troidime bakmasını söylemiştim insülin direncine de bak demeyi unuttum sonradan aklıma geldi ama heralde baktıklarında vardır diye düşünmüştüm yokmuş yaa
Hayırlısı olsun canım dersine odaklan bebiş nasibi varsa gelir zaten
İyi yaptin canim aslinda benimde bi baktirmam lazim. Ben regl 1. Gunumdeyim. Ve birazdan kahve sigara icip temizlige devam edicem
Ayyy ben mesajı atıp uyumuşum aşkom çıkmış sonuçlar tsh 5.09 nasıl yükselmiş yaa bebek için ideal olan 2 yada 3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…